duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Ρε μλκ ντόπα καμιά πουτάνα που να ζει και να δουλεύει ακόμα έχεις να μας προτείνεις; Από το 2006 έχεις να γαμήσεις;
Ρε μλκ ντόπα καμιά πουτάνα που να ζει και να δουλεύει ακόμα έχεις να μας προτείνεις; Από το 2006 έχεις να γαμήσεις;
h τζενιφερ απο ποπη δεν εχω μαθει οτι πεθανει
η αριαννα του μισελ ειπα
προσεχε τι γραφω
η τζενιφερ εκανε κοπρολαγνιες κλπ
επισης η ποπο ειχε βραχνη φωνη κ μιλαγε ετσι στο τηλ για το λογο που ολοι καταλαβαινουμε
Γουστάρεις κοπρολαγνείες; Αυτό με τη βραχνή φωνή δεν το πιασα
Από την λίστα λείπει η Βουλγάρα Νταϊάνα από Αλκβιάδου 16 & μετά Φυλής 136, αλλά έκανε παιδί και σταμάτησε.
Προσφατα πετυχα την υπηρεσια που δουλευε μαζι της και μου ειπε ότι η Νταιανα είναι καλα και ασχολείται με το παιδι της.Δυστυχως, αφου την ειχα πρωτοδει στο Αλκιβιαδου 16α τη δευτερη μερα που ειχε πιασει δουλεια και την επισκεπτομουν μια φορα την εβδομαδα,μπορει και δυο.Στην αρχη δεν ηξερε καθολου ελληνικα και συνενοουμασταν με νοηματα.Και φυσικα δεν είναι μελαμψη που ειπωθηκε από καποιον αλλον,προφανως τη μπερδευει με άλλη.Τελικα αποδεικνύεται ότι δε ξεκοβουν ολες τη δουλεια και μετα επανέρχονται.Δυστυχως.Από την λίστα λείπει η Βουλγάρα Νταϊάνα από Αλκβιάδου 16 & μετά Φυλής 136, αλλά έκανε παιδί και σταμάτησε.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν φταίει το Μαράκι. Το ότι είναι ΤΟ θεόμουνο και το γουστάρει όντως είναι αλήθεια. Εδώ όμως μένει στάσιμο χωρίς καμία προοπτική εξέλιξης. Βλέπεις υπάρχει και η έλλειψη ανταγωνισμού. Αυτή πρέπει να φύγει για έξω, χθες! Εκεί θα μιλάγαμε για άλλη Αλεξάνδρου.Ενταξει ισως ειναι λιγο high κατηγοριας (high του κωλου...) αλλα το μαρακι ειναι ενα πραγματικο πουτανακι με την καλη εννοια, εννοω οτι το γουσταρει αυτο που κανει και αν και οχι τοσο ''τελεια'' (για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον) απο κοντα οπως στις δημοσιες φωτος , το γεγονος οτι ειναι τοσο καβλιαρα και ποσο αβιασμα σεξυ... αξιζει να βιωσει ο καθε καβλιαρης που φυσικα θα μπορει να διαθεσει πανω απο 100 ευρω και ειναι τυχερος λιγο να την βρει
Φωκαιας 27,πρωινη και Αδανων 2 απογευματινη,υπαρχουν και κριτικες!!!
Καλη τυχη!!!
Χριστινάκι απο Φυλής 69 , απογευματινή βάρδια που πολλές φορές τραβάει μεχρι της 01.00
Ιλόνα/Τζούλια /Αννα/Ευτέρπη Φυλής 71β , βραδινή βάρδια και μερικές φορές και απογευματινές .
Γιάννα απο Φωκαίας 27Β κατω , πρώινη ή απογευματινή βάρδια ανάλογα....
Κάρμεν η μπολονέζ απο Διδύμου 8β , πρωινή βάρδια , να σημειώσω ότι πρέπει να δοκιμαστεί στο φούλ πρόγραμμα.
Λάουρα από φυλής 69β , βραδινή βάρδια...
έχει και άλλες μόνο για την ομορφιά τους οπότε δεν της αναφέρω....
όσον αφορά ποίο παλιές ή που έχουν εξαφανιστεί/σταματήσαν...
Βανέσα απο φυλής 59κατω και Αγαθουπόλεως
Ντενίσα(η τσέχα όχι ρουμάνα) απο Ρεμούνδου
Χριστίνα(απο φυλής 54α , Αγαθουπόλεως ......και τώρα Φωκαίας 27Β πάνω)αλλά στην παλία της συμμέτοχη
Μπάρμπορα απο Φωκαίας 27Β πάνω , πρωινή βάρδια άλλα μέχρι σχεδόν 10 μήνες πριν.....
Ενταξει ισως ειναι λιγο high κατηγοριας (high του κωλου...) αλλα το μαρακι ειναι ενα πραγματικο πουτανακι με την καλη εννοια, εννοω οτι το γουσταρει αυτο που κανει και αν και οχι τοσο ''τελεια'' (για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον) απο κοντα οπως στις δημοσιες φωτος , το γεγονος οτι ειναι τοσο καβλιαρα και ποσο αβιασμα σεξυ... αξιζει να βιωσει ο καθε καβλιαρης που φυσικα θα μπορει να διαθεσει πανω απο 100 ευρω και ειναι τυχερος λιγο να την βρει
η Αντριαννα απο Διδυμου 16 παιζει τωρα πουθενα;χριστινα φυλης 69
μπαρμπορα φωκαιας 27
αντριαννα διδυμου 16
κατερινα αλκιβιαδου 16
ΝαιΤο Αγαθουπόλεως έχει κλείσει?
Εδώ και κατι χρονια.....Που το θυμήθηκες...?Το Αγαθουπόλεως έχει κλείσει?
Η γνώμη μου είναι ότι δεν φταίει το Μαράκι. Το ότι είναι ΤΟ θεόμουνο και το γουστάρει όντως είναι αλήθεια. Εδώ όμως μένει στάσιμο χωρίς καμία προοπτική εξέλιξης. Βλέπεις υπάρχει και η έλλειψη ανταγωνισμού. Αυτή πρέπει να φύγει για έξω, χθες! Εκεί θα μιλάγαμε για άλλη Αλεξάνδρου.
δεν εχεις και αδικο, παντος μου εκανε εντυπωση πολυ το ποσο καβλιαρα εκ φυσεως ειναι και επισης σημαντικοτατο..ο χαρακτηρας..και γαμω τα παιδια ουτε ψιλομυτα και ιστοριες.
ποθ την βρισκουμε φιλε?