Νέα

Πως να εντοπίσουμε κρυφή κάμερα σε HOTEL γαμιστρώνα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
140
Πόντοι
7.985
Σκέφτομαι να πάω σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία που υπάρχουν στο σιτε αλλά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να γίνω πρωταγωνιστής σε τσόντα... Υπάρχει περίπτωση να έχουν κάμερες ή τίποτα τέτοιο;

Τι λέτε;

Γ@μ@ εσυ και μην σε απασχολει τιποτα!  :grin:

boommic.jpg


downloadimage.jpg


micsus7.jpg


 

Kyrios Hou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2021
Μηνύματα
126
Κριτικές
11
Like
492
Πόντοι
291
Ρε παιδιά μην τρελένεστε.Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.¨Απαξ και έχεις κινητό με κάμερα απλά κλείνεις ΟΛΑ τα φώτα και κοιτας το δωμάτιο ΜΕΣΑ από την κάμερα του κινητού.Αν υπάρχει κάμερα θα δείς φώς εκεί που το γυμνό μάτι δεν βλέπει...Μην κάνετε πλούσιους τους καιροσκόπους...

Για να το τεστάρετε απλά πάρτε το τηλεκοντρόλ και πατήστε ένα κουμπί ενώ το κοιτάει η κάμερα του κινητοτού.Ο αισθητήρας βλέπει άνετα τις υπέρυθρες (near infrared) εκτός και αν έχει φιλτρά(μερικά ΝΟΚΙΑ).Οι κάμερες στα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν υπέρυθρες για να σε φωτίσουν όταν έχεις σβήσει τα φώτα...Τώρα αν είσαι ΤΟΣΟ γκαντέμης και πέσεις σε κανένα που έιτε έχει παλιά κάμερα χωρίς φωτισμό μπορείς για να είσαι σίγουρος να παίζεις σε σκοτάδι.
Η το πολύ πολύ θα με δει η μανουλα μου να δίνω σε ερασιτεχνικό..??
 

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Μηνύματα
103
Like
13
Πόντοι
1
Μπορεί να γίνει η αρχή μιας λαμπρής καριέρας.
 

koutavoulias

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Μηνύματα
8.144
Κριτικές
60
Like
19.750
Πόντοι
14.936
αν δεν έχει θωρακισμένο καλώδιο ναι, κι επίσης αν είναι ασύρματη στα 2.4 Ghz (που συνηθίζεται).

Σε sites με spy-gadgets έχουν και τους ανιχνευτές συχνοτήτων που σου βγάζουν στη φόρα τις κάμερες. Επίσης παίζουν κι ασύρματοι δέκτες με οθόνη οι οποίοι πιάνουν ένα έύρος συχνοτήτων ειδικά σε ασύρματες κάμερες (όχι κωδικοποίησης) και μεταφέρουν real time εικόνα στο display.

Χρησιμοποιούσα μία ασύρματη κάμερα για να δω ποιος βάζει φώλες στο δρόμο μου. όταν πήγα επίσκεψη 2 ορόφους πιο πάνω στον κολλητό μου κάναμε το τεστ με έναν ασύρματο δέκτη ίδιας μάρκας με το δέκτη της κάμερας που χρησιμοποιούσα. Πιάσαμε εικόνα. (Τελικά ο καριόλης που έβαζε τις φώλες δεν εβρέθει και συνεχίζει να σκοτώνει, αμα σε βρω πουτάνας γιε θα σου βάλω να φας κουρκουμπίνια ποντικοφάρμακο, θα σου βγάλω τα μέσα έξω και θα τα κρεμάσω με μανταλάκια στο μπαλκόνι σου Σημείωση: Το 2ο σκυλί που χάνω μέσα σε 2ετία στην ίδια γειτονιά)
Το ίδιο έγινε και με μία κεραία εσωτερικού χώρου. Έπιανε εικόνα με χιόνι.
Λύση: Πήρα μία ενσύρματη κάμερα, τύλιξα το καλώδιο της με χαλκινο ύφασμα και πλέον δεν δεν δεν πιάνει κανείς άλλος τίποτα.
ευχομαι να τον βρεις και πραγματικα να του δωσεις κωλαντερο στο χερι.:knuppel::knuppel:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom