πως θα βρουμε αυτο το θειο πλασμα?Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για πληροφορίες.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πως θα βρουμε αυτο το θειο πλασμα?Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για πληροφορίες.
πως θα μπορεσουμε να συναντησουμε αυτο το θειο πλασμα?Και μην ξεχνάτε την επόμενη εβδομάδα θα είμαι πάλι Αθήνα!
εισαι υπεροχηΚαι μην ξεχνάτε την επόμενη εβδομάδα θα είμαι πάλι Αθήνα!
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα.πως θα μπορεσουμε να συναντησουμε αυτο το θειο πλασμα?
Εσύ είσαι το απόλυτο εργαλείο καύλαςΕίναι απλώς ένα εργαλείο απόλαυσης......Δεν νομίζετε....;;
ΘΕΕ ΜΟΥΕίναι απλώς ένα εργαλείο απόλαυσης......Δεν νομίζετε....;;
Αυτό είναι σίγουρο!!!Εσύ είσαι το απόλυτο εργαλείο καύλας
Αχχ, πολύ σύντομα!!ΘΕΕ ΜΟΥ
Έλα άμεσα Θεσσαλονίκη ρε ξεκωλιαρα γυναίκα
Το γνωρίζω αυτό και προσπαθώ να προλαβαίνω όσους περισσότερους μπορώ.... πάντα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για περνάτε και να περναω τέλεια!!!!!!Γιατί τόσο λίγο ρε κοριτσάρα; Που να σε προλάβουμε όλοι οι θαυμαστές σου;
Βίκυ, σε πλησιάζουν οι άντρες στην Θεσσαλονίκη ή γενικά?Εννοείται πως κυκλοφορώ χωρίς να φοράω τίποτα... ποτέ δεν ξέρεις...
Πω πω Καβλα καλά θα στον είχα μπιξει έτσι στα όρθια κατευθείαν μόλις σε έβλεπα και θα πιστονιαζα τρελά στον κωλοτρυπίδι σου ξεκωλιαρα γυναίκα μέχρι να χυσω!!!Εννοείται πως κυκλοφορώ χωρίς να φοράω τίποτα... ποτέ δεν ξέρεις...
Καυλιαρα 24 ώρεςΕννοείται πως κυκλοφορώ χωρίς να φοράω τίποτα... ποτέ δεν ξέρεις...
Εννοείται πως κυκλοφορώ χωρίς να φοράω τίποτα... ποτέ
Σκέτη καυλα...Εννοείται πως κυκλοφορώ χωρίς να φοράω τίποτα... ποτέ δεν ξέρεις...
Δε φτάνει που είσαι μούναρος, κάνεις κι αυτά και θα μας πεθάνεις!!Εννοείται πως κυκλοφορώ χωρίς να φοράω τίποτα... ποτέ δεν ξέρεις...