Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
296
Πόντοι
26
Τύπε πριν 6 μηνες ειχαν οι Γερμανοι σιδηροδρομικο ατυχημα με 90 νεκρους

δεν βρισκω κατι που τοδιαβασες

Αυτο με τις "οικογενειες" ειναι και λιγο μύθος. Ούτε ο Σαμαρας, ούτε ο Τσιπρας, ούτε ο Σημιτης ηταν "οικογενεια". Και κυβερνησαν τα 16 απο τα τελευταια 25 χρονια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω απαντησα απλως στον αλλο που ειπε οτι οι Γερμανοι δεν εχουν ατυχηματα. Ειχαν. Να μην το πω δηλαδη? Ηταν μαλακια που το ειπα?

μια χαρα "οικογενειες" ηταν σαμαρας σημιτης

war_on

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
47
Πόντοι
0
Αν θεωρείς ότι είναι καλύτερα εκεί γιατί δεν πας μόνιμα τότε ?
θες απαντηση τωρα εδω? ειπε οτι ειναι καλυτερα?
μας λενε τα κωλοκαναλα για τον αυταρχικο ερντογαν και στην ελλαδα ειναι ΙΔΙΑ, αν οχι χειροτερα διοτι εισαι μελος και της ΕΕ.
Ασε τα τσαλιμια και τις ψευτομαγκιες. Καπιτο?
Το οποίο επιβεβαιώνει ότι όσο καλό δίκτυο και να έχεις...
το μονο που επιβεβαιωνεται ειναι οτι εισαι ακομη ενα βολεμενο φερεφωνο.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Αυτο με τις "οικογενειες" ειναι και λιγο μύθος. Ούτε ο Σαμαρας, ούτε ο Τσιπρας, ούτε ο Σημιτης ηταν "οικογενεια". Και κυβερνησαν τα 16 απο τα τελευταια 25 χρονια.

Εγω απαντησα απλως στον αλλο που ειπε οτι οι Γερμανοι δεν εχουν ατυχηματα. Ειχαν. Να μην το πω δηλαδη? Ηταν μαλακια που το ειπα?
Μαλακια ηταν στο οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα
Οταν εχεις μια Πορσε που τρεχει με 250χλμ και ενα καρο που παει με 20χλμ, προφανως οι πιθανοτητες ειναι να τρακαρει η Πορσε. Αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο ενας εχει Πορσε και ο αλλος καρο

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.013
Πόντοι
456
αντε βρε σαχλαμάρα θα μου πεις και καπιτο...πίσω από μια οθόνη όλοι με θεωρίες...πάτε στην Τουρκία αν σας αρέσει τι μας ζαλίζετε..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606

Αν ήσουν εισαγγελέας σε ποιους θα ασκουσες ποινικές διώξεις πλην του σταθμάρχη εννοω και πολιτικά πρόσωπα κυρίως και όχι μόνο αυτής της κυβέρνησης
Αν μου δώσεις αόριστη διπλωματική δικηγορική απάντηση θα σε λουσω με κοσμητικά να ξέρεις

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Μια δημοσιογραφος που ασχολειται με αυτο το ρεπορταζ, του σιδηροδρομου, την ειχαν ρωτησει, Γιατι τοσες βλαβες στα τρενα, τοσες καθυστερησεις; Ταλαιπωρια. Και ειχε απαντησει, Γιατι λογω της ηλεκτροκινησης υπαρχουν συνεχεις κλοπες υλικου, οποτε υπαρχουν και οι αναλογες βλαβες και καθυστερησεις.

Δηλαδη, παλια επαιρνες το τρενο απο τη μια ακρη της Ελλαδας στη Καλαματα, και εβγαινες στην αλλη στο Διδυμοτειχο. Αλλο αν αργουσε πολυ.
Και σημερα παντου ηλεκτροκινηση, οπου υπαρχει τρενο, και η κατασταση που βλεπουμε.

Τοτε παλια ηταν καλυτερα.

• Like
Αντιδράσεις: c79t

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Όποιος αντέχει, ας διαβάσει...

Ελα μανα, εφτασα.
Ξερω, δεν με βλεπεις μα εγω εφτασα.

Εδω που ειμαι ειναι ολα πρασινα καθαρα εκει που πατω και μπλε καθαρα εκει ψηλα που κοιτω, οχι σαν τα δικα σας τα βρωμικα μπλε και πρασινα εκει κατω.
Ειναι πολυ ομορφα και αληθινα.

Μη στενοχωριεσαι μανα.
Δεν ποναω πια.
Δεν θα πονεσω ποτε ξανα.
Να χαιρεσαι μανα.
Ειμαι με τα αλλα παιδια εδω.
Δεν πονεσαμε μανα.
Πες το και στις αλλες μανες.

Μονο ενα πραμα μανα.
Μην τους αφησετε να ξεφυγουν.
Εχετε τον τροπο.
Εχετε τη δυναμη.
Πες το και στις αλλες μανες.
Πες το σε ολες τις μανες.
Σημερα εισαι εσυ, αυριο θα ειναι αυτες.

Τους βλεπω ολους απο εδω πανω.
Λενε ψεμματα.
Κλαινε ψεμματα.
Αυτη τη δουλεια ξερουν.

Οταν θα εχει κατσει ο κουρνιαχτος απο τα ψευτικα δακρυα και τα παχια λογια πηγαινε μανα και πες τους οτι εγω δεν ειχα σκοπο να ερθω εδω πανω τοσο νωρις.
Εκλεψαν λεφτα.
Εκλεψαν δοξα.
Εκλεψαν εξουσια.
Εκλεψαν τη ζωη μου μανα.

Ποιος θα μεινει πισω να πει την ιστορια μου μανα;
Με συχωρας που σου εδωσα τοση πικρα.
Δεν το ηθελα κι εγω.
Εγινε τοσο αστραπιαια.
Δε προλαβα ουτε το σταυρο μου να κανω.
Ενα παιδι ειχες κι εσυ και τωρα θα μετραμε μαζι αναποδα τις μερες να ανταμωσουμε.

Θα μου λειπεις αλλα θα σε βλεπω εγω.
Θα σου λειπω, δεν θα με βλεπεις εσυ αλλα να ξερεις οτι εδω ειναι καλυτερα απο εκει και θα σε περιμενω.

Μονο μην τους αφησετε να ξεφυγουν.
Δεν θελω αλλα παιδια εδω πανω.
Φτανουμε εμεις.
Θα τους στοιχειωνουμε ολα τα βραδια της υπολοιπης ζωης τους.

Από Labros Liapis

FB_IMG_1677708094402.jpg
Είσαι επαναστάτης κ σε πάω για αυτούς πάρε το μαυσωλείο του εμπνευστή του Τσε Γκεβάρα κ Φιντέλ
IMG_20230302_002439.jpg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.123
Πόντοι
3.846
Τύπε πριν 6 μηνες ειχαν οι Γερμανοι σιδηροδρομικο ατυχημα με 90 νεκρους
ρε συ Αλεξ δεν ειναι εκει το θεμα. 90 νεκροι σε ποσους επιβατες; 1 δυστυχημα σε ποσα καθημερινα δρομολογια; Δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιησει τρενο στη Γερμανια, μη νομιζεις οτι εκει ειναι ολοι με διδακτορικα αλλα το τρενο εκει εμπνεει εμπιστοσυνη το χρησιμοποιουν απο ανεργοι μεχρι λεφταδες. Γιατι; Επειδη τηρουνται οι κανονες ασφαλειας. Σε ενα τεραστιο δικτυο, με χιλιαδες επιβατες καθε μερα και τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας.

Αυτο που λεω ειναι απλο: Σε τοσο μικρο δικτυο οπως το ελληνικο ,ε ποσο πια δυσκολο ειναι να εχουμε αναλογα συστηματα παρακολουθησης της αμαξοστοιχιας; Εκει τελειωσαν τα γαμημενα τα λεφτα; Οχι δεν το δεχομαι. Να ειναι το βυσμα σταθμαρχης δε μου κανει εντυπωση. Βαλτου ενα μηχανισμο προειδοποιησης να μην τα κανει πουτανα αφου θα τον διορισεις ετσι και αλλιως. Ενα συγχρονο συστημα ασφαλειας δε μπορουμε να εχουμε; Τοσο τριτοκοσμικοι;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.673
Πόντοι
3.656
τυποι καταλαβαινετε τι εχει να γινει με την ελληνικη διαστημικη υπηρεσια :2funny::2funny::2funny:
αντε να βαλεις αυτους να απογειωσουν πυραυλο :confused::confused::confused:

war_on

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
47
Πόντοι
0
Τυποι νομίζω το θέμα το εξαντλήσαμε
Τον επίλογο έγραψαν οι συριζομπαχαλακηδες που πηγαν να κάψουν την ιδιωτική εταιρεία

Και φυσικα όχι τον δημόσιο ΟΣΕ αφου σε κάποιο τέτοιο οργανισμό προσδοκουν να χωθουν κι αυτοί καποτε
Και αμα χωθεις στον ΟΣΕ, τι ειναι, έγκλημα ρε caterpillar?

αμα "καιγανε τον δημοσιο ΟΣΕ" θα εβγαινες και θα ελεγες καινε την δημοσια περιουσια λεχριτη.. που εξαντληθηκε το θεμα επειδη δεν εχεις δικους σου μεσα λινατσα..

war_on

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
47
Πόντοι
0
Άσχετο αλλά ο Καραμανλής ήταν ο μόνος που είχε αρχιδια. Παραιτήθηκε ενώ ο Κούκης οχι
ναι @@ εχει.. οχι την εκανε με ελαφρα πηδηματακια για να κατευνασουν τα πνευματα και να μην τυχον εκτραχυνθει η κατασταση.. ε ρε μυαλα..

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.285
Πόντοι
46.423

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
ρε συ Αλεξ δεν ειναι εκει το θεμα. 90 νεκροι σε ποσους επιβατες; 1 δυστυχημα σε ποσα καθημερινα δρομολογια; Δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιησει τρενο στη Γερμανια, μη νομιζεις οτι εκει ειναι ολοι με διδακτορικα αλλα το τρενο εκει εμπνεει εμπιστοσυνη το χρησιμοποιουν απο ανεργοι μεχρι λεφταδες. Γιατι; Επειδη τηρουνται οι κανονες ασφαλειας. Σε ενα τεραστιο δικτυο, με χιλιαδες επιβατες καθε μερα και τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας.

Αυτο που λεω ειναι απλο: Σε τοσο μικρο δικτυο οπως το ελληνικο ,ε ποσο πια δυσκολο ειναι να εχουμε αναλογα συστηματα παρακολουθησης της αμαξοστοιχιας; Εκει τελειωσαν τα γαμημενα τα λεφτα; Οχι δεν το δεχομαι. Να ειναι το βυσμα σταθμαρχης δε μου κανει εντυπωση. Βαλτου ενα μηχανισμο προειδοποιησης να μην τα κανει πουτανα αφου θα τον διορισεις ετσι και αλλιως. Ενα συγχρονο συστημα ασφαλειας δε μπορουμε να εχουμε; Τοσο τριτοκοσμικοι;
Ξαναλέω. Εννοειται οτι θα πρεπει να τα κανουμε ολα σωστα. Ειτε μια γραμμη εχουμε, ειτε 100. Και ναι, το ατυχημα στη Γερμανια εγινε το 1998 και οχι περσι (δεν ξερω τι συστηματα ειχαν τοτε).

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
296
Πόντοι
26
Ειναι μελος καποιας απο τις οικογενειες Καραμανλη, Μητσοτακη και Παπανδρεου?

ηταν απο "σογια" δεν εμφανιστηκαν στην πολιτικη ετσι ξαφνικα

και εκει βλεπω κατι εχουνε δεν πανε ολα τελεια

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.013
Πόντοι
456
Θα αρχίσουν τα rip τώρα και τα ποιήματα στο facebook