sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 23
- Πόντοι
- 166
ααα...δεν ξερω με τι νταραβεριζεσται εσεις...οι δικες μου ειναι καθαρες.....δικιο εχει ρε παιχτη με τις βρωμιαρες που κυκλοφορουν!

ααα...δεν ξερω με τι νταραβεριζεσται εσεις...οι δικες μου ειναι καθαρες.....δικιο εχει ρε παιχτη με τις βρωμιαρες που κυκλοφορουν!

ειπαμε με παντρεμενεςααα...δεν ξερω με τι νταραβεριζεσται εσεις...οι δικες μου ειναι καθαρες.....Αυτο που θα σου πω ειναι αληθεια,μια φορα νταραβεριστικα με μια γιατρο που εκανε το αγροτικο της εδω στο νησι,εεεε απο το πρωτο βραδυ χωρις προφυλακτικο...
![]()

το μάτι μου πέφτει αμέσως στα μηνύματα που με αφορούν ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ολα καλά ρε?
Τυπε με προφυλακτικο ειναι σαν να μην γαμας...Εγω με παντρεμενες δεν παω,,,μονο οταν ειναι στα χωρισματα...ειπαμε με παντρεμενες
να στο επιβεβαιωσει και ο αγιος![]()
![]()
![]()
Πρωκτικο ακαποτο μονο με γκομενες σε σχεση που γνωριζω καλα..ακομα κ πρωκτικο ακαποτα κανετε? γτ εκει αυξανονται κατακορυφα οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι![]()
Xεσε μας ρε μητσο πρωι πρωι.....σαν την μανα μου ακουγεσε πριν απο 25 χρονια...

Μπα απιθανο...δεν υπηρχαν τετοια στο χωριο..δεν υπαρχει διαφορα. εκτος και εαν η μανα σου εχει παει με γυναικα οποτε ακυρο![]()
ακομα κ πρωκτικο ακαποτα κανετε? γτ εκει αυξανονται κατακορυφα οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι![]()

Πρωκτικο ακαποτο μονο με γκομενες σε σχεση που γνωριζω καλα..
πως εννοεις να την γνωριζεις καλα? αρκει μια αγαπη/συμπαθεια/εκτιμηση/γουατεβερ κ οι εξετασεις για τα σμν να ειναι κατι προαιρετικο?

Πρωκτικο ακαποτο μονο με γκομενες σε σχεση που γνωριζω καλα..

να ειμαστε μαζι για καποιο διαστημα π.χ 5-6 μηνες..ποιες εξετασεις?σιγα μην πω στην γκομενα να την παω για εξετασεις πριν την γαμησω στον κωλο..πως εννοεις να την γνωριζεις καλα? αρκει μια αγαπη/συμπαθεια/εκτιμηση/γουατεβερ κ οι εξετασεις για τα σμν να ειναι κατι προαιρετικο?
να ειμαστε μαζι για καποιο διαστημα π.χ 5-6 μηνες..ποιες εξετασεις?σιγα μην πω στην γκομενα να την παω για εξετασεις πριν την γαμησω στον κωλο..
ρε μαλακα τι καθεσαι και ψαχνεις ...
γαμα το ετσι τη βρισκουν ετσι ας πραξουν ...
![]()
![]()
![]()
σε χυνω φρουτα του δασους![]()

πως εννοεις να την γνωριζεις καλα? αρκει μια αγαπη/συμπαθεια/εκτιμηση/γουατεβερ κ οι εξετασεις για τα σμν να ειναι κατι προαιρετικο?
Κατι τετοιο ενα πραγμα...α καταλαβα. η αγαπη σάς κανει ατρωτους.
Παντως θελει προσοχη. Απο την δικη μου εμπειρια, οι +40 (και κυρια οι παντρεμενες) δεν ειναι φανατικες της καποτας.
μην γαματε κωλους χωρις καποτα....παραμονευει ο εντεροκοκκος....θα παθετε οτι ο επαθε ο ακαλυπτος στους παντρεμενους......βρε παπαρες, τι σημαινει ''γνωριζω καλα την γκομενα''?
ειναι δυνατον να βαλεις το πεος σου μεσα σε ενα πρωκτο χωρις περικαυλίδα (που λεει και ο Πτραυλος)?
Για ονομα...
Παντως θελει προσοχη. Απο την δικη μου εμπειρια, οι +40 (και κυρια οι παντρεμενες) δεν ειναι φανατικες της καποτας.