Είσαι η απόλυτη καύλα!Και χωρίς να την κρύβω... να μην σας αφήνω παραπονεμένους.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είσαι η απόλυτη καύλα!Και χωρίς να την κρύβω... να μην σας αφήνω παραπονεμένους.
Δε κρυβεται τετοια σουφραΚαι χωρίς να την κρύβω... να μην σας αφήνω παραπονεμένους.
Δεν νηστεύει αυτή η σουφραΚαλημέρα! Καλή Καθαρά Δευτέρα! Ἀλλά ντροπή χρονιάρα ἡμέρα! Τὴ νηστεία δέν τὴν ἔχεις ἀκούσει; Νηστεία καί ἀπ' τὸ σέξ!
Πες μου Που και Ποτε !!!..... και ποσαΚαι χωρίς να την κρύβω... να μην σας αφήνω παραπονεμένους.
Για πολύ ρούφηγμα και τρελό σφηροκόπημα αυτή τρυπάρα σου μωρό μου!!!!Και χωρίς να την κρύβω... να μην σας αφήνω παραπονεμένους.
Ευχαριστώ!!Είσαι η απόλυτη καύλα!
Σωστός!!Δε κρυβεται τετοια σουφρα
Στείλε μου προσωπικό.Πες μου Που και Ποτε !!!..... και ποσα![]()
Κανόνισε το στην επόμενη επίσκεψη μου τον Μάρτιο!!Ειναι τρελα η σουφρα της, απο τις καλυτερες που εχω δει.Ανυπομονω να καταφερω να βρεθω μαζι της να της αποδωσω τις πρεπουσες τιμες
Εισαι για πολυ ξεκωλιασμαΘέλω συνέχεια κάτι στον κώλο μου. .. τι λέτε;;
Έχει κάνει τέτοια σκηνή, και το έχει κάνει και σε συνάντηση μαζί μουΠρέπει να κάνεις τέτοια σκηνή οπωσδήποτε ή σε μια συνάντηση
Ήταν πολύ ωραία!! Ανυπομονώ να το κάνουμε ξανά!!!Έχει κάνει τέτοια σκηνή, και το έχει κάνει και σε συνάντηση μαζί μουΑν θέλει να ξαναγυρίσει κάτι τέτοιο, μπορώ να είμαι ο άντρας παρτενέρ
Ναι. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα.Είσαι διαθέσιμη πως θα σαι βρω Βικαρα!
χάθηκαΚαι χωρίς να την κρύβω... να μην σας αφήνω παραπονεμένους.
Εδώ τι παίχτηκε; Κανόνιζες ραντεβού και δεν κατάλαβες πως έγραφες σε ομαδική.;Καλό μήνα σε όλους!!!! Σε λίγες Αθήνα!!
Πρέπει να οργανωθούμε..