Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μου αρεσει το μπαρμπας,ολα τα πιπινια στον μπαρμπα ερχονται....ολοι στο μπου ξερουν την ηλικια μου...
![]()
![]()
![]()
Εγω οχι...ποσο εισαι?
Μου αρεσει το μπαρμπας,ολα τα πιπινια στον μπαρμπα ερχονται....ολοι στο μπου ξερουν την ηλικια μου...
![]()
![]()
![]()
μαλον εχεις πολυ χαμηλες απαιτησεις.γαυρο εχω...και δεν εχω κανενα παραπονο.λες να επεσα στην περιπτωση?
πως δεχονται οι γκομενες εναν τουρκο στο κρεβατι δεν καταλαβαινω...μαλον εχεις πολυ χαμηλες απαιτησεις.![]()
Sta paparia soy re.....ποσο εισαι?ειχα τρελη γκαντεμια με μια που τα ειχα 11 μηνες, 1 χρονο περιπου.....
πολυ παλια....
γκαντεμια ρε, ατυχια, οπως και με μια ποιο παλια απο ηλιουπολη....
την τυχη μου.....
και οταν ειταν να γινει κατι με ασχημες πηγενανε ολα μελι γαλα![]()
![]()
![]()
τι καλος που εισαι :-*και δεν εχω παει ποτε κεφαλονιαΤετοια λεγε μου...το καπαρωμενη το προσπερνω....Σε προσκαλω το καλοκαιρι στην βιλλα μου για μπανακια...σκεψου το...![]()
21Sta paparia soy re.....ποσο εισαι?
68 γενηθεις....Εγω οχι...ποσο εισαι?![]()
πως δεχονται οι γκομενες εναν τουρκο στο κρεβατι δεν καταλαβαινω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες??μαλον εχεις πολυ χαμηλες απαιτησεις.![]()

καλα ρε 21 εισαι και ακομη δεν εχεις κατασταλαξει καπου;τι εχεις τελειωσει;
ακομα εδω εισαι εσυ??
ναι εμενα περιμενανε να φυτιλιαστουνΜην βαζειs φυτιλια στα ποδοσφαιρικα![]()
![]()
Ρε μαλακα και κλεγεσε?Εγω στα 21 δεν γουσταρα να εχω γκομενα...μηχανες,μπουρδελλα για σερβις,και χαβαλε,πως σας παιρνει απο κατω δε το καταλαβαινω...
καλα ρε 21 εισαι και ακομη δεν εχεις κατασταλαξει καπου;τι εχεις τελειωσει;
γιατι καλε ενοχλαω?ακομα εδω εισαι εσυ??
Ελα να δεις τα αξιοθεατα...τι καλος που εισαι :-*και δεν εχω παει ποτε κεφαλονια
οχι ομορφαινεις την κουβεντα...γιατι καλε ενοχλαω?![]()
ε ποτε τελειωνεις ρε μαλακα εγω στα 21 ειχα το πρωτο μου εκατομυριο.δεν εχω τελειωσει ακομα ρε μλκ....![]()
![]()
![]()
![]()