Lordevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Η βιομηχανία είναι πολυεπίπεδη, εξαρτάται από εσένα πόσο θέλεις να ξεφύγεις...Για πείτε πώς θα θέλατε να με δείτε σε μελλοντική μου ταινία...
Η βιομηχανία είναι πολυεπίπεδη, εξαρτάται από εσένα πόσο θέλεις να ξεφύγεις...Για πείτε πώς θα θέλατε να με δείτε σε μελλοντική μου ταινία...
Νομίζω επιτέλους πρέπει να κάνεις μια φουλ σκληρή σκηνή με συνεχόμενο fisting μέσα έξω και πολλά και μεγάλα gapes!Για πείτε πώς θα θέλατε να με δείτε σε μελλοντική μου ταινία...
Δεν υπάρχει τι καύλα για γυναίκα είσαι ! Τρελά γουσταΤελικά είχατε δίκιο!! Μπορούσα και καλύτερα!!!!
Καλησπέρα Βίκυ!Για πείτε πώς θα θέλατε να με δείτε σε μελλοντική μου ταινία...
με την eden ivy και την ναταλι μαρς (τρανς) και 5 τυπους,, να κατουρανε στο κωλο της eden ivy και να τα πινεις καυλιαρα την ωρα που σε γαμαει η ναταλι μαρς απο τον κωλοΓια πείτε πώς θα θέλατε να με δείτε σε μελλοντική μου ταινία...
Μικρή ήθελε να γίνει καλόγρια αλλά την κέρδισε ο κινηματογράφος γι'αυτό σαν απωθημένο μένει στη μοναστηρίουΠρέπει να βγάζει ανώμαλα βίτσια. Ωστόσο, γιατί η Βίκυ μένει στην Μοναστηριού...? Είναι δυνατόν?
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για πληροφορίες.πως θα σε βρουμεε?
δεν μπορω να στειλω..Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για πληροφορίες.
Για πείτε πώς θα θέλατε να με δείτε σε μελλοντική μου ταινία...
Καλησπέρα Βίκυ!
Θα μου άρεσε να σε δω σε σκηνή one on one με κάποιον βαρβάτο παρτενέρ να έχει γερά και μπόλικα κωλοσκάμπιλα, μαλλιοτράβηγμα, λεκτικό εξευτελισμό, απλά και βασικά πράγματα δηλαδή
...και εννοείται μόνο κώλο!
Βικυ μου και η Σαρα Μπελλ και η Μπελ Κλαιρ (με τον ιδιο σκηνοθετη που δουλευεις) εχουν κανει triple anal ( η Μπελ Κλαιρ και quadruple) και δεν ειναι καυλιαρες σαν και σενα... οποτε μια ιδεα παραθετω.. Πολλα φιλιαΑγόρια μου άρεσαν πολύ οι ιδέες σας!!!!!! Εννοείται πάντα μόνο κωλο!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη!!!! Το έχω!!!Βικυ μου και η Σαρα Μπελλ και η Μπελ Κλαιρ (με τον ιδιο σκηνοθετη που δουλευεις) εχουν κανει triple anal ( η Μπελ Κλαιρ και quadruple) και δεν ειναι καυλιαρες σαν και σενα... οποτε μια ιδεα παραθετω.. Πολλα φιλια
Εισαι αγαπη! Τελεια και παυλα.Η καλυτερηΣε ευχαριστώ πολύ αγάπη!!!! Το έχω!!!
Σε γκανγμπανκ σε καστινκ του πιερ γουντμανΓια πείτε πώς θα θέλατε να με δείτε σε μελλοντική μου ταινία...
Πωωω σου την ξεσκισαν την κωλοτρυπιδα μπράβο σου καυλα έτσι να είσαι πάντα μην σταματάςΤελικά είχατε δίκιο!! Μπορούσα και καλύτερα!!!!
μπορείς να στείλεις και σε εμένα επειδή δεν μπορώ??Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για πληροφορίες.
καλα ρε καυλα πανω στους Metallica βρηκες να ερθεις και εσυ θα ειμαι κατω στην Αθηνα![]()
Το πιθανοτερο να ειναι η τελευταια τους φορα στην ελλαδαΚαλησπέρα! Ἀκύρωσε τοὺς Metallica!
μουνια θα βρεις κ αλλου κ αλλη ωρα τη συναυλια αυτη δε θα τη ξαναδεις ομως.Καλησπέρα! Ἀκύρωσε τοὺς Metallica!