Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.465
- Πόντοι
- 5.156
Αυτο ειναι κωλοτρυπιδι.......για σκισιμο και γεμισμα με χυσια......Είναι απλώς ένα εργαλείο απόλαυσης......Δεν νομίζετε....;;
Αυτο ειναι κωλοτρυπιδι.......για σκισιμο και γεμισμα με χυσια......Είναι απλώς ένα εργαλείο απόλαυσης......Δεν νομίζετε....;;
Ακριβώς και δεν χορταίνει... πεινάει για πούτσα και χυσια!!Αυτο ειναι κωλοτρυπιδι.......για σκισιμο και γεμισμα με χυσια......
Στο διορθωσα λιγο γιατι δεν νομιζω οτι αυτη την κωλοτρυπα μπορει μονο μια πουτσα να την κανει καλα.Ακριβώς και χορταίνει... πεινάει για πούτσΕΣ και χυσια!!
Εεε ναι!! Να το κάνουμε έτσι την επόμενη φορά!!! Αν και σκηνικά μας είναι τρελά πάντα!! Μου σκιζεις μόνο κωλο!!!!!Πω πω Καβλα καλά θα στον είχα μπιξει έτσι στα όρθια κατευθείαν μόλις σε έβλεπα και θα πιστονιαζα τρελά στον κωλοτρυπίδι σου ξεκωλιαρα γυναίκα μέχρι να χυσω!!!
Ακριβώς!!!!!!!Καυλιαρα 24 ώρες
Σωστός χάχα!!!Στο διορθωσα λιγο γιατι δεν νομιζω οτι αυτη την κωλοτρυπα μπορει μονο μια πουτσα να την κανει καλα.
Ευχαριστώ!Σκέτη καυλα...
Μόνο εσείς θα με πεθαίνετε στην πούτσα.....!!!;;;Δε φτάνει που είσαι μούναρος, κάνεις κι αυτά και θα μας πεθάνεις!!
Εννοείται!!Μια παρτούζα θα ήταν όντως ιδανική
Άλλο που δεν θέλεις! Τραβάτε με και ας κλαίω! Λυσσάρα!Πάλι από κώλο με παίρνουν....
γαματε με και ας κλαιω ειναι το σωστο στη περιπτωση τηςΆλλο που δεν θέλεις! Τραβάτε με και ας κλαίω! Λυσσάρα!
Ποσες εχεις βαλει ταυτοχρονα στη κωλαρα σου?Ακριβώς και δεν χορταίνει... πεινάει για πούτσα και χυσια!!
Σε ξεκωλιασε αράπικη πουτσα ε;Πάλι από κώλο με παίρνουν....
Το θέμα είναι να σε πάρουμε και εμείς .!!!!!Πάλι από κώλο με παίρνουν....
Χάχα είμαι!!!!Άλλο που δεν θέλεις! Τραβάτε με και ας κλαίω! Λυσσάρα!
3 !!!!Ποσες εχεις βαλει ταυτοχρονα στη κωλαρα σου?
Σας περιμένω αύριο και Πέμπτη που θα είμαι Αθήνα.Το θέμα είναι να σε πάρουμε και εμείς .!!!!!
Λιγάκι..........αλλά έτσι μου αξίζει....Σε ξεκωλιασε αράπικη πουτσα ε;