Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;
τύπε διαβάζοντας την ιστορία σου μου ηρθε στη μνήμη το μέλος χαρβαριωτης που ειχε ανοιξει το πομπωδες νημα για ειδική θεραπεία με πολλαπλά κρύα ντουζ. σκεψου το. τόλμησε τοΚαλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;
και γραψε μας την κατάληξη .ο Ποντενσε σε πειραξε , οχι οτι τα μισά νηματα εχουν γινει ΖΗΤΕΙΤΑΙ κρεμαγιερα σαξο σε καλη καταστασηΕαν υπηρχε σοβαρη διοικηση,τετοια νηματα θα τα ετρωγε η μαρμαγκα σε 30 δευτερολεπτα και ο νηματοθετης θα γινοταν αυτοματα μπαν για 2 χρονια...Αλλα εδω μας νοιαζει αν θα ερθει ο ποντενσε και ο καρμο και ποια μπυρα ειναι η καλυτερη...μπουρδελο![]()

εαν δεν βρεθει θα την κατασκευασω ΕΓΩο Ποντενσε σε πειραξε , οχι οτι τα μισά νηματα εχουν γινει ΖΗΤΕΙΤΑΙ κρεμαγιερα σαξο σε καλη κατασταση![]()
ανοιξε νημα με την κατασκευη να μαθαινει ο κοσμακηςεαν δεν βρεθει θα την κατασκευασω ΕΓΩ

εχεις υλικο απο γιουσεφ...μπολικοκαποια μουνοπανα διαδιδουν οτι εχω υλικο απο Γιουσεφ και αλλες ψωλες και γεμιζουν τα πμ μου
ξερει κανεις κατι;![]()
και Ορφανιδου εχει μπολικοεχεις υλικο απο γιουσεφ...μπολικο
![]()

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...ο φιλος @athinaios44 εχει μπολικο υλικο Ορφανιδου σε πολυ προσιτες τιμες...

Στείλε κι απο δωκαποια μουνοπανα διαδιδουν οτι εχω υλικο απο Γιουσεφ και αλλες ψωλες και γεμιζουν τα πμ μου
ξερει κανεις κατι;![]()
εαν δεν βρεθει θα την κατασκευασω ΕΓΩ

καποια μουνοπανα διαδιδουν οτι εχω υλικο απο Γιουσεφ και αλλες ψωλες και γεμιζουν τα πμ μου
ξερει κανεις κατι;![]()

Καλησπερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!!καποια μουνοπανα διαδιδουν οτι εχω υλικο απο Γιουσεφ και αλλες ψωλες και γεμιζουν τα πμ μου
ξερει κανεις κατι;![]()
Στείλε και από δω τπτ ρε μουνήκαποια μουνοπανα διαδιδουν οτι εχω υλικο απο Γιουσεφ και αλλες ψωλες και γεμιζουν τα πμ μου
ξερει κανεις κατι;![]()

Κυριε ΜΠΙΡΛΑ μας γεμισαμε μουνηδες στο σαι μαςΚαλησπερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!!
Καπου παει το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι ρουφιανοκαταδοτης...
ο νιπλης ειναι
Αλλο ενα νημα που η επιστημονικη απαντηση δοθηκε ηδη στην 1η σελιδα(ξεχωριζω το "παιζε τον μπρουμυτα" και συμφωνω-50 ευρω),στη 2η παιζει πορνοβιντεακια πασης φυσεως απο εγκριτα και σεβαστα μελη του σαη και κατι ανταλλακτικα αυτοκινητων,θα παει αλλες 3-4 σελιδες γενικη καυλαντα και θα το φαει το χρονοντουλαπο....Κυριε ΜΠΙΡΛΑ μας γεμισαμε μουνηδες στο σαι μας