Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τέλειο άνοιγμα αλλά ακόμα πιο τέλειο που το γουστάρειςΩραίο....
Εεεε ναιιιιι!!Τέλειο άνοιγμα αλλά ακόμα πιο τέλειο που το γουστάρεις
ΜέσαΚάτι τέτοιο παιδιά....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!! Το σώμα αυτό είναι βγαλμένο από τα πιο τρελλά μας όνειρα!!!!!! Δηλ. και να ήθελες να το ζωγραφίσεις δεν θα μπορούσες να φτάσεις στην τελειότητα του πραγματικού κορμιού της!!!!!Ειχα προσφατα εμπειρια με την Βικυ. Δεν υπαρχει αυτο το κορμι
Ευχαριστώ πολύ.... με σκλαβωνειςΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!! Το σώμα αυτό είναι βγαλμένο από τα πιο τρελλά μας όνειρα!!!!!! Δηλ. και να ήθελες να το ζωγραφίσεις δεν θα μπορούσες να φτάσεις στην τελειότητα του πραγματικού κορμιού της!!!!!
τι λες καλή μου????? Αν υπήρχε γλύπτης γυναικείου σώματος θα ήσουν το τέλειο μοντέλο!!!!!!!Ευχαριστώ πολύ.... με σκλαβωνεις![]()
Ανέβηκε Θεσσαλονίκη η καυλιάρα;Τρελό κωλογαμησι χτες με την Βικη
Μισή ώρα φουλ ξεκώλιασμα
Ευχαριστήθηκα GAPES
Κορμάρα και κωλαρα και το ζει η ξεκωλιαρα
@Vicky Sol γυναικαρα
Ναι. Σήμερα φεύγει νομίζωΑνέβηκε Θεσσαλονίκη η καυλιάρα;
Απο χθες και σημερα. Σε φάγανε οι έρωτες και δεν διάβασες ...Ανέβηκε Θεσσαλονίκη η καυλιάρα;
Είμαι εκτόςΑπο χθες και σημερα. Σε φάγανε οι έρωτες και δεν διάβασες ...
ok kalo ειναι αλλα εχει πολυ μικρο στηθοςτι λες καλή μου????? Αν υπήρχε γλύπτης γυναικείου σώματος θα ήσουν το τέλειο μοντέλο!!!!!!!
Να περάσεις καλα οπου και αν είσαι. Αυτο θα το κανονίσεις την επόμενη φορά. Και εγω αλλου ειχα σκοπό να παω, αλλα λογαριασα χωρις τον ξενοδόχοΕίμαι εκτός