Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οι μαυροι τη κανανε ασπρηΧυσιμο από μαύρους στην Vicky sol
Άρα, δέχεσαι χύσιμο μέσα στον κώλο;
Για γλώσσα μέσα...Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα τον ανοίξει...;; Σε λίγες ημέρες Αθήνα...
Δύο με νορμάλ μέγεθος χωράνε άνετα πίσωΜπορούμε να την πάρουμε παρτούζα? Είναι κανείς που ψήνεται?
Τα ζητάει στο στόμα και οι μαλάκες οι μαύροι τα χαραμίζουν από εδώ και από εκεί.Χυσιμο από μαύρους στην Vicky sol
Απίστευτη κωλοτρυπα η Vickara δεν λέω, να της σκίζεις την σουφρα και να μην θες να τελειώσει το σκισιμο , αλλα η τιμη με τα + + το χυσιμο στομα + το fisting +το ενα κ + το αλλο ειναι φουλ αποτρεπτικό το ραντεβου !!!Καλό...... Σαββατοκύριακο είπαμε;;;
Στείλε μου να το κανονίσουμε..ποσο θελω να την κατουρησω αυτη τη γκομενα...
Σωστός!!!Τα ζητάει στο στόμα και οι μαλάκες οι μαύροι τα χαραμίζουν από εδώ και από εκεί.
Όταν θα έρθεις ξανά Θεσσαλονίκη θα στα δώσω εγώ όπως πρέπειΣωστός!!!
Φοβερή εικόνα....Χυσιμο από μαύρους στην Vicky sol
Ελπίζω σύντομα.Όταν θα έρθεις ξανά Θεσσαλονίκη θα στα δώσω εγώ όπως πρέπει
Που γράφει τιμές τυπε?Απίστευτη κωλοτρυπα η Vickara δεν λέω, να της σκίζεις την σουφρα και να μην θες να τελειώσει το σκισιμο , αλλα η τιμη με τα + + το χυσιμο στομα + το fisting +το ενα κ + το αλλο ειναι φουλ αποτρεπτικό το ραντεβου !!!
Δυστυχώς απο εμενα ειναι Οχι και θα χάσει ενα υπέροχο και δυνατο καυλι του Chico στο κωλο της , αν ριξει λιγο τον αμανε τοτε μιλαμε
Στειλε τις μηνημα και θα σου δώσει τηλΠου γράφει τιμές τυπε?
πολυ! που μπορουμε να σε βρουμε μαναρι μου? τηλ? κλπΣας αρέσει...;
Καραφλό θα σε αφήσειξερουμε περιπου ποσο παει το μαλλι?
Καμια παρτουζα να περάσουμε καυλα δεν κανονίσεις να κανουμε και sex tape για γουστα. Καλα τα χρήματα αλλα και η παρτουζα αλλη φάσηΦοβερή εικόνα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπίζω σύντομα.
Είναι αυτο που λέμε, έλα να σε χύσω στην μάπα, να βλέπεις μαλακίες.Χυσιμο από μαύρους στην Vicky sol