Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε μαλακομπιφτεκο..
μιλαμε για το μεγαλυτερο ηπατολογικο κεντρο στην ελλαδα πανεπιστημιακου νοσοκομειου με πανω απο 50.000 περιστατικα και με αξιοζηλευτη δουλεια στον τομεα της ερευνας και της προληψης της ηπατιτιδας στη χωρα μας... γινεται της πουτανας το καγκελο απο κοσμο εκει...
τι μαλακας εισαι θεε μου... ρε μαλακα τριψου μπρουμυτα πανω σε κανα πομολο μπας και δεις το φως το αληθινο και ησυχασουμε
:-* καλως το.
Δοξα τω Θεο Αμπντουλ οχι !Εννοειται...
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.

και ο μπολντ!τραγικο!![]()
![]()
![]()
ε ο λιον ειναι gym-freak και εχουμε κοντρα γιγάντων το καλοκαιρι και γιαυτο δεν τρωω σουβλακια,

αυτο μπορει να συμβει.μη τρελαινεσαι.ρε αστοιχειωτε αυτα που λες δεν εχουν βαση το αντιλαμβανεσαι?
δηλαδη τι θες να μας πεις τωρα οτι εκανες σεξ με φορεα και δεν κολλησες?
Βλαμμενος απο γενισιμιου σου εισαι ή το εξασκεις τωρα τελευταια για να σε λυπουνται?
ναι.αδιαλλακτα!Αν σου πω ωρες ωρες οτι ο μπολντ ειναι πιο διαλακτικος απο σενα θα μου κανεις ριπορτ ?![]()
αυτο μπορει να συμβει.μη τρελαινεσαι.
αλλο ο φορεα αλλο αυτος που εχει την ασθενεια κ μπορει να μην την εκδηλωσει ποτε.
Αυτο δεν καταλαβαινεις..το ρισκο με τις εκτος χωρου ειναι ελαχιστοοοοοοοοοοοοοοοο
Τι ειναι πιο επικινδυνο, η ακαποτη πιπα ή το γλυφομουνι?
Μηπως να κανουμε γλυφομουνι και με ζελατινα απο πανω?
Τραβα γαμησου ρε παπαρα μας τα εχεις πριξει με τις μαλακιες σου....υπνο....γρηγορατελοςπαντων επειδη ο καθενας λεει την παπαρια του χωρις να εχει ψαχθει.
Το αφηνω. Δεν θα βγαλουμε ακρη... δεν το εχω ψαξει.
Αλλα εχω ρωτησει σοβαρους γιατρους που μου εχουν απαντησει υπευθυνα και αμεροληπτα
δεν θα καθομαι να ακουω τωρα το καθε τσουτσεκι που κοπαναει την καθε μαλακια
που του ερχεται στην κλαβα.
οοοοχι αλλα πριν κανεις γλυφομουνι να την στειλεις για τεστ παπ οπως αλλωστε κανουν οοοολοι οι υπολοιποι γαμιαδες εδω μεσα
εγω ξερω πως στατιστικα το ρισκο ειναι απειροελαχιστο ειτε ειναι με του χωρου ειτε ειναι με εκτος του χωρου.
καλα μιλαμε για την απολυτη ημιμαθεια εδω μεσα.. δεν παει σε εσενα σινερ εισαι ο μονος που εξερειται.
Τραβα γαμησου ρε παπαρα μας τα εχεις πριξει με τις μαλακιες σου....υπνο....γρηγορα
να τος ξεκινησε παλιΝαι, δεν θα παραλειψω.
Εγω χρυσο μου οταν κανω γλειφομουνι, χωνομαι ολοκληρος μεσα. Ανασκαφή κανονικη.

Για φορεις μιλας?Ο αριθμός των θυμάτων από AIDS εκτιμάται από 1,9-2,4 εκ. για το 2007 παγκοσμίως[
απειροελαχιστο....
Ρε τι να μου πουνε τα νιανιαρα,εδω μεσα οτι ξερουν απο την μαμα λενε,οταν βγουν εξω μονα τους ας ερθυον να μου πουνε...πλακα κανω μαζη τους...Καλα παιδακια ειναι παντως...εγω ξερω πως στατιστικα το ρισκο ειναι απειροελαχιστο ειτε ειναι με του χωρου ειτε ειναι με εκτος του χωρου.
καλα μιλαμε για την απολυτη ημιμαθεια εδω μεσα.. δεν παει σε εσενα σινερ εισαι ο μονος που εξερειται.