You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες στο Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα elamesa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 329
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Αφου ολοι δουλεουν τετοια εποχη ρε μαγκες,σκανε τετοια εποχη να κονομησουνε και να κανουν τσαμπα διακοπες.Καθονται μεχρι να της βαρεθει ο σπονσορας πυρφορος που της εφερε βασικα...ας ξαναρθουν το χειμωνα,τωρα εχουμε τουριστακια.Καλησπεριζω λοιπον την παρεα και ναι πηγα στο εν λογο ρωσιδακι φιλε μου...μετρια φατσα αλλα εχει ενα κωλαρακι λουκουμι και το δινει κιολας για οσους ειναι λατρεις της μερεντουλας...στο ψητο λοιπον χρεωνει 60 ευρω τη μια φορα κ 80 την ωρα.εγω τιμησα τη μια φορα κ πληρωσα 60.Γυρω στα 35 μελαχροινη πεντακαθαρη μοσχομυριζε και πολυ καυλιαρα ηφαιστειο θα ελεγα χαλαρη και χωρις βιασυνες γαμιοταν σαν τρελο μες στη καυλα το κοριτσι..και αν γουσταρει κιολας η πιπα ενοειτε ακαποτο με μπολικα ζουμακια.....ηρθε λοιπον η ωρα του αδειασματος με την καυλα στα 4...σιγουρα θα το ξανα τιμησω μεχρι να φυγει...τωρα απ οτι μου ειπε θα ερθει κ αλλη κοπελα μαζι της αλλα δεν θα κατσουν πολυ γιατι δεν εχει καθολου δουλεια και της ειπα οτι μου φαινετε περιεργο γιατι ολοι λεμε οτι γενικα το Ηρακλειο δεν εχει τπτ απο κοπελες η απαντηση της ηταν οτι ολοι περνουν τηλεφωνα και μονο μπλα μπλα και πολλα παζαρια που σε αλλες επαρχιακες πολεις δεν κανουν τοσο.. ελπιζω να βοηθησα μαγκιτες....
stratarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπεριζω και παλι φιλοι μου...Δεν ξερω για δεν μπορω να στειλω p.m.σε καποια ατομα που εστειλαν.θεωρω οτι για τα δεδομενα του Ηρακλειου αξιζει...απο βυζακι μετριο και κορμι μια χαρα εκτος απο κατι ψιλοραγαδες στη κοιλια που πρεπει να προσεξεις για να δεις....σε κορμι ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου..τωρα φιλε μου masonry δεν ξερω για το χειμωνα η καλοκαιρι εμενα μ ειπε οτι ερχεται 3 χρονια εδω(στην κρητη)και οτι το μονο μερος που δεν κανουν παζαρια ειναι τα χανια γι αυτο μου πε οτι θα καθισει λιγο..τωρα λεπτομερειες δεν ξερω...ομως οση ωρα ημουν εκει πριν ξεκινησουμε στο τηλ το πρωτο που τη ρωτουσαν ηταν τα λεφτα...και της εξηγησα οτι ολη η χωρα εχει κλωνιστει απο την κριση.(ετσι κ αλιως δεν με ενδιαφερει)παντως κριμα ρε παιδια να μην εχει τπτ κοτζαμ Ηρακλειο...
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Για μια μετρια 35αρα τα λεφτα ειναι απελπιστικα πολλα,ας παει στα χανια που ειναι λεφταδες.Το ηρακλειο ενα καρο μαγαζια εχει για τους γνωστες,απλα θελει υπομονη κι επιμονη.Πες της κοπελας οτι αν δεν ριξει τιμες ή να εμπολουτισει υπηρεσιες θα πεινασει στην ελλαδα,αν και το ξερει ηδη αλλιως δεν θα ερχοτανε.Π.χ 60 ευρω για μια ωρα με δυο μπαλακια ειναι fair price.καλησπεριζω και παλι φιλοι μου...Δεν ξερω για δεν μπορω να στειλω p.m.σε καποια ατομα που εστειλαν.θεωρω οτι για τα δεδομενα του Ηρακλειου αξιζει...απο βυζακι μετριο και κορμι μια χαρα εκτος απο κατι ψιλοραγαδες στη κοιλια που πρεπει να προσεξεις για να δεις....σε κορμι ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου..τωρα φιλε μου masonry δεν ξερω για το χειμωνα η καλοκαιρι εμενα μ ειπε οτι ερχεται 3 χρονια εδω(στην κρητη)και οτι το μονο μερος που δεν κανουν παζαρια ειναι τα χανια γι αυτο μου πε οτι θα καθισει λιγο..τωρα λεπτομερειες δεν ξερω...ομως οση ωρα ημουν εκει πριν ξεκινησουμε στο τηλ το πρωτο που τη ρωτουσαν ηταν τα λεφτα...και της εξηγησα οτι ολη η χωρα εχει κλωνιστει απο την κριση.(ετσι κ αλιως δεν με ενδιαφερει)παντως κριμα ρε παιδια να μην εχει τπτ κοτζαμ Ηρακλειο...
Διαγραμμένο μέλος 165817
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 206
Εκει κατω στο νησι ξεραιλα βλεπω ρε παιδες...Εκτος αν ειναι πιο incognito τα πραγματα.Χανια παιζει τιποτα η με την εορταζουσα θα τη βγαλουμε παλι;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Ήμουν στο νησί πριν 10 μέρες περίπου,αλλά ήμουν στα Μάλια.Εκεί μου λέγαν για μια Μαριάννα που υπάρχει στο Ηράκλειο και έχει 20 γυναίκες,δυστυχώς δεν μπόρεσα-πρόλαβα να πάω,ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η Μαριάννα;
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Και που τις βαζει 20 γυναικες ρε,στρατοπεδο εχει; 20 γυναικες μπορει να φερνει ολο το χρονο,μαστορα,αλλα μπαινεις μονο συστημενος δυστυχως :'(Ήμουν στο νησί πριν 10 μέρες περίπου,αλλά ήμουν στα Μάλια.Εκεί μου λέγαν για μια Μαριάννα που υπάρχει στο Ηράκλειο και έχει 20 γυναίκες,δυστυχώς δεν μπόρεσα-πρόλαβα να πάω,ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η Μαριάννα;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Και που τις βαζει 20 γυναικες ρε,στρατοπεδο εχει; 20 γυναικες μπορει να φερνει ολο το χρονο,μαστορα,αλλα μπαινεις μονο συστημενος δυστυχως :'(
Το ξερω,ειχα το κονε αλλα δεν προλαβα
stratarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενα καρο μαγαζια εχει αλα ολο λεμε οτι δεν εχει τπτ masonry.και αμα ειναι να εχω υπομονη να βρω τζαμπα να μαμισω ψαχνω και γκομενα δεν θα ημασταν εδω να γραφουμε.τεσπα γουστα ειναι αυτα και μια χαρα ειναι το 60αρι οποιος θελει να μαμισει με 30 παει μπουρδελακι...οσο για την Μαριανα φιλε azazel εχεις απολυτο δικιο ενα σπιτι γεματο αν δεν ειναι 20 ειναι στανταρ πανω απο 15...απλα δεν τη λενε μαριανα το κανονικο της ειναι αλλο και αλαζει και συχνα σπιτια απ οσο ξερω...τωρα αν ρωτησεις το κονε σου αν δεν κανω λαθος εχει φυγει απο χερσονησο...μαλλον το κανει λογο μπατσων... περασα και απο αμουδαρα εχθες και ειδα ενα ξανθο αλλα το φορτωνε αλλος...θα ξανα κανω μια τσαρκα αποψε και θα σας ενημερωσω μαγκες...
stratarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχα...μπαλουρδος εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι θα τελειωσει το καλοκαιρι και θα μεινουμε εμεις και η αηνικολιωτη παλι..μακαρι να αρχησουν να ερχονται κοριτσακια γιατι εχουμε πολυ βαλτωσει φιλε μου...αντε καλη συνεχεια..
stratarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχα...Μπαλουρδος εχεις δικιο αλλα που θα παει εγω πιστευω οτι θα στρωσει η φαση...πηγες να τσεκαρεις το ρωσιδακι??
Δεν εχω προλαβει να παω στο ρωσιδιο μυ εχει κινησει την περιεργια....βεβαια βλεπω το ιδιο νουμερο και σε αλλες αγγελιες ξερεις τι παιζει?? τσεκαρε
stratarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για αυτη ξερουμε κατι...paidikako..ειναι η χριστινα Ελληνιδα την εχω τιμησει μερικες φορες ωραιο κορμι αλλα μεχρι εκει οχι κατι το ιδιαιτερο στην αρχη κατι ελεγε αλλα το κοριτσι φαινετε να εχει στοχο τη μεγαλη ζωη και σαν να ψιλο βαριετε καπως παγωμενα πραγματα ειναι χρονια εδω εμενε εκει στο καψαλακη σ ενα στενο νομιζω...δεν θα ξανα πηγαινα παντως....μπαλουρδος δεν ξερω τι παιζει αν πας γραψε εντυπωσεις.....κ αν κανετε καμια τσαρκα σε ριτσα η σε αλλο κωλομπαρο να δουμε τι καινουριο εχει εχω να κανω τσαρκα καιρο
EuroGomenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς ...
Απεγνωσμενος και εγώ απο την κατάσταση στα μπορδέλα ειπα να πάρω σε κάποια απο τα παραπάνω τηλ , η ρωσιδουλα ολα κομπλέ απο το τηλ αλλα κανα 15 πριν το ραντεβού το κινητό ήταν κλειστό και έμεινα με την όρεξη , τα άλλα 2 απο τα τηλ που πείρα η μία ήθελε 90 ευρο 1ώρα φουλ πρόγραμμα φαντάζομαι σε ξενοδοχείο στο κέντρο!!!!( πληρωμένο απο εμένα φυσικά) και η άλλη απο το τηλ ακούστικε η φωνή της λίγο μπάσα καιτο άφησα ...
τελικά στο μπορδέλο στην παραλιακή είναι ακόμη αυτη η εμμανουέλα που το προσπαθεί αρκετά.
απο ρίτσα και τα άλλα δε ξέρω τι παίζει εχω να πάω αρκετό καιρό
Απεγνωσμενος και εγώ απο την κατάσταση στα μπορδέλα ειπα να πάρω σε κάποια απο τα παραπάνω τηλ , η ρωσιδουλα ολα κομπλέ απο το τηλ αλλα κανα 15 πριν το ραντεβού το κινητό ήταν κλειστό και έμεινα με την όρεξη , τα άλλα 2 απο τα τηλ που πείρα η μία ήθελε 90 ευρο 1ώρα φουλ πρόγραμμα φαντάζομαι σε ξενοδοχείο στο κέντρο!!!!( πληρωμένο απο εμένα φυσικά) και η άλλη απο το τηλ ακούστικε η φωνή της λίγο μπάσα καιτο άφησα ...
τελικά στο μπορδέλο στην παραλιακή είναι ακόμη αυτη η εμμανουέλα που το προσπαθεί αρκετά.
απο ρίτσα και τα άλλα δε ξέρω τι παίζει εχω να πάω αρκετό καιρό
Περασα απο carefour προχτες.ειχε κλασικα την μαυρουλα και 2-3 γυφτο βουλγαρες. Παντως ειχε και ενα μελαχρινο παρα πολυ καλο...αλλα δεν προλαβα να μιλησω καθοτι συναγωνιστης ηρθε και το πηρε χωρις 2η κουβεντα...
Απο Ριτσα ξερει κανεις τιποτα? ηρθε τιποτα καινουργιο ή μονο τα σαπακια ειναι εκει ακομα?
Απο Ριτσα ξερει κανεις τιποτα? ηρθε τιποτα καινουργιο ή μονο τα σαπακια ειναι εκει ακομα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις