Jason322424
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 351
- Πόντοι
- 280
Κωλαρα και πατουσάκια για άρρωστο γαμησι! Χυσιμο που όμως; Δύσκολη επιλογηηηηΣε λίγες ημέρες πάλι Αθήνα!!!
Κωλαρα και πατουσάκια για άρρωστο γαμησι! Χυσιμο που όμως; Δύσκολη επιλογηηηηΣε λίγες ημέρες πάλι Αθήνα!!!
εισαι για να φας πολυ πουτσαρα ξεφτιλα στην πουτσαΒεβαίως!!! Και ακόμα περισσότερο!!
Δυο στο στομα.και φυσικα ολοι χυσιμο στο προσωπο σου να σε βλεπουμε να ξερογλειφεσαι με τα χυσια.Σωστά!!!!!
Στο στόμα εννοείται!!Κωλαρα και πατουσάκια για άρρωστο γαμησι! Χυσιμο που όμως; Δύσκολη επιλογηηηη
Αυτό είναι τέλειο....!!!! Έτσι πρέπει. ...Δυο στο στομα.και φυσικα ολοι χυσιμο στο προσωπο σου να σε βλεπουμε να ξερογλειφεσαι με τα χυσια.
Τι κωλοτρυπιδαρα είναι αυτή; Πρώτη φορά την βλέπω τόσο κλειστή, καυλωσα με τη μιαΑνεβαίνει και η θερμοκρασία...
ΚωλοκαυσωναςΑνεβαίνει και η θερμοκρασία...
μονο για αυτο εισαι εκπαιδευμενηΜόνο έτσι νομίζω ότι μου αξίζει....
Ελα Που'σε !!!!!!!!!! ΚΑΤΣΕ να φερω το κομπρεσερ !!Κάποιος να τον ανοίξει... έχω καυλες...
Ξεκαθαρα !!! ΚΑΙ μη σου πω σου αξιζουν και περισσοτεροι ! !Μόνο έτσι νομίζω ότι μου αξίζει....
Με κατάποση?Στο στόμα εννοείται!!
Την πηδηξανε ή την δειρανε;Ανεβαίνει και η θερμοκρασία...
με αυτη μπροστα σου, γαμας και δερνεις!Την πηδηξανε ή την δειρανε;
Ξυλο και γαμησιμε αυτη μπροστα σου, γαμας και δερνεις!
Χρειάζεσαι ορθοσκοπηση από τον Γιατρό ΠροκτώρΠάλι άδεια είναι.....
Ναιιιιιιιιμονο για αυτο εισαι εκπαιδευμενη
Έτσι νομίζω και εγώ!!!!!!!!!Ξεκαθαρα !!! ΚΑΙ μη σου πω σου αξιζουν και περισσοτεροι ! !