Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω παντως εχω εναν γκει κολλητο και εναν στρειτ.....να ανησυχω γιατρε μου? και γενικα εχω πιο πολλους αντρες φιλους παρα γυναικες....τι να κανω?????ασπιρινουλες? κανα ντουσακι? να βαλω καμια θερμοφορα????
ειμαι ενα σκιαχτρο της κακιας ωραςςςςςςςςςςςςςςςςςς![]()
: (:
Το "πήγε να παιχτεί φάση" σηκώνει πολλές ερμηνείες.

Οχι......με τους γκεουλες αντε να μιλησεις για κανα ρουχο για τους στρειτ μιλαω τοση ωρα.....πραγμα το οποιο εχω κοψει να το κανω με τις γυναικες γιατι ειναι ολες φολες
να μιλησω για τη μειωμενη αντρικη αντιληπτικη ικανοτητα οταν συζηταμε ΤΟ ΙΔΙΟ θεμα σε εφτακοσια θρεντ??? αεναη η συζητηση.....
και εν τελει ποιος ανεφερε τους γκει στη συζητηση????????? οχι εγω παντως........ουτε η μπαιτ απ οσο ενθυμουμαι.....συγγνωμη φιλτατε τοντοκ αν αλλαξε ο ρους της συζητησεως......δε θα επαναληφθει....ας μιλησουμε και παλι ολοι μαζι για τις πατσαβουρες που βρισκουν γκομενο απο ανηκουστα μερη οπως σχολη,δουλεια,παρεα προς μεγαλη θλιψη των απανταχου καμακαδορων (αληθεια ποσοι εχουν απομεινει ειπαμε?)
γιου αρ μπιουτιφουλ......αι λαβ γιου......
γιου αρ μπιουτιφουλ......αι λαβ γιου.....
Αλλαζεις την κουβεντα? ειναι κατι το οποιο συνηθιζεις οταν δε σε παιρνει?μεχρι να ανφερθουν οι γκει η ολη κουβεντα περιστρεφοταν γυρω απο το θεμα οποτε δεν καταλαβα που ακριβως ειναι το προβλημα σου......και ολη αυτη η κουβεντα θα ειχε ληξει αν δεν το συνεχιζες και δεν το διανθιζες με χαριτωμενα (ως ειθισται απο μερους σου) σχολια....αν δεν σχολιαζες περι γκει ή στρειτ κολλητων περι μπαζων ή σκιαχτρων ή της κακιας ωρας θα το ειχαμε απλα προσπερασει και θα ασχολιομασταν με κατι αλλο αυτη τη στιγμη...πιθανοτατα τον αναδρομο ερμη ή καμια συνταγη για τσουρεκι....πιθανολογω οτι μαλλον σε τρωνε τα οπισθια σου φιλτατεμετα συγχωρησεως φυσικα.....

Από τα καλύτερα thread. Μπράβο παιδιά.Από τα καλύτερα thread. Μπράβο παιδιά.
Υ.Γ. Κε κόμι, τώρα με τους επαναστάτες;
.