Μου στέλνεις προσωπικό μήνυμα και σου στέλνω το τηλ μου.Εχει καποιος τηλεφωνο; Η μονο με προσωπικο μηνυμα γινεται δουλεια;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου στέλνεις προσωπικό μήνυμα και σου στέλνω το τηλ μου.Εχει καποιος τηλεφωνο; Η μονο με προσωπικο μηνυμα γινεται δουλεια;
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα.Έχει κάποιος το τηλέφωνο της Vicky Sol?
Ευχαριστώ
Εισαι για πολλα χυσια ρε καβλιαραΘα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Αν καταφέρω να βρεθουμε, ετσι και χειροτερα θα προσπαθησω να σε κανω καβλα μουΘα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Στη μαπα ολα.....Θα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Κανόνισε το και υπολόγισε μεΘα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Είναι αυτο που λέμε, έλα να σε χύσω στην μάπα, να βλέπεις μαλακίες!!!!!Θα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Εννοείται!!Εισαι για πολλα χυσια ρε καβλιαρα
Κανόνισε το.Αν καταφέρω να βρεθουμε, ετσι και χειροτερα θα προσπαθησω να σε κανω καβλα μου
Εννοείται!Κανόνισε το και υπολόγισε με
Σε περιμένουμε Αθήνα να σου απρίσουμε την έκφυλη προσωπάρα σου..Θα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Θα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Εύκολα σε λούζω αλλά μετά θα τα βάλεις με τα δάχτυλα στο στόμα σου μέχρι την τελευταία σταγόνα και θα κάνεις γαργάραΘα με κάνετε και εσείς έτσι.. .;
Έτσι πρέπει!Σε περιμένουμε Αθήνα να σου απρίσουμε την έκφυλη προσωπάρα σου..
Γιατί όχι...; το λατρεύω εξάλλου!!!!Εύκολα σε λούζω αλλά μετά θα τα βάλεις με τα δάχτυλα στο στόμα σου μέχρι την τελευταία σταγόνα και θα κάνεις γαργάρα