Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οταν ειδα κ εκΝα ερωτα με τηνsensual jane( βλεπε κριτικη)
Πανεμορφη
Γιατί δεν ζήτησες Facebook.την πιο μουναρα την ειδα προπερσι σε καταστημα του ΟΤΕ,ειχα παει με τον πατερα μου να του αγορασω μια συσκευη που να τον βολευει στην χρηση...απεναντι μου στην αλλη ακρη του μαγαζιου καθοτανε ενα ξανθο μουναρο,εχασα το φως μου στιγμιαια....δεν την ξαναειδα ποτε.![]()
:S :S :S
α σορυ δεν λεμε για πληρωμενες σορυ
φορτος εργασιας
τυπε το διαβασα τρανσεξουαλ τζειν![]()
ειναι επος φιλε!που την θημηθηκες φιλαρακι
θεικη ταινια![]()
γιατι ζητημα να εκατσε κανα 5 λεπτο κ μετα εφυγε...πελατισα ηταν κ αυτην
(αυτη ειναι η απαντηση που βολευει)
γιατι ειμαι κοτα.Είμαι κότα ρε παιδιά και τι έγινε;![]()
(αυτη ειναι η απαντηση που δεν βολευει)
εγώ δεν είμαι κότα αλλά ντρέπομαι![]()
εγώδενείμαι κότα αλλά δεν ντρέπομαι...δεν εχω τσιπα.![]()
εγω τον πηγαινα τον Λακης μαν....αλλοι καναν την ρουφιανια.σε κάποια φάση μου έκανε μαθήματα ο λακης33 για το πως πρέπει να συμπεριφέρομαι σωστά στις γυναίκες αλλά πάνω που άρχισε να γίνετε δουλειά τον διώξατε![]()
γιατι ζητημα να εκατσε κανα 5 λεπτο κ μετα εφυγε...πελατισα ηταν κ αυτην
(αυτη ειναι η απαντηση που βολευει)
γιατι ειμαι κοτα.Είμαι κότα ρε παιδιά και τι έγινε;![]()
(αυτη ειναι η απαντηση που δεν βολευει)
εγω τον πηγαινα τον Λακης μαν....αλλοι καναν την ρουφιανια.
Ονοματα δεν λεμε.![]()
ειναι επος φιλε!
παιζει κ ο Αντισθενης σε καποιες σκηνες.![]()
σε κάποια φάση μου έκανε μαθήματα ο λακης33 για το πως πρέπει να συμπεριφέρομαι σωστά στις γυναίκες αλλά πάνω που άρχισε να γίνετε δουλειά τον διώξατε![]()
σε κάποια φάση μου έκανε μαθήματα ο λακης33 για το πως πρέπει να συμπεριφέρομαι σωστά στις γυναίκες αλλά πάνω που άρχισε να γίνετε δουλειά τον διώξατε![]()
ωραίο θρέντ
μια ξανθιά ναυαγοσώστρια στο πήλιο
μια τρελαμένη γκλαμουράτη μαστουρωμένη τύπισα με πολύ μακριά μαλλιά και κατάμαυρα μπουκλάκια που χόρευε σ ένα club
kai mia foititria poume ta xaraktiristika tis parapanw
![]()