Νέα

Πορνοστάρ Έλλη/Vicky Sol

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.939
Πόντοι
216
Έχει τύχει μάγκες κάποιος να μην μπορεί να την πηδήξει? Δηλαδή να μπλοκάρει, είτε στα επαγγελματικά είτε στην προσωπική της ζωή?

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
593
Πόντοι
81
Έχει τύχει μάγκες κάποιος να μην μπορεί να την πηδήξει? Δηλαδή να μπλοκάρει, είτε στα επαγγελματικά είτε στην προσωπική της ζωή?
εχεις τρελαθει αδερφε μου;;κ πουστης να σαι το πηδας τετοιο μουνι!

Taptap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
0
Καλησπερα, επειδή δεν μπορώ να στείλω μήνυμα πως αλλιώς μπορούμε να βρούμε το τηλέφωνο της;

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
743
Πόντοι
301

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.700
Πόντοι
1.336

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.939
Πόντοι
216
Μάγκες, πόσο θα με έψηνε μια παρτούζα με Vicky Sol και Μαρία Νικόλ.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.939
Πόντοι
216
προφανως ολους ο λογος που το αναφερεις εδω εχει καποιο σκοπο η να χαμε να λεγαμε...;
Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά ότι γράφουμε εδώ έχει νόημα πάντα ή αποκτά ρεαλισμό? Τις επιθυμίες μας γράφουμε συνήθως, δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να γαμησεις Μαρία Νικόλ? Πλάκα με κάνεις?

Λιας1213

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2025
Like
593
Πόντοι
81
Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά ότι γράφουμε εδώ έχει νόημα πάντα ή αποκτά ρεαλισμό? Τις επιθυμίες μας γράφουμε συνήθως, δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να γαμησεις Μαρία Νικόλ? Πλάκα με κάνεις?
συγχωρεμενος αλλα δε τιθεται λογος...
θα σου προτεινα καποιο σχετικο τσατ οπου γινονται τετοιες αερολογιες...ε συζητησεις ηθελα να πω,κ πολλα αλλα επιστημονικης φαντασιας!
αναφορικα λοιπον η διαφορα της μαριας νικολ η οποιαδηποτε αλλης πορνο(ας πουμε)σταρ με μια απλη βιζιτα που την εχει δει ντιβα ειναι στην ουσια το οικονομικο που απο εκει κ περα ο καθεις πορευεται αναλογα τις δυνατοτητες του
δεν γνωριζω ποσο θα χρεωνει η χρεωνει αυτο που λες αλλα θα προτιμουσα να δωσω τα 4πλα κ να φερω μια ξενη πραγματικα διασιμη οπως κ εχω κανει πολυ νεοτερος (κ αμυαλος)
η σελιδα υποτιθεται ειναι για ενημερωση που 1 στους 10 κανει πραγματικα κ οχι για θεμα τυπου αρλεκιν,φαντασιωσεις κ αερολογιες.
δεν ειμαι σεριφης προφανως κ κανεις οτι σε φωτισει,προσωπικα βαζω σε αγνοηση οτιδηποτε θεωρω περιττο αλλα καποιοι εχετε ριξει πολυ το επιπεδο,δε το λεω για σενα συγκεκριμενα,σε σημειο που πλεον εχει χαθει το νοημα της σελιδας.
προσωπικη μου αποψη που μεγαλωνοντας εχω ολο κ λιγοτερη ανοχη στις μλκς!
κ παλι καλημερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom