Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ευχομαι να το παρεις...κ οταν το παρεις...καλοταξιδο....
Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο...αλλα...η μεγαλυτερη αληθεια ειναι οτι αυτο το αυτοκινητο
θα μου ταιριαζε περιπου σε 30+ χρονια... :grin: :grin: :grin: :grin:
Επισης....προτιμω την Ιταλια...ειδικα η μοντενα...κ λιγο παραπερα το μαρανελλο...βγαζουν κατι μουνιαααααα.....
αλλο να σου λεγω...κι αλλο να το βλεπεις....

ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.... :2funny: :2funny: :2funny:

Μη με πληγώνεις τώρα γιατί μαι 360 Φ1 την έπαιρνα με χίλια... Αλλά ότι μπορεί καθένας..... ΚΑι ξέρεις ότι έχω κόλλημα με τις Ιταλίδες.....
Παρεμπιπτόντως το σκοτώνω...... τ εργαλείο... Ενδιαφέρεσαι;

Συνημμένα

• amg.jpg
    amg.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 37

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
όχι μπλε ρε πινκ..... Ασημί να λιώσω.........

Δεν ειναι μπλε... καφε ειναι(καλα δεν κοβω και το πουλι μου κι ολας οτι εχει ακομα το ιδιο)

Και εμενα μου αρεσε οταν βγηκε αλλα το βαρεθηκα..τσεκαρε και το Χ6 στα 3.0...

και για να ειμαστε και λιγο on topic
Τωρα που καλοκαιριαζει τσεκαρετε και οστρια... παιζει αρκετα απογευματινες ωρες να πετυχεις καμια στριπερ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν ειναι μπλε... καφε ειναι(καλα δεν κοβω και το πουλι μου κι ολας οτι εχει ακομα το ιδιο)

Και εμενα μου αρεσε οταν βγηκε αλλα το βαρεθηκα..τσεκαρε και το Χ6 στα 3.0...

Τωρα που καλοκαιριαζει τσεκαρετε και οστρια... παιζει αρκετα απογευματινες ωρες να πετυχεις καμια στριπερ
πινκ έχω συναισθηματικό δέσιμο με στουττγκάρδη... Δεν παίζει με τίποτα μόναχο..........

α έχω και αχρωματοψία.......

Επισκέπτης
Μη με πληγώνεις τώρα γιατί μαι 360 Φ1 την έπαιρνα με χίλια... Αλλά ότι μπορεί καθένας..... ΚΑι ξέρεις ότι έχω κόλλημα με τις Ιταλίδες.....
Παρεμπιπτόντως το σκοτώνω...... τ εργαλείο... Ενδιαφέρεσαι;
οπως την παρακατω ???
http://[URL unfurl="true"]www.ferraricluboflasvegas.com/cars/Gregg_Giuffria_360_Modena-2.jpg[/img[/URL]]

ή κατι που ειναι ιεροσυλια μεν...καυλα δε ?
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ferraricluboflasvegas.com/cars/Paul_Hesselgesser_360_Modena-2.jpg[/img[/URL]]

Ποσα ???

Επισκέπτης
δεν ειναι λιγο φλωρικο....μπαναλ...πολυ usual...μαγαζι ???? εγω δεν το συμπαθω....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
2.157
ναι, στο οστρια παιζουν οντως τα απογευματα που λες..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Κι εγω να φανταστεις καποτε μονο στουτγαρδη κοιτουσα(ελεω οικογενειακων αυτοκινητων) και δεν
ηθελα να ακουω με τιποτα για μοναχο, αλλα... και μετα το αλλα , αναθεωρησα.

Εν τω μεταξυ εχω 3 μερες που το λιβανιζω να πεταχτω εδω διπλα σε ενα στριπ και ακομα δεν εχω παει.
βαριεμαρα τεραστια, ειχα υποσχεθει σε μια οτι θα την παω σε ενα οριενταλ που μου ζητησε και τωρα δεν εχω την
ψυχικη δυναμη να της πω  οτι μονο σε κανα χοτελ την πηγαινα αν μου εδινε 100 ευρω...

Οποτε κοιταμε και σε οριενταλ και σε μαγαζια με αργιλεδες γιατι γουσταρουν κατι τετοια..

Επισκέπτης
Λοιπον δεν κυκλοφορησαν και πολλα ασημι 350 με AMG βοδικιτ και πιτσιρικαδες οδηγους μεσα....
Σιγα σιγα σχηματιζω μια εικονα στο μυαλο μου... κατι μου ερχεται παρκαρισμενο στη γλυφαδα αρκετες φορες ...
τελος παντων,

με τι το αντικατεστησες ?

Οτι και να πω Θεε εισαι καβλα με αυτην την επιλογη που εκανες καποτε,

τωρα θα με κανεις να στα χωσω ακομα χειροτερα ...
Ρεεεεεε............ασε τις εικονες....θα βρουμε κανα μπελααααααααααα............ :grin: :grin: :grin:

Με ενα νισσαν αλμερα...ο τελειος αντικαταστατης...ουτε καιει...ουτε προβληματα...ουτε τιποτα....κ απο γκαζι..αλλο τιποτα.... ;) ;) ;)

Ο πατερας μου ειναι καβλα...δικο του δωρο ηταν...εγω απλα επελεξα.... :rockon: :rockon:

Χωωωωωωωωωωωωωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... :-* :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πιτσιρίκο έχουμε πολλά κοινά εμείς..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πρέπει να περπατήσεις τον παππού να ξελαμπικάρει λίγο....... :booty: :booty: :booty:

2005, Φουλ έξτρα και με navi DVD Ελλάδας 2008 πόσα λες με 7000 χλμ;;;;;;;; τα γαμω αμε γκε στοίχισαν όλα 14 χιλιάρια γαμώ το σπίτι τους........

Επισκέπτης
πιτσιρίκο έχουμε πολλά κοινά εμείς..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πρέπει να περπατήσεις τον παππού να ξελαμπικάρει λίγο....... :booty: :booty: :booty:

2005, Φουλ έξτρα και με navi DVD Ελλάδας 2008 πόσα λες με 7000 χλμ;;;;;;;; τα γαμω αμε γκε στοίχισαν όλα 14 χιλιάρια γαμώ το σπίτι τους........

Ρε φιλε περιμενω πως κ πως.....εκεινο το χαβαλε που ειπαμε....αλλα πρεπει να περιμενεις να μεινω μονος... :'( :'( :'( :'(
Ασε ομως....μωρη καριολα(τωρα που σκεφθηκα καλυτερα)...ο πιτσιρικας θα σε περπατησει ??? Μωρη αλητεια...γεννημα-θρεμα πειραιωτης...βρωμαω γαβριλα...κ θα μου πεις να σε περπατησω ενω εσυ εισαι στης νυχτας τα καμμωματα...τοσα ετη ??? Ασε που με το μυαλο που χεις...κ τη νοοτροπια...ή που θα φαμε ξυλο παρεα...(λεμε κ κανενα αστειο βρε)...ή που θα γινει πανικος παντου.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ασε ρε μαλακα...θα σε γδυσω...μη μου πεις τιμη σε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωω.................μη με κολαζεις...τι θες ?? απο αυριο να χαθει ο πιτσιρικας κ να δεις εναν αθωο στη φυλακη...κ εναν πιτσιρικα στο χωμα...???? ασε σου λεω....περι ληστειας προκειται....γαμησε το.... :S :S :S :S :S...(εισαι ιεροσυλος κ μονο που το δινεις)!!!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Ρεεεεεε............ασε τις εικονες....θα βρουμε κανα μπελααααααααααα............ :grin: :grin: :grin:

Με ενα νισσαν αλμερα...ο τελειος αντικαταστατης...ουτε καιει...ουτε προβληματα...ουτε τιποτα....κ απο γκαζι..αλλο τιποτα.... ;) ;) ;)

Ο πατερας μου ειναι καβλα...δικο του δωρο ηταν...εγω απλα επελεξα.... :rockon: :rockon:

Χωωωωωωωωωωωωωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... :-* :-* :-*

Δεν αφησεις τα σαπια λεω εγω...
Παντως εγω οταν το πρωτοειχα παρει πριν απο 3 χρονια νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος μαλακας που πηρε 350 στην τιμη του 55...
Και μολις ειδα οτι υπηρχαν κι αλλοι λεω απο μεσα μου, "σε ευχαριστω ΘΕΕ" :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το γαμήσαμε το θρεντ.....
και μη με επηρεάζεις και συ γιατί έχει και η ΟΧΙΑ κόλλημα με το συγκεκριμένο....... :rockon: :rockon:
Περιμένω πμ όταν σου βγάλουν τις χειροπέδες....... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
πάω νάνια........ :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε αντε γειααααααααααααα...................(αμα σου πω κ τι αλλο αμαξι εχω κοψει στα 2....εκει να δεις ξυλο....αλλα δε στο λεω για να μαθεις να με πειραζεις...παλιοαληταρα....)!!!!
για κάνα S2000 το κόβω..... όλοι οι πιτσιρικάδες τα έχουν διπλωμένα στον Σαρακάκη.
Και χωρίς ι ες πι γάμα τα......

Επισκέπτης
Παντως εγω οταν το πρωτοειχα παρει πριν απο 3 χρονια νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος μαλακας που πηρε 350 στην τιμη του 55...
Και μολις ειδα οτι υπηρχαν κι αλλοι λεω απο μεσα μου, "σε ευχαριστω ΘΕΕ" :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε ΣΕ λεεεεεεεεεεωωωωωωωωωωωωωωω.................. :o :o :o

Με νισσαν αλμερα...1400αρι....γαμωωωωωωωωωωω....ξερεις πως φευγει στα φαναρια ???  :sunglasses: :sunglasses:
Ρε γαμειιιιιι το αμαξι....παιζει να το εχεις υποτιμησει.... ;) ;) ;)

Φιλαρακι....εγω το 350 ηθελα..βιαζομουν κ λιγακι...αλλα ηξερα οτι θα κανει τη διαφορα...ασε που αμερικη ηταν διασημοτερο,οποτε λεω οι φιλοι μου οι αμερικανοι κατι θα ξερουν...... ;) ;) ;)

Επισκέπτης
το γαμήσαμε το θρεντ.....
και μη με επηρεάζεις και συ γιατί έχει και η ΟΧΙΑ κόλλημα με το συγκεκριμένο....... :rockon: :rockon:
Περιμένω πμ όταν σου βγάλουν τις χειροπέδες....... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
πάω νάνια........ :boobies: :boobies:
παντα γαμαμε εμεις....(στα ονειρα μου εγω...μην τα ξαναλεω για τα 21 ετη)!!!
ΟΧΙΑ(με το μπαρδον)...κοψ'του το ΣΕΞ....κοψε τις πιπες...κοψε οτι κολπο του εκανες κ τον τυλιξες...γιατι αν δωσει το αμαξακι..θα τον στειλω στα αναποδα ραδικια >:( >:( >:( >:(....ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....μην κανεις καμια μαλακια κ το δωσεις....τουλαχιστον γαμησε το πριν το κανεις...ακου εκει 7.000χλμ :tickedoff: :tickedoff:....ημαρτον που λεει κ ο φαφουτης...(με Ζ4 Μ παρακαλω--->τι καβλα ειναι αυτο τ'αμαξι ρεεεεεεεεε)! :idiot: :idiot: :idiot:

μπαι-μπαι............ονειρα γλυκααααααααααααααααααααα.....................κ απονηρευτα......................;)

για κάνα S2000 το κόβω..... όλοι οι πιτσιρικάδες τα έχουν διπλωμένα στον Σαρακάκη.
Και χωρίς ι ες πι γάμα τα......
ηταν ευκολο να πεις το χοντα γιατι το εχω πει(το μαρτυρησε κ καποιος προσφατα)...αλλα δεν εννοουσα αυτο...αλλωστε αυτο δεν επαθε κ τιποτα σοβαρο..το ξαναφτιαξα για να το επιστρεψω στο δανειστη..... :grin: :grin: :grin: :grin:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
647
Πόντοι
6.065
Λοιπον επειδη το γαμησαμε το θεμα, ανακαιφαλεωνουμε για να τελειωνουμε:

1. δεν παω princess
2. o personna δεν θα παρει CLS ,θα το ξανασκεφτει
3. ο Θεος πρεπει να απελευθερωθει και να δωσει απαντηση για το 2ο θυμα του
4. Πολλες στριπερς πηγαιναν cubanita το χειμωνα, καλοκαιρι θα πηγαινουν καπου αναλογα

Επισκέπτης
Λοιπον επειδη το γαμησαμε το θεμα, ανακαιφαλεωνουμε για να τελειωνουμε:

1. δεν παω princess
2. o personna δεν θα παρει CLS ,θα το ξανασκεφτει
3. ο Θεος πρεπει να απελευθερωθει και να δωσει απαντηση για το 2ο θυμα του
4. Πολλες στριπερς πηγαιναν cubanita το χειμωνα, καλοκαιρι θα πηγαινουν καπου αναλογα
1.να περασεις μια βολτα...ακουω οτι γυρισε κοσμος...
2.ετσιιιιιι....
3.δεν απελευθερωνομαι...ειναι μεγαλη μαλακια....δακρυζω κ μονο που σκεφτομαι πως εγινε -> transformer  :'( ενα τετοιο αμαξι....
4.Σωστος για κουμπανιτα...---> ασχολεισαι με το γκολντ ? :) :) :).....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
σε κόβω για τον πιτσιρικά με το μαύρο από Ισμαήλο που μένει Γλυφάδα....
ρε τι γίνεται.. είμαστε όλοι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom