alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Ειναι μελος καποιας απο τις οικογενειες Καραμανλη, Μητσοτακη και Παπανδρεου?Δεν το έπιασα αυτό ! Ο Σαμαράς τι δεν ήταν ;;;
Ειναι μελος καποιας απο τις οικογενειες Καραμανλη, Μητσοτακη και Παπανδρεου?Δεν το έπιασα αυτό ! Ο Σαμαράς τι δεν ήταν ;;;
Ε και τι σχεση εχει αυτο?Όχι . Απλά δισέγγονος του Εμμανουήλ Μπενάκη.
Τύπε πριν 6 μηνες ειχαν οι Γερμανοι σιδηροδρομικο ατυχημα με 90 νεκρους
Αυτο με τις "οικογενειες" ειναι και λιγο μύθος. Ούτε ο Σαμαρας, ούτε ο Τσιπρας, ούτε ο Σημιτης ηταν "οικογενεια". Και κυβερνησαν τα 16 απο τα τελευταια 25 χρονια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω απαντησα απλως στον αλλο που ειπε οτι οι Γερμανοι δεν εχουν ατυχηματα. Ειχαν. Να μην το πω δηλαδη? Ηταν μαλακια που το ειπα?
θες απαντηση τωρα εδω? ειπε οτι ειναι καλυτερα?Αν θεωρείς ότι είναι καλύτερα εκεί γιατί δεν πας μόνιμα τότε ?
το μονο που επιβεβαιωνεται ειναι οτι εισαι ακομη ενα βολεμενο φερεφωνο.Το οποίο επιβεβαιώνει ότι όσο καλό δίκτυο και να έχεις...
Πότε εγινε πρωθυπουργος ο Εμμανουηλ Μπενακης? Δημαρχος ητανΚαμία. Όλοι έχουμε προπάππο ένα πρωθυπουργό . Σιγά.
Μαλακια ηταν στο οτι συγκρινεις ανομοια πραγματαΑυτο με τις "οικογενειες" ειναι και λιγο μύθος. Ούτε ο Σαμαρας, ούτε ο Τσιπρας, ούτε ο Σημιτης ηταν "οικογενεια". Και κυβερνησαν τα 16 απο τα τελευταια 25 χρονια.
Εγω απαντησα απλως στον αλλο που ειπε οτι οι Γερμανοι δεν εχουν ατυχηματα. Ειχαν. Να μην το πω δηλαδη? Ηταν μαλακια που το ειπα?
Αν ήσουν εισαγγελέας σε ποιους θα ασκουσες ποινικές διώξεις πλην του σταθμάρχη εννοω και πολιτικά πρόσωπα κυρίως και όχι μόνο αυτής της κυβέρνησηςΑυτο με τις "οικογενειες" ειναι και λιγο μύθος. Ούτε ο Σαμαρας, ούτε ο Τσιπρας, ούτε ο Σημιτης ηταν "οικογενεια". Και κυβερνησαν τα 16 απο τα τελευταια 25 χρονια.
Εχεις δικιο και ανακαλω. Μπερδευτηκα. Το 1998 εγινε το ατυχημα στη Γερμανια, οχι πριν 6 μηνες.δεν βρισκω κατι που τοδιαβασες
Είσαι επαναστάτης κ σε πάω για αυτούς πάρε το μαυσωλείο του εμπνευστή του Τσε Γκεβάρα κ ΦιντέλΌποιος αντέχει, ας διαβάσει...
Ελα μανα, εφτασα.
Ξερω, δεν με βλεπεις μα εγω εφτασα.
Εδω που ειμαι ειναι ολα πρασινα καθαρα εκει που πατω και μπλε καθαρα εκει ψηλα που κοιτω, οχι σαν τα δικα σας τα βρωμικα μπλε και πρασινα εκει κατω.
Ειναι πολυ ομορφα και αληθινα.
Μη στενοχωριεσαι μανα.
Δεν ποναω πια.
Δεν θα πονεσω ποτε ξανα.
Να χαιρεσαι μανα.
Ειμαι με τα αλλα παιδια εδω.
Δεν πονεσαμε μανα.
Πες το και στις αλλες μανες.
Μονο ενα πραμα μανα.
Μην τους αφησετε να ξεφυγουν.
Εχετε τον τροπο.
Εχετε τη δυναμη.
Πες το και στις αλλες μανες.
Πες το σε ολες τις μανες.
Σημερα εισαι εσυ, αυριο θα ειναι αυτες.
Τους βλεπω ολους απο εδω πανω.
Λενε ψεμματα.
Κλαινε ψεμματα.
Αυτη τη δουλεια ξερουν.
Οταν θα εχει κατσει ο κουρνιαχτος απο τα ψευτικα δακρυα και τα παχια λογια πηγαινε μανα και πες τους οτι εγω δεν ειχα σκοπο να ερθω εδω πανω τοσο νωρις.
Εκλεψαν λεφτα.
Εκλεψαν δοξα.
Εκλεψαν εξουσια.
Εκλεψαν τη ζωη μου μανα.
Ποιος θα μεινει πισω να πει την ιστορια μου μανα;
Με συχωρας που σου εδωσα τοση πικρα.
Δεν το ηθελα κι εγω.
Εγινε τοσο αστραπιαια.
Δε προλαβα ουτε το σταυρο μου να κανω.
Ενα παιδι ειχες κι εσυ και τωρα θα μετραμε μαζι αναποδα τις μερες να ανταμωσουμε.
Θα μου λειπεις αλλα θα σε βλεπω εγω.
Θα σου λειπω, δεν θα με βλεπεις εσυ αλλα να ξερεις οτι εδω ειναι καλυτερα απο εκει και θα σε περιμενω.
Μονο μην τους αφησετε να ξεφυγουν.
Δεν θελω αλλα παιδια εδω πανω.
Φτανουμε εμεις.
Θα τους στοιχειωνουμε ολα τα βραδια της υπολοιπης ζωης τους.
Από Labros Liapis
ρε συ Αλεξ δεν ειναι εκει το θεμα. 90 νεκροι σε ποσους επιβατες; 1 δυστυχημα σε ποσα καθημερινα δρομολογια; Δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιησει τρενο στη Γερμανια, μη νομιζεις οτι εκει ειναι ολοι με διδακτορικα αλλα το τρενο εκει εμπνεει εμπιστοσυνη το χρησιμοποιουν απο ανεργοι μεχρι λεφταδες. Γιατι; Επειδη τηρουνται οι κανονες ασφαλειας. Σε ενα τεραστιο δικτυο, με χιλιαδες επιβατες καθε μερα και τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας.Τύπε πριν 6 μηνες ειχαν οι Γερμανοι σιδηροδρομικο ατυχημα με 90 νεκρους
Και αμα χωθεις στον ΟΣΕ, τι ειναι, έγκλημα ρε caterpillar?Τυποι νομίζω το θέμα το εξαντλήσαμε
Τον επίλογο έγραψαν οι συριζομπαχαλακηδες που πηγαν να κάψουν την ιδιωτική εταιρεία
Και φυσικα όχι τον δημόσιο ΟΣΕ αφου σε κάποιο τέτοιο οργανισμό προσδοκουν να χωθουν κι αυτοί καποτε
Εχει μαυρίσει η ψυχή μου σημερα φίλε...Είσαι επαναστάτης κ σε πάω για αυτούς πάρε το μαυσωλείο του εμπνευστή του Τσε Γκεβάρα κ Φιντέλ
ναι @@ εχει.. οχι την εκανε με ελαφρα πηδηματακια για να κατευνασουν τα πνευματα και να μην τυχον εκτραχυνθει η κατασταση.. ε ρε μυαλα..Άσχετο αλλά ο Καραμανλής ήταν ο μόνος που είχε αρχιδια. Παραιτήθηκε ενώ ο Κούκης οχι
Ξαναλέω. Εννοειται οτι θα πρεπει να τα κανουμε ολα σωστα. Ειτε μια γραμμη εχουμε, ειτε 100. Και ναι, το ατυχημα στη Γερμανια εγινε το 1998 και οχι περσι (δεν ξερω τι συστηματα ειχαν τοτε).ρε συ Αλεξ δεν ειναι εκει το θεμα. 90 νεκροι σε ποσους επιβατες; 1 δυστυχημα σε ποσα καθημερινα δρομολογια; Δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιησει τρενο στη Γερμανια, μη νομιζεις οτι εκει ειναι ολοι με διδακτορικα αλλα το τρενο εκει εμπνεει εμπιστοσυνη το χρησιμοποιουν απο ανεργοι μεχρι λεφταδες. Γιατι; Επειδη τηρουνται οι κανονες ασφαλειας. Σε ενα τεραστιο δικτυο, με χιλιαδες επιβατες καθε μερα και τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας.
Αυτο που λεω ειναι απλο: Σε τοσο μικρο δικτυο οπως το ελληνικο ,ε ποσο πια δυσκολο ειναι να εχουμε αναλογα συστηματα παρακολουθησης της αμαξοστοιχιας; Εκει τελειωσαν τα γαμημενα τα λεφτα; Οχι δεν το δεχομαι. Να ειναι το βυσμα σταθμαρχης δε μου κανει εντυπωση. Βαλτου ενα μηχανισμο προειδοποιησης να μην τα κανει πουτανα αφου θα τον διορισεις ετσι και αλλιως. Ενα συγχρονο συστημα ασφαλειας δε μπορουμε να εχουμε; Τοσο τριτοκοσμικοι;
Ειναι μελος καποιας απο τις οικογενειες Καραμανλη, Μητσοτακη και Παπανδρεου?
ρε συ Αλεξ δεν ειναι εκει το θεμα. 90 νεκροι σε ποσους επιβατες; 1 δυστυχημα σε ποσα καθημερινα δρομολογια; Δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιησει τρενο στη Γερμανια, μη νομιζεις οτι εκει ειναι ολοι με διδακτορικα αλλα το τρενο εκει εμπνεει εμπιστοσυνη το χρησιμοποιουν απο ανεργοι μεχρι λεφταδες. Γιατι; Επειδη τηρουνται οι κανονες ασφαλειας. Σε ενα τεραστιο δικτυο, με χιλιαδες επιβατες καθε μερα και τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας.