kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
.ετοιμασου οτκωβρη θα εχουμε βολτες!!!
ασε τις σπαζοκεφαλιες εσυ και κανε μας να γελασουμε και αλλο.
τυπε πρωι μεσημερι βραδυ με τον λιλα ασχολεισαι,ενταξει και αλλοι καψουρευτηκαν αλλα δεν εκαναν ετσι.H λύση στο σοβαρό περιβαντολογικό πρόβλημα που σε απασχολει φίλτατε Τσάρε Δημήτριο ειναι ΜΙΑ
Κάλεσε τον τρισμέγιστο Λιλά στην Αγία Πετρούπολη, και χώστουτα στον λώκο του.
Δλδης μενα σπάρο δυο τριγόνια, και εσυ θα απαλαγείς από τα ανεπυθημιτα δέντρα και ο Λιλας θα ευχαριστηθεί φιλοξενία
τυπε πρωι μεσημερι βραδυ με τον λιλα ασχολεισαι,ενταξει και αλλοι καψουρευτηκαν αλλα δεν εκαναν ετσι.![]()
Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.
Καυτό νερό στις ρίζες ή aqua forte που είναι η εμπορική ονομασία του υδροχλωρικού οξέως.
καυστικη ποτασα σε υγρη η σε στερεη μορφη.......(σκονη)
αγορα απο καποιο χρωματοπωλειο της γειτονιας.......
Και με την ποτάσα βγάζεις μαλλία;;;;;
Μπορεί να δείχνει τρελο αυτο που θα σου πώ αλλα δοκίμασε το .Καθε χρονο κατω απ'το παραθυρο μου φυτευανε ιτιες.Και τα ξεριζωνα!Γιατι σε 5-6 χρονια θα φτασουν σε υψος το παραθυρο μου και θα με ενοχλουνε.Μια ιτια που ειναι στο πλα'ι' την αφησα γιατι δεν με ενοχλει.Εχει γινει τωρα 4-5 μετρα.Τα δεντρακια ειναι γυρω στο 1,5 μετρο.Ακομα δεν εχουνε χοντρο κορμο.Σημερα τους εριξα ενα λευκαντικο που εχει χλωριο και ειναι πολυ φτηνο 7 ρουβλια το μπουκαλι ( ουτε 20 λεπτα του Ευρω) για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει?.Τι ειναι καλητερο να τους ριξω για να ξεραθουνε εντελως.Ο Yantis στο Skype μου ειπε Καυστικη Ποτασα αυτο ομως λιγο δυσκολο να το βρω!Μου ειπε ακομα Υδροχλωρικο οξυ.Ρωτησα και μου ειπα οτι δεν υπαρχει.Θα κανει δουλεια η Χλωρινη ή χανω αδικα τον κοπο μου?Να τα ξεριζωσω μονος μου δεν μπορω γιατι βαλανε καμερες και θα με δουνε.Πειτε μου σας παρακαλω τι ειναι καλητερο να τα ποτιζω για να ξεραθουνε?Απο αυτα που υπαρχουν στο εμποριο.Ενα λευκαντικο ACE γραφει οτι εχει ΕΝΕΡΓΟ ΧΛΩΡΙΟ 3% το λευκαντικο που τα ποτισα σημερα δεν εγραφε τιποτα.Αλλα μυριζε χλωρινη.Αν δεν βρω λυση πρεπει να βαλω ανθρωπους τη νυχτα να τα κωψουνε ή καλητερα να τα ξεριζοσουνε.
Το aqua forte δεστηχως εδω δεν υπαρχει.Χτες πηρα λευκαντικο και τα ποτισα.Βρωμουσε χλωρινη.Και σημερα θα κανω το ιδιο.Καυτό νερό στις ρίζες ή aqua forte που είναι η εμπορική ονομασία του υδροχλωρικού οξέως.
Για την Ποτασα λενε οτι ειναι οτι καλητερο.Και αν υπαρχει σε σκονη θα την παραγκηλω απο Ελλαδα να μου τη φερουνε.Αν υπηρχε το aqua forte σε σκονη θα ηταν τέλεια!σε λιγο θα παω σε ενα μαγαζι για ειδη κοιπων.Υπαρχει λεει μια σκονη που την αραιωνεις με νερο και τη ριχνεις και ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ουτε χορταρι αν δεν ειναι πολυ ακριβη θα την αγορασω.καυστικη ποτασα σε υγρη η σε στερεη μορφη.......(σκονη)
αγορα απο καποιο χρωματοπωλειο της γειτονιας.......
τελικά είσαι μαλάκας.Για την Ποτασα λενε οτι ειναι οτι καλητερο.Και αν υπαρχει σε σκονη θα την παραγκηλω απο Ελλαδα να μου τη φερουνε.Αν υπηρχε το aqua forte σε σκονη θα ηταν τέλεια!σε λιγο θα παω σε ενα μαγαζι για ειδη κοιπων.Υπαρχει λεει μια σκονη που την αραιωνεις με νερο και τη ριχνεις και ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ουτε χορταρι αν δεν ειναι πολυ ακριβη θα την αγορασω.