Spyrman
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 1.011
Αμααααν πηγαδιιιιι που έχει γίνει η πίσω κίνηση!Την καλησπέρα μου...
Αμααααν πηγαδιιιιι που έχει γίνει η πίσω κίνηση!Την καλησπέρα μου...
Της έμεινα το δαχτυλίδι μέσα και το ψάχνει.;Την καλησπέρα μου...
Παρά πολλοί , ονειροπόλοι και άλλοι τόσοι φαντασιόπληκτοιΥπάρχει κάποιος που την πήδηξε χωρίς λεφτά με κάποιο πέσιμο στο δρόμο ή σε κάποιο μπάρ?
Προφανώς η φίλη σου κάτι έχασε εκει μεσα και έψαχνε να το βρειΤην καλησπέρα μου...
Εγω και μετά χτύπησε το ξυπνητήρι για να πάω για δουλειάΥπάρχει κάποιος που την πήδηξε χωρίς λεφτά με κάποιο πέσιμο στο δρόμο ή σε κάποιο μπάρ?
Καλησπέρα Vicky,η κωλοτρυπίδα σου δεν υπάρχει.....το δεύτερο στάδιο είναι τα δύο χέρια μέσα,και στο τρίτο στάδιο δύο χέρια μέσα και παλαμάκια.Την καλησπέρα μου...
ναι κ παρακολουθει το νημα της εδω!!!Υπάρχει κάποιος που την πήδηξε χωρίς λεφτά με κάποιο πέσιμο στο δρόμο ή σε κάποιο μπάρ?

Όλοι. Η κυρία ψήνεται όμως?Ψήνεται κανεις για τριολε με ΒΙΚΥ;
Ενδιαφέρουσα φώτο.....
Δεν βλέπω να κλείνει....
Πότε θα εισαι Αθήνα;
Βίκυ στο Παρίσι ζείς μόνιμα?Αυτό τον μήνα σας επισκέφθηκα 2 φορές και βλέπετε τα αποτελέσματα!! Όμως θέλω και άλλο!! Γι αυτό και πολυ σύντομα ξανά. Μείνετε συντονισμένοι....
Συντονισμενοι και καυλωμενοιΑυτό τον μήνα σας επισκέφθηκα 2 φορές και βλέπετε τα αποτελέσματα!! Όμως θέλω και άλλο!! Γι αυτό και πολυ σύντομα ξανά. Μείνετε συντονισμένοι....
Αλίμονο!!!Δεν βλέπω να κλείνει....
Το μεγαλύτερο διάστημα.Βίκυ στο Παρίσι ζείς μόνιμα?
Βίκυ έχεις πάρει κάποιον διάσημο? Δεν χρειάζεται να πεις όνομα...Το μεγαλύτερο διάστημα.
Δεν κλείνει και η θερμοκρασία ανεβαίνει! (Η φώτο από το ίντερνετ)Δεν βλέπω να κλείνει....