Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπερα μάγκες σημερα πηγα στο Venus (που βρίσκεται προς αμπελώνα ) ηταν δυο κοπέλες δυο ψολοβροντηδες σε γενικές γραμμές ψόφια πράγματα. Επιστρεφω
λάθος νήμα
εδώ το σωστό:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.550
Πόντοι
446
Εγω πριν απο λιγο ξεμπερδεψα απο ενα εξωφρενικο τσιμπουκωμα λαρυγγατο με μια κορασιδα μαλλον στην αρχη της χρησης λόγω μετα της διχαλας οχι για αλλο λογο πεντακαθαρη και οπως πρεπει.τιμες ακρως συζητησιμες..εμφανιστηκε ενα νεο με τη βουλγαρα στο ερειπιο νωρις απογευματα ...δε ρωτησα γιατι μου τη δινει το υφακι της βουλγαρας που ριναι συνεχεια μαζι...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Εγω πριν απο λιγο ξεμπερδεψα απο ενα εξωφρενικο τσιμπουκωμα λαρυγγατο με μια κορασιδα μαλλον στην αρχη της χρησης λόγω μετα της διχαλας οχι για αλλο λογο πεντακαθαρη και οπως πρεπει.τιμες ακρως συζητησιμες..εμφανιστηκε ενα νεο με τη βουλγαρα στο ερειπιο νωρις απογευματα ...δε ρωτησα γιατι μου τη δινει το υφακι της βουλγαρας που ριναι συνεχεια μαζι...
Βουλγάρα στο ερείπιο; πως είναι η παλιά από εμφάνιση πως είναι η καινούργια από εμφανιση;
Διχαλα περιγραφή κοπέλας;
Σε λιγο θα λύσουμε και Sudoku

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.550
Πόντοι
446
Βουλγάρα στο ερείπιο; πως είναι η παλιά από εμφάνιση πως είναι η καινούργια από εμφανιση;
Διχαλα περιγραφή κοπέλας;
Σε λιγο θα λύσουμε και Sudoku
Ειναι μια χοντρουλα Βουλγαρα που παντα την βγαζει στη Χλοης τα βραδια δε θυμαμαι ονομα..αυτη τα απογευματα νωρις μεταφερεται στο ερειπιο απεναντι απο τη Σονια που την αραζουν τα λεωφορεια....με μια ξανθουλα χοντρουλα ηταν.....αυτη που πηρα καστανη σκουροχρωμη περιποιημενη αρωματισμενη δεν εμοιαζε καθολου για πρεζονι η κατι τετοιο...την τσιμπησα λιγο πριν τη μαντρα του Γιαννιρη μετα τη διχαλα...δε ρωτησα ονομα δεν με απασχολουσε τη δεδομενη χρονικη στιγμη..πρωτη φορα την ειδα

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Πράγματι, λίγο πριν τη διχάλα πάνω στην στροφή ήταν ένα πολύ αξιόλογο.
Την πρόσεχαν δυο τύποι που μετά τα ραντεβού από ότι κατάλαβα κάτι της έδιναν, γιατί έκανα αρκετές βόλτες να την πετύχω χωρίς να περιμένει κάποιος συναγωνιστής και είδα διάφορα πράγματα...
Κρίμα να κουμπώνεται πάντως, είναι κατάντια...

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.375
Πόντοι
2.256
Πεθανε η πιατσα η ολοι για την παρτη σας; ΚΑΝΕΙΣ; ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ; δε κανει καταδρομικες ;

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Πεθανε η πιατσα η ολοι για την παρτη σας; ΚΑΝΕΙΣ; ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ; δε κανει καταδρομικες ;
Tι να γραψουνε ρε παπατζη η πιατσα ειναι ψοφια πιο πολυ και απο ψοφιμι..Πριν καμια ωρα ημουν στην πιατσα..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
Χθεσινό πέρασμα 930-11.

Λίγα πράγματα.
Μαμά Σόνιας, Ιουλία, Σόνια, Ντανιέλα, Σύλβια 1-2 μαύρες κάτι πρεζόνια και...

Κατάθεση σε αυτό το πετιτ ξανθό με τα πλεξουδακια γυφτάκι, Βουλγαράκι δεν ξέρω κι εγώ τι στον πουτσο είναι.
Απέναντι από το 4all.

20ρικο, πίπα, στησιμο στα 4 ξεφόρτωμα, καληνύχτα.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.550
Πόντοι
446
Να πουμε τι..αν εχει κατι αξιο το λεμε..εγω ειπα.καθε μερα περναω απο πιατσα..πεθανε η πιατσα δυστυχως...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
Αυτό που έλεγα γιατί δεν έβαλα όνομα είναι αυτή η Στεφανία

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Αυτό που έλεγα γιατί δεν έβαλα όνομα είναι αυτή η Στεφανία
Χάλια είναι αυτή στο γαμησι και βρωμομουνα..Δεν ξέρω αν άλλαξε στο γαμησι και εάν δεν βρωμάει..Αδερφή της σοφιας τα ίδια σκατα είναι σαν χαρακτήρες σκατοψυχες..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
Δε βρωμουσε...όχι τίποτα ιδιαίτερο στο γαμησι, αλλά καλύτερη πχ από αλβανίδα.

Έτσι όπως ήμουν δε με ένοιαζε η συμμετοχή της...στα 4 και τέλος.

Όσο για το χαρακτήρα, τι με νοιάζει ρε αδερφέ, αδερφή μου είναι ή γυναίκα μου?

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81

Aν δεν βρωμαει καλο αυτο το λεω γιατι εχει γραφτει απο πολλους οτι ειναι βρωμιαρα..Εγω την πηρα μια φορα και την εδιωξα μου ηρθε αναγουλα απο την μποχα..Για τον χαρακτηρα το αναφερω γιατι ειναι μαλακισμενη μιλαει επιθετικα και γενικως μαλακοστυλ για αυτο το αναφερα..Εννοειται οπως το λες για χαρακτηρα εσυ συμφωνω ουτε εμενα με νοιαζει ..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Μόλις πέρασα. 6-7 με το ζορι αδιάφορες... Χαλι μαύρο

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81

Πρώτον ήταν… είναι… και θε είναι βρομιάρα…δεύτερον είναι επιθετική γτ έχει το νταβατζή τον Αλβανό… αλλά που ν σας κόψει τ μυαλό ν την αφήσετε ν πεινάσει τη καριολα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Πρώτον ήταν… είναι… και θε είναι βρομιάρα…δεύτερον είναι επιθετική γτ έχει το νταβατζή τον Αλβανό… αλλά που ν σας κόψει τ μυαλό ν την αφήσετε ν πεινάσει τη καριολα
Ο αλβανος είναι κοντά της; όταν πιατσαρει;

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Συμφωνω μαζι σου και εγω για αυτο το ειπα στον γκαγκαριν ειναι επιθετικη σκατανθρωπος οπως και η αδερφη της σκατοχαρακτηρες δλδ σου ερχεται να της δωσεις κανα κουτουλιδι οταν σου μιλαει παρα να την πηδηξεις δεν μιλαει καλα..Μαγκια και κλανια ειναι..Μαζι σου να μην την γαμαει κανενας εχει πολυ πιο καλες περιπτωσεις απο την βρωμιαρα αυτη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο αλβανος είναι κοντά της; όταν πιατσαρει;
Οχι παντα πιο πολυ μονη την βλεπω η εκτος αν ειναι καπου που δεν επεσε το ματι μου γιατι δεν ειμαι ποδαρατος για να κοβω καλυτερα..

micheleangelo_

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Η Κέλλυ το πρεζόνι που είπανε κάποιοι πιο πάνω έχει μήπως τατουάζ τριαντάφυλλο στον ομο και σκουλαρίκι στο άνω χείλος ;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.550
Πόντοι
446
Εγω εκανα καταδρομικη νωρις το απογευμα..εκεινη με το τατουαζ στο ποδι λιονταρι η γεματουλα τιμηθηκε

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Συμφωνω μαζι σου και εγω για αυτο το ειπα στον γκαγκαριν ειναι επιθετικη σκατανθρωπος οπως και η αδερφη της σκατοχαρακτηρες δλδ σου ερχεται να της δωσεις κανα κουτουλιδι οταν σου μιλαει παρα να την πηδηξεις δεν μιλαει καλα..Μαγκια και κλανια ειναι..Μαζι σου να μην την γαμαει κανενας εχει πολυ πιο καλες περιπτωσεις απο την βρωμιαρα αυτη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι παντα πιο πολυ μονη την βλεπω η εκτος αν ειναι καπου που δεν επεσε το ματι μου γιατι δεν ειμαι ποδαρατος για να κοβω καλυτερα..
Μηπως μπερδευεται ρε παιδια με τον Αλβανό νταβα+άντρα της Αλβανίδας.;Γτ δίπλα στα 3 μέτρα κάθετε αυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom