trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 32.946
- Πόντοι
- 7.865
Εμείς να δεις ..?Μετά από το διήμερο μου στην Αθήνα... αλλά δεν χορταίνω... θέλω και άλλο...
Εμείς να δεις ..?Μετά από το διήμερο μου στην Αθήνα... αλλά δεν χορταίνω... θέλω και άλλο...
Πραγματικά κάνεις πολύ άγρια γαμήσια κούκλα. Ποιος να σε κάνει καλά εσένα, μας έχεις όλους για πρωινό.Μόνο έτσι...
Μου στέλνεις προσωπικό μήνυμα και σου στέλνω το τηλ.Εχει καποιος τηλεφωνο; Η μονο με προσωπικο μηνυμα γινεται δουλεια;
Χυσιμο μεσα στην κωλαρα σου εχεις κανει Βίκυ;Μετά από το διήμερο μου στην Αθήνα... αλλά δεν χορταίνω... θέλω και άλλο...
Παντα ορθανοιχτη και γαμευσιμη ευχομαι καυλα μαςΜετά από το διήμερο μου στην Αθήνα... αλλά δεν χορταίνω... θέλω και άλλο...
Ευχαριστώ.. χάχαΠαντα ορθανοιχτη και γαμευσιμη ευχομαι καυλα μας
Έτσι......πούτσα και ξύλο ε;
Σύντομα Θεσσαλονίκη. Θα ανακοινώσω τις ημερομηνίες... Ετοιμαστείτε και οργανωθείτε...ΑνυπομονώΣε περιμένουμε στον βορρά να σου γίνει φρεάτιο πάλι
Η πιο άνετη κωλοτρυπίδα στο ξεκωλιασμαΚαλησπέρα σε όλους!!!!
Ωραίο ξεπατωμα...Καλησπέρα σε όλους!!!!
Σκετη καύλαααα....Ωραίο ξεπατωμα...
Can't wait ξεκωλιαρα μουΣύντομα Θεσσαλονίκη. Θα ανακοινώσω τις ημερομηνίες... Ετοιμαστείτε και οργανωθείτε...Ανυπομονώ
Ολος μεσα μεχρι τα αρχιδιαΚαλησπέρα σε όλους!!!!
ΕΓΩ. Αλλά με τι θα την γεμίσουμε την τρύπα σου;Με το καλαμάκι... θέλει κανείς...;;;