ioannisp71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 49.374
- Πόντοι
- 8.927
Πόσο καύλαΕίμαστε έτοιμοι.....;;;;;!!!
Πόσο καύλαΕίμαστε έτοιμοι.....;;;;;!!!
Αδερφέ τοπ δεν λέω κάτι παραπάνω..δύσκολα να ξαναδείς να γαμησεις τέτοιο πλάσμα..κωλαρα κωλοτρυπίδαρα κορμάρα φατσαρα..μουναρα γυναίκα! αξίζει με τα χίλια έστω κ για μια φορά!κ ένα χαρακτήρας φοβερός από την πρωτη μέχρι τελευταία στιγμή..Δυστυχώς Ουδείς!!
Να σου χώσω την ποδάρα μου στο πουτανόστομα σου, να μου τη γλύφεις, μετα να καρφώσω το καυλί μου στις φωνιτικές σου χορδές να σε γαμήσω στο λαρυγγι και να χυσω στη μαπα σου.Τί από τους παρτενέρ μου προτιμάτε να μου κάνετε....;
ολα μεσαΑναρωτιέμαι στην Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα θα δεχτώ περισσότερα χυσια.....
Ναι ρε μαγκα! Αυτο της αξίζει της ξεκωλιαρας.Να σου χώσω την ποδάρα μου στο πουτανόστομα σου, να μου τη γλύφεις, μετα να καρφώσω το καυλί μου στις φωνιτικές σου χορδές να σε γαμήσω στο λαρυγγι και να χυσω στη μαπα σου.
Μμμμμμμ καλό.......!!Να σου χώσω την ποδάρα μου στο πουτανόστομα σου, να μου τη γλύφεις, μετα να καρφώσω το καυλί μου στις φωνιτικές σου χορδές να σε γαμήσω στο λαρυγγι και να χυσω στη μαπα σου.
Πατουσακια δε βαζεις ομωςΜμμμμμμ καλό.......!!
Είδες....;Πατουσακια δε βαζεις ομως
Για γλειψιμο με τις ωρες οι πατουσαρες και ρουφηγμα τα δαχτυλακια......Είδες....;
Διαφωνώ κάθετα. Είναι για ρουφηγμα οι πατουσάρες της, είναι αυτο που λενε succulent soles, και γλύψιμο τα δάχτυλα, πιπιλισμα. Και ταυτόχρονα θελει ξεκώλισμα απο μπροστα και ξαπλωτα για να έχει και ο γαμοάς τα πόδια του στη μαπα της και να τα ρουφαει. Ποδολαγνικό πρελούδιο. Αυτο δε το εχω δει σε τσόντα παντως, το εχω φαντασίωση. Μα τι κανουν αυτοι οι σκηνοθετες τέλος πάντων, καθόλου εμπνευση δεν έχουν. Βίκυ λανσαρε το να σπάσετε ταμία.Για γλειψιμο με τις ωρες οι πατουσαρες και ρουφηγμα τα δαχτυλακια......
Θα το έχω υπόψιν μου!!!Διαφωνώ κάθετα. Είναι για ρουφηγμα οι πατουσάρες της, είναι αυτο που λενε succulent soles, και γλύψιμο τα δάχτυλα, πιπιλισμα. Και ταυτόχρονα θελει ξεκώλισμα απο μπροστα και ξαπλωτα για να έχει και ο γαμοάς τα πόδια του στη μαπα της και να τα ρουφαει. Ποδολαγνικό πρελούδιο. Αυτο δε το εχω δει σε τσόντα παντως, το εχω φαντασίωση. Μα τι κανουν αυτοι οι σκηνοθετες τέλος πάντων, καθόλου εμπνευση δεν έχουν. Βίκυ λανσαρε το να σπάσετε ταμία.
Ευχαριστώ....Για γλειψιμο με τις ωρες οι πατουσαρες και ρουφηγμα τα δαχτυλακια......
Εχει δικιο ο φιλος πολυ ωραια σταση ενω γαμας να χεις τα πατουσακια στο στομα και να τα απολαμβανειςΘα το έχω υπόψιν μου!!!
Ε ναι ρε παιδιά, να τρώμε και κανένα φρούτο!!!Θέλει κανείς μπανάνα.....;
Τι μου θύμησες τώρα! Ξεφλουδισμένη μπανάνα στον κώλο σου και να την χέζεις στο στόμα μουΘέλει κανείς μπανάνα.....;
Τσικιτα ειναι?ή πουτσιτα?Θέλει κανείς μπανάνα.....;