Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.937
- Πόντοι
- 216
Μπορούμε να την πηδήξουμε στο τζάμπα μάγκες?
Ο μονος λογος για να την συναντησεις ειναι να κανεις αυτα που δυσκολα θα κανεις με καποια αλλη γυναικα.Vicky sol....Η καλύτερη.....Την συνάντηση παιλι το διήμερο που ήταν Αθήνα. Παίχτηκε άγριο σκηνικό. Γλειφωκωλι βαθειά πιπα κ κατουρημα στο στόμα τής. Είναι κορυφή κ την επόμενη φορά θα την κλείσω για 3 η 4 ώρες σε bdsm πρόγραμμα
Να μας πληρώσει ρε συ, καλυτερο ακόμα. Να γυρίσουμε και τσόντα παρτουζα να πουλάμε υλικο μετα. χαχαχαΜπορούμε να την πηδήξουμε στο τζάμπα μάγκες?
Εσύ θεωρείς ότι η Έλλη δεν πηδιεται με κάποιον έξω? Η ίδια έγραψε ότι την πηδούσαν στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Και η lara kul δουλεύει σε στριπ αλλά την πηδούσαν στην Χαλκιδική το καλοκαίρι.Να μας πληρώσει ρε συ, καλυτερο ακόμα. Να γυρίσουμε και τσόντα παρτουζα να πουλάμε υλικο μετα. χαχαχα
Οχι όμως τζάμπα...Εσύ θεωρείς ότι η Έλλη δεν πηδιεται με κάποιον έξω? Η ίδια έγραψε ότι την πηδούσαν στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Και η lara kul δουλεύει σε στριπ αλλά την πηδούσαν στην Χαλκιδική το καλοκαίρι.
Τι εννοείς?Οχι όμως τζάμπα...
Αρχικά να πω οτι μαρεσει ο τροπις που το έθεσες. Έπειτα η λογική λέει οτι μπορει να πανε με όποιον εχουν ως γκομενο ή γουσταρουν να γαμηθουν. Η Lara που είπες, ξερω οτι μάζεψε πακέτο καλό. Για την Έλλη εαν θες ρώτα στα ίσα να δεις οτι γαμιοταν με πελατες. Δηλαδή πληρώθηκε. Δεν ειναι γκόμενές μας να γαμηθουν τζάμπα. Αλλο να γουστάρει κάποιον και να του καθετε. Αυτό δεν το ξέρει παρα μονο η καθε εκδιδόμενη. Διαφορετικά οολι θελουν το τζάμπα και ποσο μάλιστα με την Έλλη που κανει γαμησια πορνογραφίας. Αν κανω λάθος ας με διορθώσουν. Γνώμη μου οτι αν την ρωτήσουμε και θελει παρτουζα η όργιο να μιλήσουμε για μια πρόταση να συμφέρει ολους μας.Τι εννοείς?
πιστη,καλη θεληση κ μετρητα....Μία παρτουζιτσα με Vicky Sol θα ήταν κομπλέ. Το θέμα είναι να ψήνεται η κοπέλα.
Μην ξεχνάτε αυτήν την εβδομάδα θα είμαι διαθέσιμη στην Αθήνα.
Πως στέλνω προσωπικό μήνυμα;Στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέσα στον Οκτώβριο εκτός απροόπτου. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα για πληροφορίες.
Θελεις αλλα 3 μηνύματα για να μπορέσειςΠως στέλνω προσωπικό μήνυμα;
Δε βλέπω την επιλογή
απο το 22 προφιλ με μονο 2 μνμ...πως τα καταφερες ρε κλωνε;Πως στέλνω προσωπικό μήνυμα;
Δε βλέπω την επιλογή
Ευχαριστώ φίλεΘελεις αλλα 3 μηνύματα για να μπορέσεις
Ε έτυχεαπο το 22 προφιλ με μονο 2 μνμ...πως τα καταφερες ρε κλωνε;
τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι μου λεγε η γιαγια μου!Ε έτυχε
Είμαι μαζεμένος
Είχε δίκιο η γιαγιάτα σιγανα ποταμακια να φοβασαι μου λεγε η γιαγια μου!
Θέλω ψυχοθεραπεία...Αλήθεια είναι.. θα απαντήσω εγώ ..