Νέα

Πώς να απαλλαγώ από τα δέντρα που φυτέψανε οι γείτονες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
H λύση στο σοβαρό περιβαντολογικό πρόβλημα που σε απασχολει φίλτατε Τσάρε Δημήτριο ειναι ΜΙΑ

Κάλεσε τον τρισμέγιστο Λιλά στην Αγία Πετρούπολη, και χώστουτα στον λώκο του.

Δλδης μενα σπάρο δυο τριγόνια, και εσυ θα απαλαγείς από τα ανεπυθημιτα δέντρα και ο Λιλας θα ευχαριστηθεί φιλοξενία

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
H λύση στο σοβαρό περιβαντολογικό πρόβλημα που σε απασχολει φίλτατε Τσάρε Δημήτριο ειναι ΜΙΑ

Κάλεσε τον τρισμέγιστο Λιλά στην Αγία Πετρούπολη, και χώστουτα στον λώκο του.

Δλδης μενα σπάρο δυο τριγόνια, και εσυ θα απαλαγείς από τα ανεπυθημιτα δέντρα και ο Λιλας θα ευχαριστηθεί φιλοξενία
τυπε πρωι μεσημερι βραδυ με τον λιλα ασχολεισαι,ενταξει και αλλοι καψουρευτηκαν αλλα δεν εκαναν ετσι. :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
τυπε πρωι μεσημερι βραδυ με τον λιλα ασχολεισαι,ενταξει και αλλοι καψουρευτηκαν αλλα δεν εκαναν ετσι. :grin:

Ειμαι ειληκρινής εγώ και ο Λαγουδάκης, ειμαστε καψούριδες με τον Λιλάκο.

Αλλά και κανέναν πουστοφασίστα τον  :knockinb: άμα γουστάρει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.

Υπάρχει λόγος να τα κάψεις? Απλά, να τα κλαδεύεις κάθε Άνοιξη, και η δουλειά σου θα γίνεται. Έτσι κάνω κι εγώ με ένα πλατάνι που φύτεψε το ΥΠΕΚΑ (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ) έξω από τη μάντρα μου. Το κουφό είναι, ότι το δικό μου δένδρο είναι σε ύψος μέχρι 1,70 και τα διπλανά έχουν ξεπεράσει τα 5 μέτρα.... :)

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καυτό νερό στις ρίζες ή aqua forte που είναι η εμπορική ονομασία του υδροχλωρικού οξέως.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
καυστικη ποτασα  σε υγρη η σε στερεη μορφη.......(σκονη)
αγορα απο καποιο χρωματοπωλειο της γειτονιας.......

hotyan

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
30
Πόντοι
5.825
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα :2funny:!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
Μπορεί να δείχνει τρελο αυτο που θα σου πώ αλλα δοκίμασε το .
Βρες ΜΠΡΟΥΝΤΖΙΝΕΣ ξυλοβιδες, οσο πιο χοντρες μπορεις, και με ενα ηλεκτρικο δράπανο βίσωσε καμια δεκαριά στον κάθε κορμό.
Σε ενα μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
1
Μπραβοοοοοοοοοοο φυσιολατρης λεμε !

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ασε ρε φιλε τα δεντρακια ωραια ειναι και λιγη πρασηναδα εξω απο το παραθυρο οτα μεγαλοσουν τα κλαδια που σε ενοχλουν κοψε τα αλλα ειναι ωραια η πρασηναδα ...... θα δεις οτι θα σου αρεσει και εσενα μετα  :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.357
Πόντοι
4.765
Καυτό νερό στις ρίζες ή aqua forte που είναι η εμπορική ονομασία του υδροχλωρικού οξέως.
Το aqua forte δεστηχως εδω δεν υπαρχει.Χτες πηρα λευκαντικο και τα ποτισα.Βρωμουσε χλωρινη.Και σημερα θα κανω το ιδιο.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.357
Πόντοι
4.765
καυστικη ποτασα  σε υγρη η σε στερεη μορφη.......(σκονη)
αγορα απο καποιο χρωματοπωλειο της γειτονιας.......
Για την Ποτασα λενε οτι ειναι οτι καλητερο.Και αν υπαρχει σε σκονη θα την παραγκηλω απο Ελλαδα να μου τη φερουνε.Αν υπηρχε το aqua forte σε σκονη θα ηταν τέλεια!σε λιγο θα παω σε ενα μαγαζι για ειδη κοιπων.Υπαρχει λεει μια σκονη που την αραιωνεις με νερο και τη ριχνεις και ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ουτε χορταρι αν δεν ειναι πολυ ακριβη θα την αγορασω.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
19
Πόντοι
3.057
Άμα τα κόψεις θα σε δώσω.....  :2funny: :2funny: :2funny:

κρίμα δεν είναι να τα κόψεις ρε συ;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για την Ποτασα λενε οτι ειναι οτι καλητερο.Και αν υπαρχει σε σκονη θα την παραγκηλω απο Ελλαδα να μου τη φερουνε.Αν υπηρχε το aqua forte σε σκονη θα ηταν τέλεια!σε λιγο θα παω σε ενα μαγαζι για ειδη κοιπων.Υπαρχει λεει μια σκονη που την αραιωνεις με νερο και τη ριχνεις και ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ουτε χορταρι αν δεν ειναι πολυ ακριβη θα την αγορασω.
τελικά είσαι μαλάκας.
δε σου είπα αλατόνερο;
γιατί μπλέκετε το μέχρι και το χημείο του κράτους για να κάνετε μια γαμημένη απλή δουλειά;

εεερε πούστη δεν πέρνετε από λόγια.
θα πάτε να χρησιμοποιήσετε ότι μαλακία βρείτε, μόνο και μόνο επειδή είναι συσκευασμένη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom