Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ότι αυτές πρώτα βάφονται και μετά γαμιούνται,ενώ οι άλλες "γαμιούνται" πρώτα για να τις δούμε το Σάββατο.[size=10pt]Τι διαφορα εχουν απο τις γκομενες που θα δουμε Σαββατο βραδυ και το πρωι της Κυριακης;[/size]
Καμια!
*Ασε που με αυτο που εκανες καταστρεφεις ολο το γιγνεσθαι των ερωτικων ταινιων :S
Αν δεν κάνω λάθος μάστορα η δεύτερη είναι η Katja Kassin. Όμως άβαφη είναι ίδια με την Ρωσίδα που συλλάβανε για AIDS πέρυσι....Λές????Για ρίξτε μια ματια..... <<Πριν και Μετα>> φάση...

χαχαχα...δεν ξερω φιλε! Παντως ολες λιγο πολυ γνωστές ειναι...τον κωλο της πρωτης για παραδειγμα τον εχουν χαρτογραφησει ολοι οι μαυροι πουτσαραδες του επαγγελματος...βλεπε Alexis FordΑν δεν κάνω λάθος μάστορα η δεύτερη είναι η Katja Kassin. Όμως άβαφη είναι ίδια με την Ρωσίδα που συλλάβανε για AIDS πέρυσι....Λές????![]()
![]()
Τι διαφορα εχουν απο τις γκομενες που θα δουμε Σαββατο βραδυ και το πρωι της Κυριακης;
Καμια!
*Ασε που με αυτο που εκανες καταστρεφεις ολο το γιγνεσθαι των ερωτικων ταινιων :S

Φίλε μου για αυτό η "περιποίηση προσώπου & σώματος" είναι big business και ξοδεύονται τόσα χρήματα, κύρια από γυναίκες αλλά και από άνδρες. Το να δείχνεις την άβαφτη κοπέλα δεν λέει κάτι, εμείς την βαμμένη / περιποιημένη θέλουμε. Όποιος δεν προσέχει τον εαυτό του είναι άξιος της μοίρας του. Μια άσχημη κοπέλα μπορείς με επαγγελματικό μακιγιάζ, ρούχα και φωτισμό να την κάνεις αξιόλογη, μια μέτρια να την κάνεις ωραία, και μια όμορφη κούκλα. Αλλά κούκλα χωρίς μακιγιάζ δεν υπάρχει φίλε μου, γιατί ούτε τα χείλια είναι από φυσικού τους κατακόκκινα ούτε οι βλεφαρίδες 3 πόντοι, ούτε τα μάτια είναι χρωματιστά, αυτά μόνο στα παραδείσια πουλιά είναι έτσι από την φύση όμορφα.
Άρα όλα καλά με το Make-Up...
Υπάρχει και η λύση να πηδήξεις όμορφες και φρεσκαδούρες που δεν χρειάζονται make up.
...τι λες τωρα???Ναι οι καριόλες!Εγω θυμαμαι ρρ φιλε στο λυκειο βαμμενες ερχονταν πρωι-πρωι...τι λες τωρα???
φυσικα και ειναι....μερικες πολυ γνωστες πχ sophie dee ,phoenix marie etc
ειναι οντωσ πορνοσταρ???
τισ αναγνωριζει κανεισ???
Τις γράφει κάποιος στα σχόλια από κάτω.
ειναι οντωσ πορνοσταρ???
τισ αναγνωριζει κανεισ???