Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
μην εισαι σιγουρος οτι ολες ξαναγυριζουν.ειχα αναφερει περσι για κανα 2 βουλγαρες που θυμαμαι απο παλια και δεν ξαναγυρισαν ποτε(χλοης,οχι πιτσιρικα)
μακαρι να πεσει στα 20 η καινουργια γτ φανηκε δυνατη,παντως ειναι αποριας αξιο πως μια απο τις πιο ασχημες κ γερασμενες,η βασια,εχει τοση δημοφιλια κ μενει τοσα χρονια αθικτη,μιλαμε την θυμαμαι παρα πολλα χρονια ειναι ισως η πιο συχνη στη γιαννιτσων
η αννιλια δεν νομιζω να ειχε τοση περαση,μακραν καλυτερη η ντανιελα κ συνεχεια φορτωνεται
Αυτές που δεν βλέπεις να γυρνάνε έχουν πετάξει ήδη για άλλες πολιτείες ,πάνε μια βόλτα Γερμανία παράδειγμα και θα καταλάβεις .εκεί παίρνουν άνετα και τα 30ρια .
Η Βάσια δεν είναι απλά πουτανα αλλά κουμαντάρει και τα καινούρια στη χλόης ,επίσης έχει το κλασικό γύφτικο σφιχτό δέρμα οπότε δύσκολο να γεράσει το σώμα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Δε την ενημέρωσε κανείς ότι τα μπουρδέλα είναι γεμάτα με τέτοια χοντρομπαζα?? συν το air condition...
Έχει μπαρμπαδες που τα δίνουν άμα είναι πολύ πιτσιρίκες οι Βουλγάρες ,για αυτό κλωτσανε στην αρχή .
Εσύ θα γαμησεις και θα κάνεις και παζάρια ,ο παππούς και δεν θα γαμησει και θα του πάρουν και 30-40

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Έχει μπαρμπαδες που τα δίνουν άμα είναι πολύ πιτσιρίκες οι Βουλγάρες ,για αυτό κλωτσανε στην αρχή .
Εσύ θα γαμησεις και θα κάνεις και παζάρια ,ο παππούς και δεν θα γαμησει και θα του πάρουν και 30-40
Χθες πάντως δεν είδα να τη φορτώνει κανείς, καμιά ώρα την έβλεπα σίγουρα

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.723
Πόντοι
456
Αυτές που δεν βλέπεις να γυρνάνε έχουν πετάξει ήδη για άλλες πολιτείες ,πάνε μια βόλτα Γερμανία παράδειγμα και θα καταλάβεις .εκεί παίρνουν άνετα και τα 30ρια .
Η Βάσια δεν είναι απλά πουτανα αλλά κουμαντάρει και τα καινούρια στη χλόης ,επίσης έχει το κλασικό γύφτικο σφιχτό δέρμα οπότε δύσκολο να γεράσει το σώμα
πάντως λιγες στεριώνουν στην πιάτσα μόνιμα.σε τραβέλια μαύρες κλπ παίζει μεγαλύτερη ανανέωση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
πάντως λιγες στεριώνουν στην πιάτσα μόνιμα.σε τραβέλια μαύρες κλπ παίζει μεγαλύτερη ανανέωση
Όλες το ίδιο είναι ανάλογα που κινησαι .
Και οι μαύρες αλλάζουν και δεν παίρνεις χαμπάρι και τα τραβελια χάνονται και ξανά εμφανίζονται.
Όλες δοκιμάζουν λίγο την τύχη τους προς πρωτεύουσα και επιστρέφουν .
Αν κινήσαι σε συγκεκριμένο κύκλο το καταλαβαίνεις όπως εμείς κάθε μέρα στις πουτανες επί Γιαννιτσών,εγώ που δεν ενδιαφέρομαι παράδειγμα τόσο για τις μαύρες είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσω ονόματα για να δώσω στην βόλτα μου .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Έρχεται η ώρα να γαμησει οποίος θέλει με 20
Όπως και η Μαρία πλέον δε βλέπω να έχει και πολύ ζήτηση,την βλέπω για πολλή ώρα να στέκεται χωρίς να τη φορτώνει κανείς...
Η μόνη γκόμενα που φορτώνεται συνέχεια και δεν προλαβαίνεις να δεις για ώρα είναι η Χρύσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Όπως και η Μαρία πλέον δε βλέπω να έχει και πολύ ζήτηση,την βλέπω για πολλή ώρα να στέκεται χωρίς να τη φορτώνει κανείς...
Η μόνη γκόμενα που φορτώνεται συνέχεια και δεν προλαβαίνεις να δεις για ώρα είναι η Χρύσα
Την Μαρία την έχουν γαμησει μέχρι και οι τυφλοί με τα μπαστούνια .
Όσο εμφάνιση και να έχει κάποια στιγμή θα την βαρεθεις ,είναι χρόνια στην πιάτσα και κάθε μέρα .εγώ την φορτώνω μια φορά τον χρόνο και ας την βλέπω κάθε μέρα.

Η Χρύσα είναι άλλη κατάσταση ,βγαίνει λίγες ώρες,δεν έχει καν συγκεκριμένη ώρα και έχει άλλη ομορφιά κάπως ασιατική οπότε τραβάει το διαφορετικό.κριμα που είναι χάλια τελευταίο καιρό κάτι δεν μου αρέσει ,το έχει πάρα κάνει.
Επίσης πάντα παίρνει 20 ,αλλά στα καλά χρόνια όταν ήταν πιτσιρικα και πρωτοεμφανίστηκε ζητούσε και αυτή 40 και 50! Όπως το βλέπεις ..
Παλιά πλέον έχει και αρκετούς στάνταρ πελατες αλλά ..

Το σωστό είναι να δοκιμάζεις διάφορες να μην βαριέσαι η πιάτσα δεν είναι για στανταρακια ειδικά καλοκαίρι όλες το ίδιο είναι .
Τον χειμώνα που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα εκεί επιλέγεις 2-3 για στάνταρ

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.723
Πόντοι
456
Όλες το ίδιο είναι ανάλογα που κινησαι .
Και οι μαύρες αλλάζουν και δεν παίρνεις χαμπάρι και τα τραβελια χάνονται και ξανά εμφανίζονται.
Όλες δοκιμάζουν λίγο την τύχη τους προς πρωτεύουσα και επιστρέφουν .
Αν κινήσαι σε συγκεκριμένο κύκλο το καταλαβαίνεις όπως εμείς κάθε μέρα στις πουτανες επί Γιαννιτσών,εγώ που δεν ενδιαφέρομαι παράδειγμα τόσο για τις μαύρες είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσω ονόματα για να δώσω στην βόλτα μου .
αυτο ακριβως εννοουσα και εγω οταν εγραφα οτι ανανεωνονται

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
καλησπερα μαγκες..γραψτε τιποτα να ξερουμε τι γινεται..εγω απο το κρεβατι του πονου εχω καιρο να κατεβω..και δεν το βλεπω να μπορω το επομενο 2μηνο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
καλησπερα μαγκες..γραψτε τιποτα να ξερουμε τι γινεται..εγω απο το κρεβατι του πονου εχω καιρο να κατεβω..και δεν το βλεπω να μπορω το επομενο 2μηνο..
Όλη την εβδομάδα δίνουμε αναμετάδοση φίλε ,ψάξε λιγο πίσω και θα δεις

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.456
Πόντοι
7.095
Ρε μαλακές, μια γριά πρεζόνι με μαύρο μαλλί, σκελετωμενη σαν τον Μαμρα από τους θαντερκατς που είδα μόλις τώρα προς τη διχάλα ποια είναι?
Σκιαχτηκα...
Επίσης μια πιτσιρίκα με μεγάλη μύτη σαν φασαια?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Ρε μαλακές, μια γριά πρεζόνι με μαύρο μαλλί, σκελετωμενη σαν τον Μαμρα από τους θαντερκατς που είδα μόλις τώρα προς τη διχάλα ποια είναι?
Σκιαχτηκα...
Επίσης μια πιτσιρίκα με μεγάλη μύτη σαν φασαια?
Όλες σκελετομενες είναι εκεί κοντά gagarin ειδικά καλοκαίρι στερεύουν σαν τα ποτάμια ..άντε να καταλάβουμε ποια λες :cheesy::cheesy:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.456
Πόντοι
7.095
Είχα σταματήσει να στείλω ένα μήνυμα με ανοιχτό παράθυρο και αρχίζει και με πλησιάζει κυριολεκτικά σαν το χάρο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Είχα σταματήσει να στείλω ένα μήνυμα με ανοιχτό παράθυρο και αρχίζει και με πλησιάζει κυριολεκτικά σαν το χάρο
Πρέζα φίλε ειδικά με αυτή την ζέστη απορώ και πως βγήκαν τόσο νωρίς ,θα μείνει και καμιά από αφυδάτωση.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.723
Πόντοι
456

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11