kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 9.115
Αντε εσενα που μισεις το ναυτικο, αλλα το δημητρακη? Γιατι τον απαξιωνουν ετσι? Ο στυλοβατης του Εθνους!
Είναι κομπλεξικές ιππότη

Αντε εσενα που μισεις το ναυτικο, αλλα το δημητρακη? Γιατι τον απαξιωνουν ετσι? Ο στυλοβατης του Εθνους!
Είναι κομπλεξικές ιππότη![]()
![]()
![]()
.Η δικιά μου η μπαζοαρχικελευστίνα μου απαγόρευσε να μιλάω στην βάρδιά μου για πουτάνες,την πιάτσα,τις μαύρες και ακόμα να μην λέω ούτε καν ονόματα όπως Μαύρος Θάνατος,πιτσιλιστής,πιστός ιππότης της ηδονής,πορνομετανάστης,μάκης πρωθυπουργός της τρούμπας,μπεμβεπάουερ κλπ.Τα είπα ήδη στον μακη και τον μπέμπα τι καραμούζιασμα έπεσε την τελευταία μέρα του πιρφόρικου ταξιδιού
![]()
![]()
Καλα ρε τυπε ακομη και στις δουλειες σας
για πουτανες μιλατε?![]()
![]()
![]()
Είναι κομπλεξικές ιππότη![]()
![]()
![]()
.Η δικιά μου η μπαζοαρχικελευστίνα μου απαγόρευσε να μιλάω στην βάρδιά μου για πουτάνες,την πιάτσα,τις μαύρες και ακόμα να μην λέω ούτε καν ονόματα όπως Μαύρος Θάνατος,πιτσιλιστής,πιστός ιππότης της ηδονής,πορνομετανάστης,μάκης πρωθυπουργός της τρούμπας,μπεμβεπάουερ κλπ.Τα είπα ήδη στον μακη και τον μπέμπα τι καραμούζιασμα έπεσε την τελευταία μέρα του πιρφόρικου ταξιδιού
![]()
![]()
Εγω απο τετοιες γυναικες στην Ελλαδα μονο Μπατσινες εχω δει και ειναι οπως της περιγραφεις!Θεοχοντρες ΚουραδομηχανεςΣε όλους τους βάθμους είναι φίλε Boldemort,παντού η ίδια σαπίλα![]()
,γκόμενες με αποτυχημένες φάτσες,ψωνισμένες,ξιπασμένες,στραβογαμημένες,μέσα στην κυταρρίτιδα και τα λίπια,κυκλοφορούν ανάμεσα στους πιρφόρους με ύφος μπλαζέ.Μέσα σε μια φρεγάτα 150 ατόμων,μόνο 2 υπαξιωματικοί τις απαξιώνουν,τις καραμουζιάζουν και τις τραμπουκίζουν καθημερινά :o :o.Επιβιώνουν χάρη στους πιρφόρους και τους χρειάζεται ένα δυνατό βίντεο να τις βάλει στη θέση τους
![]()
![]()
![]()
μιας και ειναι ολες μπαζα...
εσεις ειστε ομφαντρες σωστα?![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι αλλαζει αυτο? Δλδ αν καποια ειναι μπαζο, τι σημασια εχει τι ειναι αυτος που το λεει ? Εκτος και αν ειναι θεμα κβαντικης φυσικης![]()
Εννοειται οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩς Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥΕίναι κομπλεξικές ιππότη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι κακο ειναι?Γυναικες παει καικοστακη27 πλακα κανω ρε.
Κοιτα εγω στη δουλεια μου δεν θα λεω για πουτανες παντως.
Σε 2-3 φιλους μου εχει ξεφυγει και το μετανιωσα
γιατι να ξερουν που πηδας ρε. Θα σου βγαλουν το ονομα μετα
Εγω γ'αυτα τα Μπαζα οχι λιθο ουτε να της χεσω δεν αξιζει λυπαμαι τα Σκατακια μου!αναμαρτητος πρωτος λιθο βαλετω![]()
( το γαμησα ιησου χρηστε συγνωμη)
Εγω γ'αυτα τα Μπαζα οχι λιθο ουτε να της χεσω δεν αξιζει λυπαμαι τα Σκατακια μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αναμαρτητος πρωτος λιθο βαλετω![]()
( το γαμησα ιησου χρηστε συγνωμη)
Πρωτον αυτο δεν ισχυει για σενα, επειδη οι [glow=red,2,300]κακιες γλωσσες[/glow] λενε οτι εισαι ομορφοπαιδο![]()
Δευτερον δεν ειμαστε δικαστηριο βρε αδερφε. Απλα κατι που βλεπουμε λεμε. Πχ οπως οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος. Ασχημος, ομορφος, κουτσος, στραβος, λεφτας, ολοι γαλαζιο τον βλεπουμε. Τι να κανουμε ετσι ειναι και δεν αλλαζει.
Βλεπω κανεις δεν σου απαντησε οποτε θα προσπαθισω εγωαυτοι οι πυρφοροι που τους αναφερετε τι ακριβως του λογου ειναι?
Ελα Fidel πρεπει να 'ρθεις στη Ρωσσια.Το καλοκαιρι βεβαια γιατι δεν μπορεις το κρυοΠρωτον αυτο δεν ισχυει για σενα, επειδη οι κακιες γλωσσες λενε οτι εισαι ομορφοπαιδο![]()
Δευτερον δεν ειμαστε δικαστηριο βρε αδερφε. Απλα κατι που βλεπουμε λεμε. Πχ οπως οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος. Ασχημος, ομορφος, κουτσος, στραβος, λεφτας, ολοι γαλαζιο τον βλεπουμε. Τι να κανουμε ετσι ειναι και δεν αλλαζει.
ΥΓ Kαι για του λογου το αληθες, προς αποδειξη του υπογραμμισμενου
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3636844;topicseen#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3636844;topicseen#new[/url]
![]()
Η Πλακα ειναι οτι ολοι οσοι με βριζουν ειναι οι μεγαλητεροι Φουκαραδες,ΠιρφοροιΕναν που να μετραει δεν εχω δει να με βριζει
Φυσικο ειναι αφου μονο
τι να κανουν με βριζουν και με μισουν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()