Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι τυπε το τσεκαρα..Αν λετε το ξανθο στο τελος του βιντεο ειναι η Κατερινα Δεδε,πλειμειτ 2010.
Απλα ειναι βαρετο μωρε ... δλδ αν εισαι σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων πως την παρουσιαζεις αυτη :-?αλλα με χαλαει αυτο που δε μπορει να στροφαρει γρηγορα :-
Κατα τα αλλα γαμισαμπλ και ομορφη
/quote]Μικρο βιλμακι μα εκει ειναι ολη η καυλα,σε αυτο που εσυ θεωρεις μειονεκτιμα...
Γουστα ειναι ρε μαναρι ... τι να σε πω ... εγω ειμαι γυναικα αρα δε μπορω να σας νιωσω 100%![]()
απο την μπαστα χιλιες φορες μπαρτσα τυπε.Δεν λεω την μπαστα ρε τυπε,λεω για μια που ειχε ο θεμος στην εκπομπη τις 12-3-11

Τωρα μιλας σωστα,αφηστε τους αντρες να κρινουν...οσο για το πως θα την παρουσιασεις σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων(αν υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι)ουδεν προβλημα...μια χαρα θα την παρουσιασεις και θα θελουν ολοι οι σοβαροι τυποι να στην γαμησουν..
Απλα ειναι βαρετο μωρε ... δλδ αν εισαι σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων πως την παρουσιαζεις αυτη ?
Γουστα ειναι ρε μαναρι ... τι να σε πω ... εγω ειμαι γυναικα αρα δε μπορω να σας νιωσω 100%
Απλα αλλαζειs τον κυκλο σε...τετραγωνο

Ναι βρε ολοι θελουν να το γαμησουν το γκομενακι ...Τωρα μιλας σωστα,αφηστε τους αντρες να κρινουν...οσο για το πως θα την παρουσιασεις σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων(αν υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι)ουδεν προβλημα...μια χαρα θα την παρουσιασεις και θα θελουν ολοι οι σοβαροι τυποι να στην γαμησουν..
βαριεμαι ευκολα αρα ισως για αυτο να μηηη με τρελαινει ...
Ο προβληματισμός του να παρουσιάσεις ξέκωλο σε κύκλο ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μαλακία ever.
Καταρχήν, οι γυναίκες είτε ο κύκλος είναι σοβαρός ή ΓΤΠΚ, θα την κράξουν και θα κουστουμπολεύσουν.
Σε σοβαρό κύκλο:
- οι κοκκινιστοί θα συμφωνήσουν με την καλή τους που την κράζει, αλλά μέσα τους θα λένε με βεβαιότητα "κοίτα τι μουνί γαμάει ο πούστης" (και όλα τα άλλα τα κλαψομούνικα σε στυλ, για τα λεφτά του κάθεται κλπ κλπ κλπ).
- οι "παίχτες" θα αρχίσουν τα SMS στα πρακτορεία CT
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Κοκκινιστοί και μη, απλά θα πουν..."Πω πω καύλα!"
Συμπέρασμα: Εάν γουστάρεις το ξέκωλο...παίξε μπάλλα γιατί όλοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου τελικά.
Ο προβληματισμός του να παρουσιάσεις ξέκωλο σε κύκλο ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μαλακία ever.
Καταρχήν, οι γυναίκες είτε ο κύκλος είναι σοβαρός ή ΓΤΠΚ, θα την κράξουν και θα κουστουμπολεύσουν.
Σε σοβαρό κύκλο:
- οι κοκκινιστοί θα συμφωνήσουν με την καλή τους που την κράζει, αλλά μέσα τους θα λένε με βεβαιότητα "κοίτα τι μουνί γαμάει ο πούστης" (και όλα τα άλλα τα κλαψομούνικα σε στυλ, για τα λεφτά του κάθεται κλπ κλπ κλπ).
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Συμπέρασμα: Εάν γουστάρεις το ξέκωλο...παίξε μπάλλα γιατί όλοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου τελικά.

Σε σοβαρό κύκλο:
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Εσεις πολυ κοντρα μου πατε σημερα ...
Πειτε εδω μπροστα σε ολους ποσο με αγαπατε αλλιως δεν σας ξαναμιλαω >:'(
Μπα...θα πουν και καλά στην αγάπη τους ότι θέλουν να δούνε Μπάρτσα στο filmnet για να μην πάνε στο κρεβάτι, και θα την βγάλουν με τσοντούλα και τα 5 ορφανά.Ασε που το βραδυ οι ...κοκκινιστοι θα κοιμηθουν με την ξενερωτη (ΑΝ δλδ)
Γιατί όλες οι γυναίκες λένε συχνά: "βαριέμαι εύκολα";
Θέλουν να το παίζουν και καλά πως τους αρέσει το απρόβλεπτο.
Μαλακισμένες.
Ναι είμαι μισογύνης, στα παπάρια μου.

Σε αγαπαμε μικρο προστυχο 18χρονο...![]()
ΓιουπιιιιιιιιιιιιιιιιΕσεις πολυ κοντρα μου πατε σημερα ...
Πειτε εδω μπροστα σε ολους ποσο με αγαπατε αλλιως δεν σας ξαναμιλαω
Δεν αναφερομαστε σε σενα ρε καβλα.....Με συγχωρειs για το ...ρε
Γενικη συζητηση κανουμε![]()
![]()
![]()

εγω γενικα δεν τα παω καλα με τον κωλο.η εκδοχη να μην αρεσει σε ολους το ξεκωλο δεν παιζει ε?