Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.464
Πόντοι
201
Τελικα αυτη η ξανθια που πιατσαρει?
Ηλικια? Παραβολο?
Παράβολο 20 δέχτηκε. Πιατσάρει απέναντι από Ντανιέλα. Νομίζω εκεί ήταν οι κάδοι που συζητούσαμε παλιά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επισης και ωρες που βγαινει θα ηταν χρησιμο!
Εγώ την πήρα 23.30-00.00

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Εχθές βράδυ πολύς κόσμος στην περιοχή. Και κάποιες που εγώ δεν ήξερα. Από τις ενδιαφέρουσες παρουσίες κατά τα γνωστά η Αλβα με ψηλά παπούτσια και κοντό φόρεμα και η Χρύσα. Ήταν και όλο το υπόλοιπο πακέτο, Σόνια + μάνα, τράβελοι, χοντρή μαύρη με τεράστιες βυζάρες, στίλο, χοντρή γύφτισσα + κανα δύο ακόμη βουλγαρογύφτισσες στην Χλόης και απέναντι. Τρια τζάνκια στη διχάλα σε δραματική κατάσταση. Μια μιλφ ξανθιά στη Μοναστηρίου από μακριά φαίνεται καλή, από κοντά είναι δράμα, γριά και ζαρωμένη.
Το ενδιαφέρον ήταν μια ξανθιά γεμάτη τατουάζ και piercing, Αλβανίδα, κατά δήλωση Ελένη (όχι βέβαια η Ελένη-Σία), η οποία τιμήθηκε. Καλό σόσιαλ, πολύ καλό για πιάτσα, καλή πίπα. Ήθελε να βγούμε στον δρόμο αλλά εκεί που με πήγε ήταν γεμάτο αδέσποτα σκυλιά, δεν βγήκα μη μου τον δαγκώσει κανένα, και μείναμε ως το τέλος στην πίπα. Μου έλεγε συχνά να τελειώνουμε γιατί την περιμένει ο γέρος οδηγός της, αλλά τελικά έκατσε μια χαρά. Καλή εμπειρία, θα ξανατιμηθεί.
Κανονικά πιατσάρει απ' ότι είπε απέναντι από την Ντανιέλα αλλά εγώ την πήρα από τη Μοναστηρίου, στο ίδιο ύψος. Ήταν πολλή αστυνομία εκεί.
Ξέχασα να πω, έγκυος στον τέταρτο μήνα. Δεν το κατάλαβα πριν την πάρω, αυτή μου το είπε και μετά το διαπίστωσα.
Επιβεβαιώνω τον φίλο ,την πήρα πριν κανένα μηνα ξημερώματα στο σημείο της Αλβανιδας ,μόνο πίπα εδωσα και με πήγε στην καβατζα μετά τις γραμμές προς ΚΤΕΛ .
Δίνει τα βυζάκια για παιχνίδι όσο ρουφάει αλλά ζαλίζει παπάρια να τελειώνει γρήγορα .
Κατά τα άλλα καλή παρουσία αλβανογυφτισα ,με τατουάζ και πιρσινγκ ξανθιά .
Έψαχνε πάντως άτομο να την παει δεντροποταμο μετά οπότε προσοχή μην φορτώσετε και μετά κάνετε κανένα λάθος .

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Ίσως να είναι α
Επιβεβαιώνω τον φίλο ,την πήρα πριν κανένα μηνα ξημερώματα στο σημείο της Αλβανιδας ,μόνο πίπα εδωσα και με πήγε στην καβατζα μετά τις γραμμές προς ΚΤΕΛ .
Δίνει τα βυζάκια για παιχνίδι όσο ρουφάει αλλά ζαλίζει παπάρια να τελειώνει γρήγορα .
Κατά τα άλλα καλή παρουσία αλβανογυφτισα ,με τατουάζ και πιρσινγκ ξανθιά .
Έψαχνε πάντως άτομο να την παει δεντροποταμο μετά οπότε προσοχή μην φορτώσετε και μετά κάνετε κανένα λάθος .
Ίσως είναι αυτή που ανέφερα εγώ στην διχαλα. Δεν ξέρω αλλά η περιγραφή μοιάζει αρκετα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
O Πλουταρχος ηταν αρχιερεας των Δελφων...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Ίσως να είναι α

Ίσως είναι αυτή που ανέφερα εγώ στην διχαλα. Δεν ξέρω αλλά η περιγραφή μοιάζει αρκετα
Μαλον ναι. Αυτη ανεφερε και ο Al Pacino. Αρα κανει στους καδους και οχι στην διχαλα ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Τρεις ήταν οι ξανθιές εκεί στα ψηλά απόψε...
Στο ερείπιο μπροστά η ξανθιά μαζί με τη μελαχρινή που εμφανίστηκαν πρόσφατα.
Η ξανθούλα κάπως βλέπεται...η μελαχρινή άστα να πάνε.

Δεύτερη ξανθιά βαμμένη και όχι όλο το κεφάλι με τα πολύ όμορφα μάτια τα σχιστά είναι στη διχάλα και απέναντι από τη διχάλα.
Γύφτισσα την κόβω αλλά από τις όμορφες γυφτισσες... είναι αυτή που φορτώνεται αμέσως οπότε την βλέπω.
Απόψε φορούσε και κολάν, λίγο χαμηλοκωλα την είδα αλλά πολύ ωραίο πρόσωπο.
Απόψε στεκόταν απέναντι από τη διχάλα και μιλούσε με Ντανιέλα.

Τρίτη ξανθιά απόψε στην προέκταση της Γιαννιτσών που πάει για ΚΤΕΛ, μετά τη διχάλα δηλαδή στα δεξιά πριν την γωνία με Αγίας Παρασκευής.
Αρχικά καθόταν στα πολύ σκοτεινά κάτω από τα δέντρα...δεν έδωσα σημασία.
Μετά που γύρισα την είδα να μιλάει με αμάξι οπότε την πρόσεξα... συμπαθητικό πρόσωπο, περιποιημένο το μαλλί και το ντύσιμο... δεν φαινόταν για πρεζόνι έτσι με την πρώτη ματιά και δε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.
Αυτές ήταν οι ξανθιές λοιπόν...

Μαμά Σόνιας γωνία Χαλκίδος...
Μαρία Stilo κλασσικά πριν το Sol...
6-7 μαύρες από Χαλκίδος μέχρι Χλόης...

Μοναστηρίου στη eurobank η ξανθιά Σύλβια και απέναντι στο στενό της Honda οι συμπεθερες που λέει και ο illuzion οι μελαχρινές... τις είδα νωρίτερα στο περίπτερο στα φώτα... δεν τρελάθηκα κιόλας, πολύ αδύνατες, φάτσες όχι κάτι ιδιαίτερο... ίδιο ντύσιμο, ίδιο καλούπι.
Η μία είδα έχει τατουάζ στο μπούτι... ποια από τις δύο είναι η καλύτερη υποτίθεται? να τις ξεχωρίζω με το τατουάζ.

Τα κροσακια εκεί στη σελ με την Εμυ απόψε στημένη στο πόστο της αλβανίδας να ξεχωρίζει από μακρυά... αντικειμενικά η πιο ωραία γκόμενα στην πιάτσα ήταν απόψε.
Λίγο παραπάνω η διαχρονική Φιόνα...
Στον ΟΠΑΠ η Τζούλη με το Cayenne και πιο κάτω η Νανά όπως πάντα στο αμάξι της.
Απέναντι από το πάρκο στη γωνία ο κρος με τη στραβή περούκα με το ford

Έριξε μια μια δυνατή βροχή για ώρα αλλά πάλι είχε κίνηση μπορώ να πω στην πιάτσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Τρεις ήταν οι ξανθιές εκεί στα ψηλά απόψε...
Στο ερείπιο μπροστά η ξανθιά μαζί με τη μελαχρινή που εμφανίστηκαν πρόσφατα.
Η ξανθούλα κάπως βλέπεται...η μελαχρινή άστα να πάνε.

Δεύτερη ξανθιά βαμμένη και όχι όλο το κεφάλι με τα πολύ όμορφα μάτια τα σχιστά είναι στη διχάλα και απέναντι από τη διχάλα.
Γύφτισσα την κόβω αλλά από τις όμορφες γυφτισσες... είναι αυτή που φορτώνεται αμέσως οπότε την βλέπω.
Απόψε φορούσε και κολάν, λίγο χαμηλοκωλα την είδα αλλά πολύ ωραίο πρόσωπο.
Απόψε στεκόταν απέναντι από τη διχάλα και μιλούσε με Ντανιέλα.

Τρίτη ξανθιά απόψε στην προέκταση της Γιαννιτσών που πάει για ΚΤΕΛ, μετά τη διχάλα δηλαδή στα δεξιά πριν την γωνία με Αγίας Παρασκευής.
Αρχικά καθόταν στα πολύ σκοτεινά κάτω από τα δέντρα...δεν έδωσα σημασία.
Μετά που γύρισα την είδα να μιλάει με αμάξι οπότε την πρόσεξα... συμπαθητικό πρόσωπο, περιποιημένο το μαλλί και το ντύσιμο... δεν φαινόταν για πρεζόνι έτσι με την πρώτη ματιά και δε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.
Αυτές ήταν οι ξανθιές λοιπόν...

Μαμά Σόνιας γωνία Χαλκίδος...
Μαρία Stilo κλασσικά πριν το Sol...
6-7 μαύρες από Χαλκίδος μέχρι Χλόης...

Μοναστηρίου στη eurobank η ξανθιά Σύλβια και απέναντι στο στενό της Honda οι συμπεθερες που λέει και ο illuzion οι μελαχρινές... τις είδα νωρίτερα στο περίπτερο στα φώτα... δεν τρελάθηκα κιόλας, πολύ αδύνατες, φάτσες όχι κάτι ιδιαίτερο... ίδιο ντύσιμο, ίδιο καλούπι.
Η μία είδα έχει τατουάζ στο μπούτι... ποια από τις δύο είναι η καλύτερη υποτίθεται? να τις ξεχωρίζω με το τατουάζ.

Τα κροσακια εκεί στη σελ με την Εμυ απόψε στημένη στο πόστο της αλβανίδας να ξεχωρίζει από μακρυά... αντικειμενικά η πιο ωραία γκόμενα στην πιάτσα ήταν απόψε.
Λίγο παραπάνω η διαχρονική Φιόνα...
Στον ΟΠΑΠ η Τζούλη με το Cayenne και πιο κάτω η Νανά όπως πάντα στο αμάξι της.
Απέναντι από το πάρκο στη γωνία ο κρος με τη στραβή περούκα με το ford

Έριξε μια μια δυνατή βροχή για ώρα αλλά πάλι είχε κίνηση μπορώ να πω στην πιάτσα
Αυτή με το τατουάζ στο μπούτι είναι η συμπεθέρα Νταίζη.
Πολλές απόψεις,καλές και κακές κριτικές κατά καιρούς αλλά σε εμένα 2 φορές ήταν τίμια και ήθελε να με ευχαριστήσει.εχουν ακουστει πολλά για ξεπετα , μυρωδιές,τιμές και άλλα , αλλά εγώ δεν είχα κανένα θέμα από αυτά όταν την πήρα .

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Αυτή με το τατουάζ στο μπούτι είναι η συμπεθέρα Νταίζη.
Πολλές απόψεις,καλές και κακές κριτικές κατά καιρούς αλλά σε εμένα 2 φορές ήταν τίμια και ήθελε να με ευχαριστήσει.εχουν ακουστει πολλά για ξεπετα , μυρωδιές,τιμές και άλλα , αλλά εγώ δεν είχα κανένα θέμα από αυτά όταν την πήρα .
Τιμή 30. Παντως ναι οκ από υπηρεσίες συμφωνώ. Αλλα τις περισσότερες φορές λίγδα μαλλί και μυρωδιές από το μουνι

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Πάντως τιμήθηκε η Ανελια σήμερα. Η φίλη της Ντάνιελας. Και όχι δεν ειναι αδελφές. Το παράδοξο ότι καθοταν στο δρόμο μετά την διχάλα προς Κτελ.κοντα της 2 πρεζόνια. Ισως η ξανθιά που αναφέρθηκε εχθες να εννοούσε αυτήν. Τατοο πάντως δεν έχει. Ουτε είναι αυτήν που έλεγα εγώ πριν μέρες Σήμερα φορούσε μαύρο μινι και πράσινο μπλουζάκι. Τιμήθηκε η ωραια κωλαρα και το λευκό δέρματκη της και τα ωραία μπουτάκια. Πεντακάθαρη όλα μια χαρά στο σεξ. Με πεδεψε λίγο το μουνακι της που ήταν λίγο στενό. Ειχε καιρό να δουλέψει

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Στις 6 το απόγευμα μάνα Σόνιας στο ερείπιο...
Γύφτισσα νταρντανουλα συμπαθητική στην παιδική χαρά...
Επίσης γύφτισσα στην προέκταση Γιαννιτσών για ΚΤΕΛ γωνία με Αγίας Παρασκευής, καθισμένη κάτω να δίνει το απόλυτο upskirt στα διερχόμενα αυτοκίνητα :cheesy:
Μεγάλης ηλικίας, άσχημη αλλά περιποιημένη σαν σύνολο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ρε παιδια απορια,ανεβηκα Θεσσαλονικη αρχες Ιουνιου.Με το που κατεβαινω στο Κτελ βλεπω κατεθειαν κοντοπουτανα με κωλαρα με εντονο χρωματικο σοσρτσακι με αστερακια να περπαταει και αμεσως την ηθελα.Την ακολουθω εντος κτελ την ρωτω μιλαμε μου λεει σε 10 μπορω της λεω απογευμα να φυγει η οικογενεια,δεν την ξαναβρηκα.Ρωτησα κι αλλες εντος και γυρω στην περιοχη κ μια κοπελα μου πε οτι αυτην ειναι λιγο ψευτρα αλλα και μερικοι μου λεγαν στον εξω δρομο προς τα κατω μαζευονται ειοδικα βραδυ.Στο μεταξυ ειχε διαφορες στην περιοχη ποιυ ειτε αραζαν στο λεωφορειο ειτε κατω απ τη γεφυρα.Πρεζουδες και μη πρεζουδες.Εμενα μου κολλησε η κοντουλα,μελαχρινη με ηλικια λογικα κοντα 40 αλλα κοντοπουτανη με χαρακτηριστικο κωλο,σας λεει κατι?Ειπε συνηθως κυκλοφορει εκει στα κτελ,ξερετε?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Επισης να αναφερω οτι τελικα βολευτηκα με Φροσω την οποια πετυχα τελευταια στιγμη πριν φυγω για Ξανθη στοην γεφυρουλα κανονισαμε πηγαμε σε ενα κτηριο εκει κοντα και ανταλλαξαμε και τηλ γιατι κατεβαινει και Αθηνα και οντως μιλησαμε viber κτλ,με εξυπηρετησε οσο γινοταν με παιξιμο και πιπα να ησυχασω,καλη τυπισσα καλος χαρακτηρας μελαχρινη αδυνατη σωματακι δυνατο εκανε ενοργανη μου πε και οντως φαινοταν οτνα κατεβασα οτι ειχε απο κατω ωστε να δω γιατι βιαζομουν να φυγω και επρεπε να της δωσω το σπερμα.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.836
Πόντοι
2.256
Βολτα προ ολιγου απο κτελ προς 4all
εχουμε και λεμε!
Nτανιελα στο ποστο της
Παρακατω Σονια ...ενα λειψανο με μακρυ φορεμα!
Χλοης ενα σαψαλο-σαβουρι περασμενης ηλικιας και ακριβως απεναντι 3 τραβελοι βαρβατοι με μια γυφτισσα ...σαν κατι να σχεδιαζαν!
Ιουλια εκει ακαθεκτη! Ενα γαλαζιο γιουβαρλακι! Μια κοιλια τοσο μεγαλη που δεν ξεχωριζεις το πανω με το κατω!
Απο εκει και υστερα μαυρες διασπαρτες ! Μεχρι 4all !
Και στο 4all μια χοντρη αλβανο-βουλγαρα με κατσαρο μαλλι! Και απεναντι ακριβως οι χοντρες τις χλοης να καθονται σε πλαστικες καρεκλες ετοιμες να σπασουν!
Μοναστηριου μονο Ελενα συμπεθερα !

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Να συμπλήρωσα κ γω. Οπου σε όλες τις γυρες ήταν παρών η Ανελια στο δρόμο προς κτελ, Το ξανθο πετιτ γυφτάκι στην γωνία σαμπφους, (δεν είναι τραβελι) η ξανθιά που γάμησα προχθές στο ερείπιο με λεοπαρδαλε μινι. Η ξανθιά με τα ταττου μετά την Ντάνιελα να καθεται και ο τύπος με το πεζό ασημί να περιμένει το μεροκάματο,μαζι της. Παντως βγάζω συμπέρασμα οτι η Θεσσαλονικη είναι φουλ σε τραβελολαγνους, πισωγλεντηδες, και λατρες των Ορκα. Γτ κυριολεκτικά μόνο αυτές φορτονοντουσαν
Αα και τελιωμενων γυφτοπρεζουδων.
Εκτός αν κάνω λάθος και απλά περιμένετε μασημένη τροφή και γαματε και δεν λέτε τπτα.
Κυριολεκτικά 2 άτομα γράφουμε και κάνα 2 ακόμα συνάδελφοι. Οι υπόλοιποι σε αναμονή τι θα πούμε αυτοί που ενημερωμουμε, η πιο τραβελι θα σας πηδηξει και πια φάλαινα θα φορτώσετε.
Γειά σου Σαλονικα πισωγλεντησα

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Μαύρες παντού και τα έχουν πετάξει όλα έξω, μπούτια βυζια κωλους. Συμπαθητικά σώματακι οι μαυρουλες στο 4αλλ αλλά δεν υποκηπτω και να χάσω το 20αρικο τσαμπα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Αλλά ειλικρινά ρε παίδες ουτέ ενας δεν γαμησε Ανελια;
Ούτε ένας το γυφτάκι σαμπφους με το κορμακι αυτό;;
Ούτε καν το ξανθο στο ερείπιο που έχει ωραίο πατο;; μυστήρια πράγματα μάλλον εεε;;;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Επίσης το χαϊλαϊτ της βραδιάς. Εθεαθη καινούργιο κομμάτι να περπατάει Γιαννιτσών στο υψως του κόκκινου. Σταμάτησαν 2 φορτωθηκε από τον τρίτο διερχομενο. Δεν προλαβα να δω πολλά. Αφάνα μαλλί κοντό μακρι πολύχρωμο φουστάνι και ψιλολιγνο κορμι. Ισα ισα την είδα μου φάνηκε σαν μιγου ειδικά το μαλλί αφάνα (σαν μαύρης) Μελαμψη και όχι μαύρη στο δερμα
Τώρα αν ήταν γυναίκα η τραβελος δεν ξερω δεν μπορέσω να καταλάβω πολλά και επίσης εξαφνηστηκε μετά τον πρώτο πελάτη.
Ας μας ενημέρωση ο τυπος που την - τον φόρτωσε. Λέμε τώρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom