ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 1.011
- Πόντοι
- 201
Σήραγγα των Τεμπών στον έκαναν οι φίλοι ΘεσσαλονικείςΈτσι με κάνατε στην Θεσσαλονίκη. Σε λίγο καιρό ξανά Θεσσαλονίκη και ελπίζω να σας προλάβω όλους τότε...
Σήραγγα των Τεμπών στον έκαναν οι φίλοι ΘεσσαλονικείςΈτσι με κάνατε στην Θεσσαλονίκη. Σε λίγο καιρό ξανά Θεσσαλονίκη και ελπίζω να σας προλάβω όλους τότε...
Η πύλη της κολάσεωςΚαλησπέρα σε όλους!! Χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση..
Γιατί όχι;;;Απίστευτη κωλοτρυπίδα έχεις Vicky,θέλει ξεκούραση,να έρθω να στη φροντίσω με πεοδερμ;
Χάχα!!!Σήραγγα των Τεμπών στον έκαναν οι φίλοι Θεσσαλονικείς![]()
πως μππορουμε να σε γνωρισουμε βρε παιδι?Καλησπέρα σε όλους!! Χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση..
Καταβάλλοντας το ακριβές αντίτιμο !!!πως μππορουμε να σε γνωρισουμε βρε παιδι?
Έπρεπε να το κάνεις vicky soul γτ αν δει κανείς από την κωλοτρυπιδα σου βλέπει την ψυχή σουΚαλησπέρα σε όλους!! Χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση..

Στείλε μου προσωπικό μήνυμα.πως μππορουμε να σε γνωρισουμε βρε παιδι?
παντα μπορεις καλλυτερα...Τελικά είχατε δίκιο!! Μπορούσα και καλύτερα!!!!
Εγώ σε είπα είσαι μεγάλο ταλέντο αντέχεις ξύλο και πουτσα μέγα τόνωνΤελικά είχατε δίκιο!! Μπορούσα και καλύτερα!!!!
Μπορείς να μου στείλεις? ThanksΣτείλε μου προσωπικό μήνυμα.
γιατι τι το κακο εχει η μοναστηριου;Πρέπει να βγάζει ανώμαλα βίτσια. Ωστόσο, γιατί η Βίκυ μένει στην Μοναστηριού...? Είναι δυνατόν?
καλα ρε καυλα πανω στους Metallica βρηκες να ερθεις και εσυ θα ειμαι κατω στην ΑθηναΠαιδιά 8 και 9 Θεσσαλονίκη!!

Έχεις δίκιο , εκτός αν παίξεις με κάτι άλλο...Πραγματικά κάνεις πολύ άγρια γαμήσια κούκλα. Ποιος να σε κάνει καλά εσένα, μας έχεις όλους για πρωινό.
πως θα σε βρουμεε?Παιδιά 8 και 9 Θεσσαλονίκη!!