Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.774
- Πόντοι
- 12.756
δεν γινεται λεμε αυτο , το εχει εξηγησει ο ΑλεξΕδώ ακούγεται κ για Σεπτεμβρίο δλδ τέλος τετραετίας συν εξήντα μέρες όπως του δίνει το δικαίωμα ο νόμος ..πως έγκινεν αυτόν ;
δεν γινεται λεμε αυτο , το εχει εξηγησει ο ΑλεξΕδώ ακούγεται κ για Σεπτεμβρίο δλδ τέλος τετραετίας συν εξήντα μέρες όπως του δίνει το δικαίωμα ο νόμος ..πως έγκινεν αυτόν ;
ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑA,ειπαν και τι καλος που ειναι ο Κουλης με το μαρκετ πας.Λες να ηταν μελη του σαη![]()

Μηπως και τον Βγενοπουλο?Τυπε ηξερες οτι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε την Λέσχη Bilderberg, τον Κίσινγκερ, τον Ελβις, τον Μακη Ψωμιαδη, δυο Ελοχίμ και εναν Νεφελιμ![]()
![]()
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ , να μας δειξει ποσο μαγκας ειναι![]()
Οχι παλι αυτες τις μαλακιες, ελεος.Εδώ ακούγεται κ για Σεπτεμβρίο δλδ τέλος τετραετίας συν εξήντα μέρες όπως του δίνει το δικαίωμα ο νόμος ..πως έγκινεν αυτόν ;
Τον Πανο Καμμενο μην μου ξεχνας και με στεναχωρειςΜηπως και τον Βγενοπουλο?
Τον λατρεύουμε και τον θέλουμε λίγο παραπάνωΕδώ ακούγεται κ για Σεπτεμβρίο δλδ τέλος τετραετίας συν εξήντα μέρες όπως του δίνει το δικαίωμα ο νόμος ..πως έγκινεν αυτόν ;
Τι λες να ψηφισει ο Πανος Καμμενος τύπεΤον Πανο Καμμενο μην μου ξεχνας και με στεναχωρεις
Το τι αλχημείες θα κάνει και τι θα δώσει τελευταία στιγμή για να ξαναβγεί δεν το φανταζόμαστε καν ... θα πιάσουμε επενδυτική αρχίδα
Τελικά θα ξαναζήσουμε μέρες του Playstation που εκτίναξε το χρέος στο διάολο![]()
Ναι θα του πεσει ο κωλοςΟ Εισαγγελεας του Αρειου Παγου θα καλεσει για καταθεσεις?
Σύριζα ... του χει μείνει και ενθύμιο το μπουφάν από το Άμυνας που μασκαρευότανε Τομ ΚρουζΤι λες να ψηφισει ο Πανος Καμμενος τύπε
Μπατζανακη είναι τέτοια η cami????από cali αυτηΟχι παλι αυτες τις μαλακιες, ελεος.
ειναι στους αναποφασιστους ακόμα , βρεθηκαμε σε σπιτι φιλου και τα ειπαμεΤι λες να ψηφισει ο Πανος Καμμενος τύπε

οντως το εχει αλλα δεν του κανει επειδη αδυνατισε , εχει γινει μοντελακιΣύριζα ... του χει μείνει και ενθύμιο το μπουφάν από το Άμυνας που μασκαρευότανε Τομ Κρουζ

Κατάλαβα ... Κοροϊδεύαμε Αργεντινή και Τουρκία με 2 φορές ΔΝΤΕΝΑ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΦΜ !!!!!
ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ GOV , ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΠΙΤΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ΑΠΟ ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ
Η αδερφή του σταθμαρχη
Όχι την ίδια αλλά μάλλον τον αδελφό της
εγω εχω και τα 3 ετοιμα , φρεσκοθεωρημενα με 10ετια το καθεναΚατάλαβα ... Κοροϊδεύαμε Αργεντινή και Τουρκία με 2 φορές ΔΝΤ
Πάω να ετοιμάσω διαβατήριο

Πες του Panos να αλλάξει γκαρνταρόμπα ... δεν είναι της μόδας τα γκανγκστερικά του 60οντως το εχει αλλα δεν του κανει επειδη αδυνατισε , εχει γινει μοντελακι![]()
Απο διαφορετικες χωρες υποθετωεγω εχω και τα 3 ετοιμα ,
Μεσα στην μοδα ειναι ο τυπος , Ιταλος μπον βιβερ ειχε ντυθειΠες του Panos να αλλάξει γκαρνταρόμπα ... δεν είναι της μόδας τα γκανγκστερικά του 60![]()