Νέα

Πως θα μπορέσω να ρίξω μια σερβιτόρα που μου αρέσει;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Μηνύματα
556
Like
78
Πόντοι
6
πες της οτι είσαι μάγος κ μετά ρώτα την αν θες να της κάνεις το μαγικό που τη πηδάς κ μετά εξαφανίζεσαι
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Φιλε ανοίγεις ένα θέμα κλασικό αλλά δύσκολο κατά κάποιο τρόπο θα έλεγα ότι ρεαλιστικά αν το δεις είναι απίθανο να κάνεις κάτι για μένα είναι ασύμβατο και καταδικασμένο να αποτύχει το πέσιμο σε σερβιτόρα.
Ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι είναι μόνο όταν η σερβιτόρα γουστάρει πραγματικά έναν πελάτη κάτι που θα του το δείξει.
Οπότε το όλο εγχείρημα εξαρτάται αποκλειστικά από την εκάστοτε κοπέλα,
συνήθως οι περισσότερες είναι καπαρωμενες και σίγουρα έχουν δει και έχουν ζήσει πολλά σκηνικά από πεσιματα και όπως συζητούσα πριν λίγο με μια σερβιτόρα γνωστή μου καθώς ήμουν για καφέ τα πεσιματα από πελάτες τα χειρίζονται απλά σαν ένα αναπόφευκτο κομμάτι της δουλειάς
 

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Μηνύματα
323
Κριτικές
8
Like
2.284
Πόντοι
721
Θα σου πω μια προσωπική εμπειρία.

Όταν ήμουν φαντάρος σε μεγάλη επαρχιακή πόλη με πολύ φοιτητόκοσμο, συχνάζαμε σε ένα ωραίο φαγάδικο. Καλές τιμές, καλή ποιότητα, ωραίες σερβιτόρες φοιτήτριες. Ήταν μία συγκεκριμένη που όσες φορές πηγαίναμε αισθανόμουν να με κοιτάζει, γελάκι κλπ. Ωραία κοπέλα. Υπήρχε ένα κάτι. Εγώ 25, αυτή κάπου στα 21. Μετά από κάποιες φορές που πηγαίναμε, βρίσκω το θάρρος να της πιάσω κουβέντα. Ψυχή στο μαγαζί, ήταν άκυρη ώρα κι εγώ μόνος, δεν είχαν έξοδο οι φίλοι μου εκείνη τη φορά. Κι έχεις να μου προτείνεις κανά καλό μαγαζί για καφέ να λέω, και δεν είμαι από εδώ και δεν ξέρω καλά τα μέρη, να πιάνω δηλαδή μια νορμάλ κουβέντα και να ανταποκρίνεται. Στο τέλος της ζητάω το fb. Αυτή με κοιτάζει παγωμένη και λέει μμμ, αυτάααα. Κι έφυγε. Δεν έδωσε fb κι εγώ δεν ξαναπάτησα εκεί.

Συμπέρασμα. Τη δουλειά τους κάνουν, στα παπάρια τους για τους πελάτες, με όλους έτσι κάνουν. Μπορεί και να τους το έχει ζητήσει το αφεντικό να είναι πιο χαλαρές και να μιλάνε.

Μετά από αυτό δεν έδωσα ποτέ σημασία σε μπαργούμαν, σερβιτόρα, όσο μούνα και να ήταν. Άλλο αν κάνει αυτή κίνηση τρελή. Αλλιώς ούτε καν.
 

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.773
Like
7.734
Πόντοι
2.306
Nα σας μιλήσω και εγώ ως επαγγελματίας στην εστίαση, τις σερβιτόρες τις παίρνουμε για να μας φέρνουν πελάτες.
Τώρα αν οι πελάτες νομίζουν ότι θα τις γαμήσουν δεν μας ενδιαφέρει και πολύ.
Σημασία έχει να έρχονται συνέχεια να γίνεται παιχνίδι.
Μια καλή σερβιτόρα μπορεί να σου φτιάξει το μαγαζί.
 

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.084
Κριτικές
50
Like
7.893
Πόντοι
8.236
Nα σας μιλήσω και εγώ ως επαγγελματίας στην εστίαση, τις σερβιτόρες τις παίρνουμε για να μας φέρνουν πελάτες.
Τώρα αν οι πελάτες νομίζουν ότι θα τις γαμήσουν δεν μας ενδιαφέρει και πολύ.
Σημασία έχει να έρχονται συνέχεια να γίνεται παιχνίδι.
Μια καλή σερβιτόρα μπορεί να σου φτιάξει το μαγαζί.
:hi:
 

steveman7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Μηνύματα
163
Κριτικές
207
Like
10.607
Πόντοι
30.573
Την δουλειά τους κάνουν οι κοπέλες τύπου σερβιτορες μπαργουμεν pr σε νυχτερινά μαγαζιά κομμώτριες ρεσεψιονιστ πωλήτριες τηλεφωνητριες και όλες οι υπαλληλοι γενικότερα μαζί και οι εσκορτ ιερόδουλες cg κλπ κλπ.Ποιος το λέει η καρδιά του ας πάει μια πάνω κάτω την Ερμού να μιλήσει σε περαστικες αλλιώς μπουρδελα και άγιος ο Θεός.
 

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Μηνύματα
20.434
Κριτικές
7
Like
36.021
Πόντοι
10.411
Μια φραση μορτη

Μεγαλα πουρμπουαρ

Θα πεσει με ευκολια ετσι

Αν της κανεις καμακι ειναι απιθανο να τη ριξεις

Σιωπηλος.Και καθε φορα αφηνε 3 φορες οτι πηρες

Ουτε ενα κοιταγμα στα ματια.Ουτε λογος Τιποτα

Θα της μπεις στο μυαλο ειτε ως ο χουβαρντας ειτε ως ο μαλακας που τα σκαει.

Ακριβως ενας τετοιος που ψαχνει δηλαδη.

Καλη επιτυχια
Πολύ σωστός ο παίχτης,πολύ καλή προοπτική για να ξεκινήσει το κονέ
 

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Μηνύματα
556
Like
78
Πόντοι
6
αφήστε ήσυχα τα κορίτσια να κάνουν τη δουλειά τους ρε παπαλιγούρια αγαπούληδες. Σεβασμός στον εργαζόμενο. ΅Εχουν πήξει στα πεσίματα εργαζόμενες σε μπαρ καφετέριες βενζινάδικα κτλ. Τόσος κόσμος κυκλοφορεί όξω. Χαθήκανε δηλαδή οι περιπλανώμενες μουνίτσες; Να κλείσει το θέμα ως αντιεργατικό άμεσα...άντε μη πατήσω το κουμπί κ τα κάνω όλα εδω μέσα Κούγκι.... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.079
Like
11.541
Πόντοι
2.606
Θα θελα να ακουσω εμπειρία απο καποιον που μπόρεσε και έριξε σερβιτόρα.
[/quote]τυπε ακουγεται επικο κατορθωμα  :grin:
 

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.510
Κριτικές
1
Like
2.997
Πόντοι
456
Παιξε την <μπαλιτσα> σου και οτι γινει, εγινε.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα. Μονο να κερδισεις, εχεις.
Αν απορριφθεις, στα φρυδια σου. Μην μασας.

 
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Μηνύματα
911
Like
488
Πόντοι
26
Γενικά, δεν είναι σωστό να την πέφτεις σε κοπέλες στο χώρο εργασίας τους. Μπορεί να είσαι ένας ελεεινός τύπος και ενώ θέλει να σε στείλει στο διάολο να μην μπορεί επειδή πρέπει να είναι ευγενική.

Αν είσαι συχνός πελάτης και με τον καιρό αναπτυχθεί μια κάποια οικειότητα και δεις να σε συμπαθεί, τότε μπορείς να προχωρήσεις και να προτείνεις μια έξοδο, ένα φαγητό, ένα σινεμά, οτιδήποτε τέλος πάντων ξέρεις οτι της αρέσει.
 

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Μηνύματα
233
Κριτικές
28
Like
2.220
Πόντοι
2.411
Εργάζεται εκείνη την ώρα αδερφέ, δεν μπορεί και να θέλει να κάτσει να σου μιλάει με τις ώρες, θα φάει χεσιμο από αφεντικό. Ετοιμάσου για πίτα το πιθανότερο(στ αρχιδια σου) , στις εργαζόμενες στην εστίαση την πέφτουν στρατιές καθημερινά άμα είναι όμορφες. Διακριτική προσέγγιση χωρίς να δώσετε δικαιώματα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να την καρφώνει κάνας μπάρμαν η σερβιτόρος από κει μέσα, οπότε ακόμα και να ψηνόταν μπορεί να σε ακυρώσει. Σε κάθε περίπτωση αν μπορέσεις πιάσε λίγο οικειότητα, προσπάθησε να ξεχωρίσεις λίγο από τη μάζα των πελατών με κάποιο τρόπο και χώσου.
 

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
638
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
26
Τα είχα με barwoman την οποία είχα γνωρίσει μέσω κοινών φίλων (δεν είχα πάει ποτέ στο μπαρ που δούλευε). Η φάση έκατσε μετά από μήνες γνωριμίας. Όδο δούλευε στο μπαρ και είμασταν μαζί, γύρναγε κάθε βράδυ και μου έλεγε ποιος την έπεσε και πώς εκείνο το βράδυ, μου είχε διαβάσει και ποίημα που της είχε γράψει κάποιος. Με λίγα λόγια οι πιο πολλές το βλέπουν ως κομμάτι της δουλειάς τους και συχνά πυκνά απλά σπάνε πλάκα με όλα αυτά.

Είχα και φίλη που δούλευε στα 'Εβερεστ και επειδή είναι εμφανίσιμη της την έπεφταν πολλοί αλλά η αττάκα της ήτανε πάντα "καλά εδώ ήρθανε να κάνουν πέσιμο;". Σε κάποια φάση πάντως τα έφτιαξε με έναν τύπο που εργαζόταν στο απέναντι μαγαζί.

Με λίγα λόγια το 99.9% των περιπτώσεων βλέπουν τον πελάτη ως "ξένο" και δεν πρόκειται να κάνουν κάτι. Αν είναι κάποιος πολύ συχνός πελάτης, γνωρίζει ίσως τον ιδιοκτήτη ή κάποιον άλλο που δουλεύει εκεί, γίνεται λίγο "της οικογένειας" και έχει πλέον το κλασσικό 50-50. Διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να κάνει κίνηση, θα έλεγα τα εξής στάδια/βήματα βοηθάνε:

1. γίνεσαι συχνός πελάτης. Παραγγέλνεις κάτι "περίεργο" π.χ. φραππέ με παγωτό. Πας για ένα διάστημα πολύ συχνά, ίδια ώρα αν είναι δυνατό και παίρνεις πάντα το ίδιο.

2. Της λες κάποια στιγμή "θυμάσαι τι παίρνω;", είναι η πρώτη ευκαιρία να την κάνεις να σε θυμάται, έστω και ως πελάτη.

3. Αφού ξέρει τί παίρνεις και σε θυμάται, μπορείς να πεις κάτι άσχετο με την παραγγελία και τσεκάρεις αν έχει διάθεση να μιλήσει (το να σου μιλάει ευχάριστα δεν είναι απαραίτητα δείγμα ότι σε γουστάρει - δείχνει όμως ότι δεν σε αντιπαθεί). Εκεί θέλει να μπορείς να καταλάβεις αν είναι πιο αυθόρμητη ή συνεχίζει να λειτουργεί βάσει προγράμματος. Για να αρχίσεις να έχεις ουσιαστική επικοινωνία με κάποιον, πρέπει να βγείτε εκτός τυπικών συζητήσεων.

4. Όταν και εφόσον υπάρχει κάποια οικειότητα, μπορείς να της ρίξεις την πρόταση για να πάτε κάπου μετά τη δουλειά, όταν σχολάει. Η κίνηση πρέπει να γίνει όσο πιο διακριτικά γίνεται, να μην σε ακούσει κάποιος τρίτος, αλλιώς θα σε κόψει για να μη χαλάσει η εικόνα της.

Γυναίκες/φίλες μου έχουν πει ότι προτιμούν αν τους δώσεις το νούμερο ή κάποιο σημείωμα (όταν είμασταν παρέα σε μαγαζί που μου άρεσε η σερβιτόρα και το έθεσα ως ανοιχτό ερώτημα σε αυτές πώς προσεγγίζεις τη σερβιτόρα). Εγώ είμαι της άποψης ότι η άμεση επικοινωνία είναι πιο αποτελεσματική. Το σημείωμα πάντως αν της αρέσεις είναι κάτι που θα διαβάσει μετά την δουλειά με άλλο μάτι - οπότε δεν το απορρίπτω τελείως.

5. Ακόμα και αν πει όχι, η δε σε πάρει τηλέφωνο (αν της το έδωσες σε σημείωμα) συνεχίζεις να πηγαίνεις στο μαγαζί και να της κάνεις πλάκα, ότι σε πλήγωσε η απάντησή της, ή ότι δε σε πήρε ποτέ, της λες αν άλλαξε γνώμη και τα λοιπά. Είναι κι αυτό ευκαιρία να σπάσεις τον όποιο πάγο υπάρχει μεταξύ σας. Για αρκετές γυναίκες (αυτού του είδους ειδικά) το δεύτερο χτύπημα είναι αυτό στο οποίο δέχονται.

Σε κάθε περίπτωση είναι για γερά νεύρα και πρέπει να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση να παίξεις τέτοιο παιχνίδι και το ποσοστό επιτυχίας μικρό. Οπότε πρέπει να νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου για το ότι έπαιξες ακόμα και αν δε βγήκε. Καλή επιτυχία και πες μας τί έγινε
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.898
Πόντοι
366
:respect: :rose:

Στην Κάρυστο στο καφέ Αλέα.. η δύο σερβιτόρες
(ετών 18 & 20) τις παίρνεις κ τις δύο έναντι του ποσού τών 80€

Άμα έλεγες στο Πεταλούδα πιο πιστευτός θα γινόσουνα.
 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.823
Μίας και βρίσκομαι σε αδιέξοδο θα ήθελα γνώμες απο τα έμπειρα μέλη του σάιτ να με συμβουλευσουν πως να τη ρίξω.
Την έχω σταμπαρει εδώ και κανα 2μηνο πηγαίνω παίρνω καφέ χαιρετιομαστε κλπ αλλά μέχρι εκεί.
Πως να κανω τη κίνηση μιας και με δυσκολευει η φάση γιατί είναι εν ώρα εργασίας. Έχω ψάξει σε σοσιαλ μπας και την έβρισκα γιατι ξέρω το όνομα της αλλά δεν έχει πρέπει να έχει σβήσει το προφιλ της.
Ακούω γνώμες απο τα έμπειρα μελη...
ρε φακερε απορω δυο μηνες καθεσαι και σπαταλάς χρονο τσαμπα.
ειπαμε η λυση είναι να απαξιώνουμε ολες τις εξω γκομενες και να ασχολούμαστε μονο με τον αγοραιο ερωτα.
εδώ εσυ εχεις σπαταλησει χρονο χρημα μονο οι καφεδες 3 ευρω τη μερα επι 60 μερες εχεις χαλασει καλα καλα 180 ευρω ασε ενεργεια που εχεις χαλασει σπαζωντας τη ψυχολογια σου αν σου κατσει η αν της αρεσεις.
δεν υπαρχει ιεροδουλη με ποιο ωραιο προσωπο από τη σερβιτορα?δεν υπαρχει ιεροδουλη με πιο ωραια στηθθη?δεν υπαρχει ιεροδουλη με πιο ωραιο κωλο?δεν υπαρχει ιεροδουλη πιο ωραια γενικα από αυτην?
με 180 ευρω θα ειχες πηδηξει ηδη από 4 εως 9 ιεροδουλες.
γιατι σπαταλάς χρονο χρημα ενεργεια για ένα μουνι ρε φακερε,20 ευρω είναι η αξια του τιποτα παραπανω δεν πιανει.
αν τωρα σου εχει μπει στο ματι η σερβιτορα χωσου μια και εξω και αν δεν μαζεψου και πηγαινε στους οικους να θεραπευτείς.
 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
3
Like
1.068
Πόντοι
216
πριν κάποια χρόνια μάγκες στο καφέ μπαρ του κολλητού μου δούλευε μια γκόμενα που τη γούσταρα πολύ..
Πήγαινα τακτικά -ένεκα κολλητού- και λέγαμε απλά ένα γειά,με τη γκόμενα.Πρόσεχα μη δώσω δικαίωμα στο χώρο εργασίας της,μη δει πως τη γουστάρω γιατί κώλωνα και μη κολλήσω και χαλάσω τη σχέση μου με την κοπέλα μου..εγώ τότε γύρω στα 35,κι αυτή 30..
Γενικά όμως είμαι άνετο τυπάκι -και λόγω σχέσης- κι ενώ η γκόμενα το ήξερε αυτό,ανοιγόταν μαζί μου πιο εύκολα,λέγοντας μου πολλές φορές γι'αυτούς που της την πέφτουν στη δουλειά κλπ..την άκουγα πάντα χωρίς να μιλώ και περίμενα την κατάλληλη στιγμή..
Ενα βράδυ παω αργά να πιώ τα ποτάκια μου..στο τρίτο που μου φέρνει μου λέει 'αυτό δικό μου και δε φεύγεις..απόψε θα σε περπατήσω'..
φύγαμε μαζί,με πήγε σε κανα 2 μπαράκια ακόμα και καταλήξαμε σπίτι μου να γαμιόμαστε λυσασμένα!
Την επομένη φορά που πήγα στο καφέ του φίλου,έκανε σα να μην έχει συμβεί κάτι..κι όλες τις υπόλοιπες φορές,μέχρι που ένα βράδυ τη ρώτησα 'ρε Αργυρώ,εκείνο το βράδυ τελικά ..' και μου απάντησε 'απ'όλα ρε μάγκα μου..σουσ τώρα'..
Κυρία!
 

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.084
Κριτικές
50
Like
7.893
Πόντοι
8.236
Τα είχα με barwoman την οποία είχα γνωρίσει μέσω κοινών φίλων (δεν είχα πάει ποτέ στο μπαρ που δούλευε). Η φάση έκατσε μετά από μήνες γνωριμίας. Όδο δούλευε στο μπαρ και είμασταν μαζί, γύρναγε κάθε βράδυ και μου έλεγε ποιος την έπεσε και πώς εκείνο το βράδυ, μου είχε διαβάσει και ποίημα που της είχε γράψει κάποιος. Με λίγα λόγια οι πιο πολλές το βλέπουν ως κομμάτι της δουλειάς τους και συχνά πυκνά απλά σπάνε πλάκα με όλα αυτά.

Είχα και φίλη που δούλευε στα 'Εβερεστ και επειδή είναι εμφανίσιμη της την έπεφταν πολλοί αλλά η αττάκα της ήτανε πάντα "καλά εδώ ήρθανε να κάνουν πέσιμο;". Σε κάποια φάση πάντως τα έφτιαξε με έναν τύπο που εργαζόταν στο απέναντι μαγαζί.

Με λίγα λόγια το 99.9% των περιπτώσεων βλέπουν τον πελάτη ως "ξένο" και δεν πρόκειται να κάνουν κάτι. Αν είναι κάποιος πολύ συχνός πελάτης, γνωρίζει ίσως τον ιδιοκτήτη ή κάποιον άλλο που δουλεύει εκεί, γίνεται λίγο "της οικογένειας" και έχει πλέον το κλασσικό 50-50. Διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να κάνει κίνηση, θα έλεγα τα εξής στάδια/βήματα βοηθάνε:

1. γίνεσαι συχνός πελάτης. Παραγγέλνεις κάτι "περίεργο" π.χ. φραππέ με παγωτό. Πας για ένα διάστημα πολύ συχνά, ίδια ώρα αν είναι δυνατό και παίρνεις πάντα το ίδιο.

2. Της λες κάποια στιγμή "θυμάσαι τι παίρνω;", είναι η πρώτη ευκαιρία να την κάνεις να σε θυμάται, έστω και ως πελάτη.

3. Αφού ξέρει τί παίρνεις και σε θυμάται, μπορείς να πεις κάτι άσχετο με την παραγγελία και τσεκάρεις αν έχει διάθεση να μιλήσει (το να σου μιλάει ευχάριστα δεν είναι απαραίτητα δείγμα ότι σε γουστάρει - δείχνει όμως ότι δεν σε αντιπαθεί). Εκεί θέλει να μπορείς να καταλάβεις αν είναι πιο αυθόρμητη ή συνεχίζει να λειτουργεί βάσει προγράμματος. Για να αρχίσεις να έχεις ουσιαστική επικοινωνία με κάποιον, πρέπει να βγείτε εκτός τυπικών συζητήσεων.

4. Όταν και εφόσον υπάρχει κάποια οικειότητα, μπορείς να της ρίξεις την πρόταση για να πάτε κάπου μετά τη δουλειά, όταν σχολάει. Η κίνηση πρέπει να γίνει όσο πιο διακριτικά γίνεται, να μην σε ακούσει κάποιος τρίτος, αλλιώς θα σε κόψει για να μη χαλάσει η εικόνα της.

Γυναίκες/φίλες μου έχουν πει ότι προτιμούν αν τους δώσεις το νούμερο ή κάποιο σημείωμα (όταν είμασταν παρέα σε μαγαζί που μου άρεσε η σερβιτόρα και το έθεσα ως ανοιχτό ερώτημα σε αυτές πώς προσεγγίζεις τη σερβιτόρα). Εγώ είμαι της άποψης ότι η άμεση επικοινωνία είναι πιο αποτελεσματική. Το σημείωμα πάντως αν της αρέσεις είναι κάτι που θα διαβάσει μετά την δουλειά με άλλο μάτι - οπότε δεν το απορρίπτω τελείως.

5. Ακόμα και αν πει όχι, η δε σε πάρει τηλέφωνο (αν της το έδωσες σε σημείωμα) συνεχίζεις να πηγαίνεις στο μαγαζί και να της κάνεις πλάκα, ότι σε πλήγωσε η απάντησή της, ή ότι δε σε πήρε ποτέ, της λες αν άλλαξε γνώμη και τα λοιπά. Είναι κι αυτό ευκαιρία να σπάσεις τον όποιο πάγο υπάρχει μεταξύ σας. Για αρκετές γυναίκες (αυτού του είδους ειδικά) το δεύτερο χτύπημα είναι αυτό στο οποίο δέχονται.

Σε κάθε περίπτωση είναι για γερά νεύρα και πρέπει να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση να παίξεις τέτοιο παιχνίδι και το ποσοστό επιτυχίας μικρό. Οπότε πρέπει να νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου για το ότι έπαιξες ακόμα και αν δε βγήκε. Καλή επιτυχία και πες μας τί έγινε
:kneel: ,Τα είπες όλα , ειλικρινά οποίος έχει την διάθεση να παίξει αυτό το παιχνίδι και κύριος να τα καταφέρει είναι πραγματικά τεράστιος παίκτης . Προσωπικά σαν άνθρωπος έχω αυτοπεποίθηση και  δεν φοβάμαι να προσεγγίσω μια γυναίκα που με ενδιαφέρει αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει απίστευτα γερό στομάχι και είναι κάτι το οποίο δεν έχω κουράγιο να το κάνω εκτός και αν ξέρω την σερβιτόρα (όπως είπα και πριν ) . Ειλικρινά θαυμάζω όσους έχουν καταφέρει να ρίξουν σερβιτόρα ( η και μπαρ γούμαν) αποφασίζοντας να παίξουν αυτό το παιχνίδι !!!!!
 

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Μηνύματα
2.556
Κριτικές
5
Like
2.530
Πόντοι
736
Γίνε μπάρμαν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom