gamgeesam2289
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καμία αξιόλογη τρανς πέρα από τη Νιναρα γνωρίζει κανεις;
Για να λες αξιόλογη τη Νίνα πάει να πει ότι την πήρεςΚαμία αξιόλογη τρανς πέρα από τη Νιναρα γνωρίζει κανεις;
Και να σου πούμε ρε παίχτη, θα πας και θα κεραυνοβολήσεις....εμείς θα το μάθουμε, ή μόνο πληροφορίες ρουφάς?Καμία αξιόλογη τρανς πέρα από τη Νιναρα γνωρίζει κανεις;
Οργανώσου παίχτη μπέρδεψες τα προφίλ σουΔεν είχα δει τίποτα νεο εκτός τον 2-3 γνωστών στα πόστα τους ... όσο για νιναρα δεν έχω καταφέρει να την πετύχω εδώ και 2 χρόνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όπως είπα καλοκαίρι είναι καλύτερη εποχή για πιάτσα
ένα έχω , δεν έχω όρεξη για διπλά και τριπλά για να λέω μαλακίες και δεν κερδίζω τίποτα απο αυτό άρα πρόσεξε εσύ καλύτερα πριν κατηγορήσειςΟργανώσου παίχτη μπέρδεψες τα προφίλ σου
ΣτούντιοΚαλησπέρα σε όλους,
Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη για 2 ημέρες και ψάχνω κάποιο μέρος εκτός από την Γιαννιτσων που να είναι πιο ποιοτικό… υπάρχει κάτι ;
9-11Ποιες ώρες ειναι οι καλύτερες για τσάρκα
Η νταιζη σταθερή στο πόστο της μαζί με την ακωλη ξανθιά (όνομά δε θυμάμαι) στην στάση μπροστά στην eurobankΣυναγωνιστες επειδη τελειωνει η χρονια κ δεν λεει να μην επισκεφτω την πολη σας....στην πιατσα υπαρχει αυτο το διαστημα κατι νορμαλ τουλαχιστον; Σονια-Ντεζη....
Ωραια φιλος. Ναι μεχρι να την δεις εξαφανιζεται. Αλλα τουλαχιστον κατι κανει. Ετσι για το τελος της χρονιας μια επισκεψη....Η νταιζη σταθερή στο πόστο της μαζί με την ακωλη ξανθιά (όνομά δε θυμάμαι) στην στάση μπροστά στην eurobank
Τώρα σονια νομίζω είναι η ψηλή πού βγαίνει με την μάνα της την ξανθιά κ αυτή εκεί αλλά δε κάθεται στον κώλο της πηγαίνοερχεται στην Γιαννιτσών
Live αυτή την στιγμή η Σόνια μπροστά από το εγκαταλελειμμένο..αν έρθεις βράδυ μήπως δεν την βρεις... πάνε στα στούντιο καλύτεραΩραια φιλος. Ναι μεχρι να την δεις εξαφανιζεται. Αλλα τουλαχιστον κατι κανει. Ετσι για το τελος της χρονιας μια επισκεψη....
Από νωρίς ξεκίνησες τα τσίπουρα όπως φαίνεται...Nταιζη-Συλβια τα αγαπημενα κοριτσια της πιατσας.
.....να τις προσεχετε.....ειδικα τη Συλβια που ειναι μπορει να μην ειναι η μουναρα, αλλα ειναι ψυχουλα
Νταιζη ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στην πιατσα, απο ανασφαλεια και μονο το χανει λιγο στη συμμετοχικοτητα. ομως αν σας μαθει, αποκτα αλλη οικειοτητα
ακομα και οταν περναω κατα τυχη απο εκει πλεον,σταματαω να τις πω ενα "γεια".
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΣΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΝΣ(ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ).
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΘΡΕΝΤ ΣΤΟ BOU,ΟΠΟΥ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ" ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
.....ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ....ΑΛΛΑ
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ...Σ 'ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ) ΟΛΕΣ ΚΡΟΣΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΝΣ? ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΜΠΕΜΠΕΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ?![]()
Από νωρίς ξεκίνησες τα τσίπουρα όπως φαίνεται...![]()
Μερα μεσημερι βγηκε;Live αυτή την στιγμή η Σόνια μπροστά από το εγκαταλελειμμένο..αν έρθεις βράδυ μήπως δεν την βρεις... πάνε στα στούντιο καλύτερα