πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.780
- Πόντοι
- 16.131
Μύστη μου, με το 'να χέρι θα τρομπαρεις και με τ' αλλο θα βαστάς το ακροφυσιο μιας ηλεκτρικής σκούπας (κατά προτίμηση να ρουφάει και υγρά).
Μύστη μου, με το 'να χέρι θα τρομπαρεις και με τ' αλλο θα βαστάς το ακροφυσιο μιας ηλεκτρικής σκούπας (κατά προτίμηση να ρουφάει και υγρά).
Και τα 50 δικα σου...Απλα δεν ειδα να ζητας για τη γνωματευση και ειπα να το υπενθυμισω στον ασθενη...Στο παιξτον μπρουμυτα εχω πνευματικά δικαιωματα, 20 ευρω δικα μου.
Βεβαα μας ξεπερασε η τεχνολογια , ηρθαν οι αλλοι με καλτσες, χαρτια κουζινας, παντοφλες, τωρα καταλαβσινω πως ενοιωσε η Atari, η Commodore …![]()
Βρες ρε παπαριδη αν νομιζεις οτι ειναι ευκολο.Οχι βρες.(Και χαρισε την τον στον γειτονα σου,ξερεις)ο Ποντενσε σε πειραξε , οχι οτι τα μισά νηματα εχουν γινει ΖΗΤΕΙΤΑΙ κρεμαγιερα σαξο σε καλη κατασταση![]()
τωρα φιλε ηρθαν αλλιως τα πραγματα εχουν περασει τα τρανσφορμερ και οι πολυ ανδρεςΨΨ @πολυζωης εκείνο το ξανθό μουνέτο της διαφήμισης με την πλατιά βράκα, πώς να έχει καταντήσει
Για γραμματειακή υποστήριξη την κόβω, θα πήγαινε στο γραφείο του αφεντικού να του πάρει μια πίπα να κόψει το τσιγάρο
Αυτές ήταν εποχές, τυχεροί όσοι τις προλάβαμε, χρήμα άφθονο (δανεικό βέβαια), μπουζούκια, διακοπές, κωλόμπαρα, δίχως λαθρομετανάστες και λιγοστοί γυφταρέοι, φάτε τώρα woke agenta![]()

Βρες ρε παπαριδη αν νομιζεις οτι ειναι ευκολο.Οχι βρες.(Και χαρισε την τον στον γειτονα σου,ξερεις)![]()
Δεν κάνει αυτή, θέλει υγρών...
γιατι εισαι επιθετικος ρε μουνοπανο;Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να χύσει στο στόμα του pastelios, τα καταπίνει κιόλας, είναι το βίτσιο του...![]()
To σαη δεν είναι απλά σαη ...είναι ΘΕΣΜΟΣ...Αυτό σημαίνει ότι έχει δικές του παραδόσεις.Κάθε Κυριακή συνεδριάζει η ολομέλεια της επιστημονικής ομάδας του μπου.
Δε φτάνει που τον διαφημίζω θα τα ακούσω και από πάνω...γιατι εισαι επιθετικος ρε μουνοπανο;
Κατά το..μην πάτε στο σούπερ μάρκετ πεινασμενοι.Φιλική συμβουλή: μην ανοίγεται νήματα όταν είστε καυλωμένοι.
ετσι ειναι εδω , πας να κάνεις καλό και στην πέφτουν όλοι να στην πουν ναπουμε . αχαριστοι φτωχοιΔε φτάνει που τον διαφημίζω θα τα ακούσω και από πάνω...
Το καλύτερο πράγμα που υπάρχει!!!!!Μα τώρα είναι αυτές ερωτήσεις ρε @pastelios . Άκου που να χύσει. Στο στοματακι της Ιωάννας.
Δε φτάνει που τον διαφημίζω θα τα ακούσω και από πάνω...
Μα ρωτάνε κατι πράγματα τώρα.Το καλύτερο πράγμα που υπάρχει!!!!!
Καφές με γαλα...τζάμπα..Για να τον κάνει Φλοκαφε.