Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μονο την ζετα θυμαμαι...ποια λες?!Ρε τυποι...ενα καυλετο που ειχε ο μαλακας ο θεμος στο ολα 11 στην τελευταια εκπομπη,μια που μιλαγε σπαστα ελληνικα ποια ηταν?μιλαμε η γυναικα...
Πάντως είναι γαμάτη σειρά, δε έχω χάσει επεισόδιο..εχει παιξει σε παρα πολλα βασικα...
ωραια ειναι αλλα εχει κ καλυτερες.
ο χαουαρντ καλα που εχει ταλεντο.ασχημος κ ηλιθιος.πφφφφ...
ενω ολοι οι αλλοι ειναι καλοι.

Οχι...μιλαγε σπαστα ελληνικα...και ταυτοχρονα εδειχνε και κατι φωτο της απο μια φωτογραφηση...μιλαμε απο τις τελειωτερες γυναικες...προσωπο,σωμα,σεξ απιλ...μονο την ζετα θυμαμαι...ποια λες?!![]()
μια σεζον μου πηρε γ να την συμπαθησω αλλα τωρα λατρευω!!!!!!!!!!!!Πάντως είναι γαμάτη σειρά, δε έχω χάσει επεισόδιο..![]()

αυτο που λες ειναι η σασα μπαστα.δε μιλαει σπαστα ελληνικα απλα δε ξερει να μιλαει.Οχι...μιλαγε σπαστα ελληνικα...και ταυτοχρονα εδειχνε και κατι φωτο της απο μια φωτογραφηση...μιλαμε απο τις τελειωτερες γυναικες...προσωπο,σωμα,σεξ απιλ...
Οχιιιι,θα την βρω και θα σου πω...αυτο που λες ειναι η σασα μπαστα.δε μιλαει σπαστα ελληνικα απλα δε ξερει να μιλαει.

θες να πεις δηλαδη οτι η μπαστα εχει προσωπο,ενταξει σωμα εχει,και σεξ απιλ;η μπαστα; :Sαυτο που λες ειναι η σασα μπαστα.δε μιλαει σπαστα ελληνικα απλα δε ξερει να μιλαει.
γ μενα οχι.αλλα γ σας αφου εχει μουνι θα εχει κ τα αλλα.θες να πεις δηλαδη οτι η μπαστα εχει προσωπο,ενταξει σωμα εχει,και σεξ απιλ;η μπαστα; :S
http://cdn.nahright.com/news/wp-content/uploads/2009/04/stat-quo-invisible
[/quote]εχεις και λιγη πλακα τουλαχιστον :birdman:
Στα σοβαντισματα ειναι τωρα.......Ενταξει;
Το γαμησατε![]()
κι αυτο το νημα;
οχι για μενα,για τους αλλους.γ μενα οχι.αλλα γ σας αφου εχει μουνι θα εχει κ τα αλλα.
εχεις αποδειξει οτι δεν εχεις καθολου γουστοεμενα μ'αρεσει η μπαστα![]()
Δεν λεω την μπαστα ρε τυπε,λεω για μια που ειχε ο θεμος στην εκπομπη τις 12-3-11θες να πεις δηλαδη οτι η μπαστα εχει προσωπο,ενταξει σωμα εχει,και σεξ απιλ;η μπαστα; :S
Οχιιιι,θα την βρω και θα σου πω...