gari10
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.851
- Πόντοι
- 3.665
ειναι μια απορια που την εχω και γωΠάντως απορώ τι κάνουν οι Πολωνέζες αλλά και οι Πολωνοι εν Ελλάδι το 2015. Η χώρα τους αναπτύσσεται στο φουλ εν συγκρίσει με μας.
ειναι μια απορια που την εχω και γωΠάντως απορώ τι κάνουν οι Πολωνέζες αλλά και οι Πολωνοι εν Ελλάδι το 2015. Η χώρα τους αναπτύσσεται στο φουλ εν συγκρίσει με μας.
Γιατι, μεταναστευουν πλεον πολωνεζες στην Ελλαδα;;;;
Εδω φευγουν οι δικοι μας Ελληνες για δουλεια στην Πολωνια!
Πάντως απορώ τι κάνουν οι Πολωνέζες αλλά και οι Πολωνοι εν Ελλάδι το 2015. Η χώρα τους αναπτύσσεται στο φουλ εν συγκρίσει με μας.
ειναι μια απορια που την εχω και γω
ισχυει!Και όμως πολλές Πολωνέζες έρχονται ακόμα τα καλοκαίρια Ελλάδα για να δουλέψουν στα τουριστικά μαγαζιά και πηδιούνται με τους πιο απίθανους τύπους.
τι βολεμα δηλαδη?το 2007 υπηρχαν καποια διφραγκα στην αγορα ..τωρα κι ειδικα απο του χρονου δεν υπαρχει σεντς..μαλλλον θα ξεβολευτουν κι αυτες κι οι πυρφοροι εν γενει...ισχυει!
και το δινουν ακομα και σε αλβανους..
παντως μεγαλο κυμα ειχε ερθει 2007-2008..
αρκετες απο αυτες τωρα εχουν βολευτει με ελληνες και εχουν οικογενεια μαζι τους
Aνοιξαν σπιτι Ελλαδα εννουσα..τι βολεμα δηλαδη?το 2007 υπηρχαν καποια διφραγκα στην αγορα ..τωρα κι ειδικα απο του χρονου δεν υπαρχει σεντς..μαλλλον θα ξεβολευτουν κι αυτες κι οι πυρφοροι εν γενει...![]()
θα παει το κερατο συνεφο και στην ελλαδα,γιατι ουκρανια οταν πανε ετσι κι αλλιως το χομπυ το εξασκουν...τωαρ κ εντος χωρας...Aνοιξαν σπιτι Ελλαδα εννουσα..
Πολλοι φορτηγατζηδες,αγροτες,μηχανικοι αυτοκινητων κλπ ανοιξαν σπιτι με πολωνεζες που γνωριζαν σαν πωλητριες σε τυροπιταδικα(πολλες απο αυτες δουλευαν εθνικη και επαιζαν με φορτηγατζηδες) ή σαν μπαργουμαν σε μπαρακια(μπαρακια της πουτσας)..
Ειδικα επαρχια χαμος γινοταν με αυτες..
προ κρισης!

Και τελικα ρε παιδες, ποιες Πολωνεζες απομενουν για να κανει σχεση ενας 'ξενος' μαζι τους;;;;
Μονο αν σε επιλεξουν αυτες, επειδη ετσι τους 'βαρεσε';
Ή τιποτε κοπελες που μενουν σε μικρα χωρια και ειναι ισως σε υποδεεστερη μοιρα απο τις πρωτευουσιανες, και μπορει να τα μπλεξουν και με ξενους ετσι για αλλαγη;
Και τελικα ρε παιδες, ποιες Πολωνεζες απομενουν για να κανει σχεση ενας 'ξενος' μαζι τους;;;;
Μονο αν σε επιλεξουν αυτες, επειδη ετσι τους 'βαρεσε';
Ή τιποτε κοπελες που μενουν σε μικρα χωρια και ειναι ισως σε υποδεεστερη μοιρα απο τις πρωτευουσιανες, και μπορει να τα μπλεξουν και με ξενους ετσι για αλλαγη;

Παντως, οσο αστοχο ειναι να βγαζει κανεις συμπερασμα απο πουτανες, για το πως ειναι οι νορμαλ πολωνεζες,
αλλο τοσο αστοχο ειναι να βγαζει συμπερασμα απο αυτες που θα τις θελατε για one night stand αλλα δεν καθονται για διαφορους λογους.
Εγω πιστευω οτι μια νορμαλ πολωνεζα σε σχεση θα ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την αντιστοιχη ελληνιδα σε σχεση.
Ρε φιλε εγω που μενω εδω και οσο ναναι ενα συμπερασμα το χω βγαλει, μπορω να πω οτι αυτο που πιστευεις εσυ ειναι μαλακιες στο τετραγωνο?
Έχω την εντύπωση ότι μόνο με τους αφρικάνους κάθονται σούζα που τις κάνουν και τόπι στο ξύλο,
ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρόν.
Έχω λάθος;
Ρε φιλε εγω που μενω εδω και οσο ναναι ενα συμπερασμα το χω βγαλει, μπορω να πω οτι αυτο που πιστευεις εσυ ειναι μαλακιες στο τετραγωνο?
δηλαδή τι δεν σου αρέσει σε αυτές, σε σχέση ή γενικώς;
έχω φίλο Τούρκο παντρεμένο με Πολωνή και έχουν και δύο παιδάκια και είναι μια χαρά μαζί. και μη βιαστείς να πεις Τούρκος, Αράπης και τα σχετικά του kman και άλλων πιθηκανθρώπων ελληναράδων εδώ μέσα, τραπεζικό στέλεχος με σπουδές στην Αμερική, Σμυρνιός, καλοφαγάς.
για ένα διάστημα μάλιστα που ήταν άνεργος αυτή τον τάιζε, ζούσαν μαζί Στρασβούργο. Αυτή διερμηνέας στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο. τώρα αυτός δουλεύει ΕBRD.
μήπως οι γενικεύσεις δεν είναι σωστές;
Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω τι ακριβώς κάνουν με τους Αφρικάνους (!), ξέρω όμως οτι δεν υπάρχουν ποιο αταίριαστες γυναικες για σχέση, γάμο κλπ για τον Έλληνα απο Πολωνές και γενικά παρόμοιες, Τσέχες, Σλοβάκες, Ουγγαρέζες κλπ.
Αν είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι μια Πολωνή είναι πιο κατάλληλη (!!!!) για Έλληνα από μια Ελληνίδα. Βέβαια εδώ μέσα όλα θα τα διαβάσεις.
Η καιλα φτάνει σε στρατοσφαιρικά επίπεδα
Ο τούρκος μήπως της ρίχνει και κανένα χέρι ξύλο τύπε μου;