Νέα

Πού γαμήσατε πρώτη φορά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 664
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stefanos97

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2026
Like
2
Πόντοι
0
1η λυκείου με μια καυλιαρα που μου αρεσε και της αρεσα είχαμε κάνει φάσεις πίπα και τα σχετικά μέχρι που μια μέρα ήρθε σπίτι μου 17 χρονών τότε και οι δυό (οι γονείς έλλειπαν) και ξεσκιστήκαμε.
Από τότε και για δύο χρόνια που κράτησε με αυτό το καυλακι γαμιόμασταν συνέχεια ακόμη και στο σχολείο μας το κάναμε

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
1.094
Πόντοι
201
Ήταν λίγο περίεργη η πρώτη φορά.Απι τα 12μου είχα ξεκινήσει τον αντρικό έρωτα.Περιπου στα 18μου ο τότε γαμιας μου σε μια συνάντηση έφερε και την γυναίκα του.Εξομολογηθηκαν ότι κατά διαστήματα γαμιοντουσαν με άλλους.Την έφερε λοιπόν για τρίο.Φιλοι μου παρόλο που ήταν μια όμορφη γυναίκα με δεξιότητες από ότι φάνηκε στο κρεβάτι,εγώ δεν ένιωσα τίποτα το ιδιαίτερο παρόλο που πρώτη φορά γαμουσα .Μάλλον η ροπή που είχα για ψωλες δεν με άφησε να απολαύσω την φίλη.

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
878
Πόντοι
86
Σοφοκλέους, στο ξενοδοχείο Πίνδαρος, στην είσοδο έκαναν πιάτσα 3-4 γυναίκες, ωραίες εποχές

vaggelis_bi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
20
Πόντοι
0
στα 17 στο σχολειο εναν συμμαθητη μου σε μια αποθηκη, τον ξεσκησα και μετα πηρε θαρρος και με ξεσκηζε αυτός, μιλαμε για τρελές καβλες, μετά ξεκινησα με γυναικες, αλλα η πρώτη δεν ξεχνιέται

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom