Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν πήρες αυτή την κωλοτρυπίδα σίγουρα πέρασες καλάΝα περάσεις καλα οπου και αν είσαι. Αυτο θα το κανονίσεις την επόμενη φορά. Και εγω αλλου ειχα σκοπό να παω, αλλα λογαριασα χωρις τον ξενοδόχο.
Happy valentines day!!
Οχι φιλε μου, δεν πήγα με την vicky.Αν πήρες αυτή την κωλοτρυπίδα σίγουρα πέρασες καλά
Αν και εχει πολλές φορές ειπωθεί, οταν συμπληρώσεις 5 μηνύματα , τοτε μπορείς να στέλνεις μηνύματα προσωπικά. Στείλε τις και θα σε απαντήσει.Θέλω να κανονίσω με Vicky Sol αλλά ειμαι νεος εδώ και δεν ξερω πως στέλνω pm. Ελπίζω να το δει, να απαντήσει και να κανονίσουμε
Σου απάντησα.Θέλω να κανονίσω με Vicky Sol αλλά ειμαι νεος εδώ και δεν ξερω πως στέλνω pm. Ελπίζω να το δει, να απαντήσει και να κανονίσουμε
Ήταν τέλειο και βγάλαμε απίστευτη καύλα! Τα λέμε ξανά σύντομα!!Τρελό κωλογαμησι χτες με την Βικη
Μισή ώρα φουλ ξεκώλιασμα
Ευχαριστήθηκα GAPES
Κορμάρα και κωλαρα και το ζει η ξεκωλιαρα
@Vicky Sol γυναικαρα
Και που είναι το πρόβλημα??? Όταν μια γυναίκα έχει τέτοια σωματαρα .....ok kalo ειναι αλλα εχει πολυ μικρο στηθος
Καλησπερα, μπορεις παρακαλω κ σε εμενα μερικα στοιχεια επικοινωνιας? Σε ευχαριστωΣου απάντησα.
Σύντομα... Μείνετε συντονισμένοι....Πότε θα επιστρέψεις Θεσσαλονίκη για να σου ξανανοίξουν τον κώλο καύλα μου;
Δεν μπορώ επειδή ειμαι νεος χρήστης. Μπορείς να στειλεις;Μου στέλνεις προσωπικό μήνυμα.
OXIII !!! Μεινε Αθηνα ! χαχαχα !!!!!!!!!.........Σύντομα... Μείνετε συντονισμένοι....
δεν χορταινεισ πουτσες καυλαΑύριο και μεθαύριο Αθήνα.
Ελα και εχω φαει τον κοσμο να βρω πώς να επικοινωνήσω μαζι σου… δεν βλεπω τροπο να στειλω pm…
Εεε όχι!!δεν χορταινεισ πουτσες καυλα