john Vardaxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 200
Και οι μπάλες μέσα,ετσι!Τρίτη και Τετάρτη σας περιμένει.
Και οι μπάλες μέσα,ετσι!Τρίτη και Τετάρτη σας περιμένει.
Ελπίζω να έχει το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη και καθημερινές...Αθήνα σύντομα. Θεσσαλονίκη μετά τις γιορτές..
Από ότι έχω καταλάβει ναιVickara κάνεις anal creampie
Κανόνισε ένα τέτοιο ρε μωρόΣας έλειψα...;;
Ειναι για τρελο και άγριο σκησιμο κωλοτρυπιδας , να την εχεις non stop ass to mouth ass και παλι mouth gaging ..... νσ μην ασχολείθεις καν με μουνι στο ραντεβου , μονο απο κωλοτρυπα η Vickara , αν δεν ηταν τοσο τσουχτερή η τιμη θα την εκλεινα σίγουρα για 1μιση ωρα αν οχι 2ωρο , αλλα δυστυχώς με τέτοιο τιμοκατάλογο δεν με ψήνει να κανω κινηση , σε μνμ που μιλήσαμε μεχρι και το fisting στην κωλοτρυπα χρεώνει η παλαβιαρα !!!
Τρίτη και Τετάρτη σας περιμένει.
Κωλοτρυπιδα μου γλυκια...Τρίτη και Τετάρτη σας περιμένει.
Δωσε ρε καυλιαρα ενα fuck gangbang free λογο Χριστουγέννων...Σας έλειψα...;;
Σύντομα θα το οργανώσω σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του site. Μείνετε συντονισμένοι..Κανόνισε ένα τέτοιο ρε μωρό
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα..θα το ποσταρω και στο site όταν είναι.@Vicky Sol , Θεσσαλονικη πώς μπορούμε να σε βρούμε όταν έρθεις ? Ξέρεις περίπου ποτε? ΑΝ μπορεις στειλε μου ανα μήνυμα με τον τρόπο κλπ.
Ποιος σου είπε οτι ασχολείσαι με το μουνί , πίπα κώλο πάει.Ειναι για τρελο και άγριο σκησιμο κωλοτρυπιδας , να την εχεις non stop ass to mouth ass και παλι mouth gaging ..... νσ μην ασχολείθεις καν με μουνι στο ραντεβου , μονο απο κωλοτρυπα η Vickara , αν δεν ηταν τοσο τσουχτερή η τιμη θα την εκλεινα σίγουρα για 1μιση ωρα αν οχι 2ωρο , αλλα δυστυχώς με τέτοιο τιμοκατάλογο δεν με ψήνει να κανω κινηση , σε μνμ που μιλήσαμε μεχρι και το fisting στην κωλοτρυπα χρεώνει η παλαβιαρα !!!
Πααααρα πολύΣας έλειψα...;;
Ποια κλήρωση ρε τύπε; Δεν έχει ανακοινώσει κάτι η κοπέλα. Αν μπορείς να τα βρεις με άλλους συναδέλφους από εδώ μέσα κάνε συνενόηση και μετά ανακοίνωσε το και στο κορίτσι αφού όπως λέει συμφωνεί να το φάει ομαδικώς.Ρε μάγκες, μπορούμε να την πάρουμε παρτούζα τελικά? Θα γίνει τελικά η κλήρωση?
Η κυρία έγραψε ότι ετοιμάζεται κάτι τέτοιο.Ποια κλήρωση ρε τύπε; Δεν έχει ανακοινώσει κάτι η κοπέλα. Αν μπορείς να τα βρεις με άλλους συναδέλφους από εδώ μέσα κάνε συνενόηση και μετά ανακοίνωσε το και στο κορίτσι αφού όπως λέει συμφωνεί να το φάει ομαδικώς.
Ειναι σκέτη καυλα αυτη η κωλοτρυπιδα σου !!! Να τον καρφώνεις ολο μεσα και μετα gape να βλέπεις την σουφρα σου ανοιχτή σαν 2ευροΜην ξεχνάτε αύριο και μεθαύριο Αθήνα.
Δλδ τον παίρνεις αλά?Ναιιι....
Θεσσαλονίκη πότε ξανά;;Μην ξεχνάτε αύριο και μεθαύριο Αθήνα.
Μάλλον αφήνει να τη χύσεις από πάνω στο gape .Δλδ τον παίρνεις αλά?