Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τοτε εσυ μια τοοοοοοοσο εξυπνη και δραστηρια δεσποινιδα τι γυρευει αναμεσα σε τοσους μαλακες ?
Λατρεύει δηλαδή κάτι μη αντιληπτό αόρατο,φαντάσματα ας πούμε...όχι αλοίμονο δεν είναι ψυχιατρική εμμονή...και ούτε καν στους χώρους λατρείας...είναι δε ικανός να σκοτώσει για αυτό το πανί...εξαιρετική κ απόλυτα φυσιολογική κατάσταση!!!
Τοτε εσυ μια τοοοοοοοσο εξυπνη και δραστηρια δεσποινιδα τι γυρευει αναμεσα σε τοσους μαλακες ?
Εσυ γατουλη ειπαμε θα κανεις .....
το οτι εσυ εισαι μαλακας, δεν κανει εμενα εξυπνη γενικα. απλα ισως εξυπνοτερη απο σενα.
εξαλλου η εννοια 'μαλακας' δεν αναφερεται αποκλειστικα στην ευφυια. εσυ βεβαια καλυπτεις ολες τις εννοιες.
εχει κ πολυ καλα ατομα εδω, γι αυτο.

Φυσικα .....το οτι εσυ εισαι μαλακας, δεν κανει εμενα εξυπνη γενικα. απλα ισως εξυπνοτερη απο σενα.
εξαλλου η εννοια 'μαλακας' δεν αναφερεται αποκλειστικα στην ευφυια. εσυ βεβαια καλυπτεις ολες τις εννοιες.
εχει κ πολυ καλα ατομα εδω, γι αυτο.
Αν νιώθεις δικαιωμένος να σου πω ότι ούλοι οι παραπάνω είναι ψυχασθενείς οκ.σκόρπιες σκέψεις, ασύνδετο ποστ
αυτός που λατρεύει την ιδέα του κομμουνισμού, λατρεύει κάτι πιο αντιληπτό δηλαδή?
από την άλλη, εκείνος που καίει αυτό το πανί ρισκάρει να πάει φυλακή (καθ'ότι ποινικό αδίκημα)...αυτός που ρισκάρει την ελευθερία του γι' αυτό το πανί δεν είναι ψυχασθενής δηλαδή?
Αν νιώθεις δικαιωμένος να σου πω ότι ούλοι οι παραπάνω είναι ψυχασθενείς οκ.![]()
βρε μαλακα σταματα να κανεις εντιτ συνεχεια!
Toυς λέω ότι σε ξέρω...για εσένα έρχονται αλλά όλο κ κάποιο κοκκαλάκι θα μείνει...παπαζόλη εσύ πώς βρίσκεις γκόμενα?![]()
Φχαριστώ για τα καλά σου λόγια...δεν θα το πάρω πάνω μου...θα μείνω το ίδιο σεμνός κ θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο!!!εχει κ πολυ καλα ατομα εδω, γι αυτο.
πάρτε κ άλλον έναν του γιατρού...![]()
Φχαριστώ για τα καλά σου λόγια...δεν θα το πάρω πάνω μου...θα μείνω το ίδιο σεμνός κ θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο!!!![]()

Πόσο την κόβεις αυτήν στην διεφήμιση,είναι 30ρα σαν εσένα λες;;;
30αρα στο ραφι παντως δεν ειναι.....Πόσο την κόβεις αυτήν στην διεφήμιση,είναι 30ρα σαν εσένα λες;;;![]()