Νέα

POLL Νέα ταυτότητα - θα την πάρουμε ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 681
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουρια ή Παλια ?

• Θα παρω την καινουρια

Ψήφοι: 231 68,5%
  • Θα κρατησω το μπλε κωλοχαρτο

Ψήφοι: 106 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    337

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
39.309
Πόντοι
6.256
το ποιο?

:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
τοτε να μην πω για μια ηλεκτρονικη αιτηση που εκανα στον ΕΦΚΑ πριν 7-8 μηνες κι ακομα περιμενω απαντηση.
το πιο συντομο ανεκδοτο ειναι το ψηφιακο κρατος.
Παιρνουν οι λάθρο και οι γιούφτοι γρηγοροτερα τα κουλοεπιδόματα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
39.309
Πόντοι
6.256

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
57.526
Πόντοι
41.813
Καί πιο καλό ανέκδοτο ακόμη το Ελληνικό κράτος.:grin:
Ένα δίκιο το έχεις φίλε. Έτσι είναι δυστυχώς.:hi:
Παιρνουν οι λάθρο και οι γιούφτοι γρηγοροτερα τα κουλοεπιδόματα
Εμένα δεν αφορά επίδομα αλλά εκεί είναι 'τα ζώα μου αργά"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.429
Πόντοι
2.356
το ποιο?

:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
τοτε να μην πω για μια ηλεκτρονικη αιτηση που εκανα στον ΕΦΚΑ πριν 7-8 μηνες κι ακομα περιμενω απαντηση.
το πιο συντομο ανεκδοτο ειναι το ψηφιακο κρατος.
μιλαμε για το κρατος που εχεις αυλη συνταγογραφηση αλλα σου ζητανε να την πας με χαρτι ?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
13.899
Πόντοι
6.166
Παντα επαιρναν εντολες απ εξω .Εδω ο υπαλληλος τους το λεει ανοιχτα .Απλα .

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.277
Πόντοι
9.931

Κατι που θα επρεπε να εχει γινει απο την πρωτη μερα το κανουν ενα χρονο μετα.

Π.χ. στο Α.Τ του χωριου μου εβρισκα ραντεβου μεσα σε 2-3 μερες, στον Α.Τ. Αγιου Δημητριου που ειναι ο τοπος κατοικίας μου 3 μηνες μετα!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.790
Πόντοι
2.356
Καλημέρα σε όλους. Κοίταζα για τον Προσωπικό Αριθμό και γενικά όσα αφορά τις νέες ταυτότητες. Δεν έχω βγάλει ακόμα νέα ταυτότητα και μάλλον από του χρόνου θα πάω να βγάλω. Αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσο συνονωμοσιολόγοι υπάρχουν γύρω μας. όλοι αυτοί δεν θα πάρουν τις νέες ταυτότητες; Και τι θα κάνουν; Πώς θα ζουν; Σε σπηλιές.

Εν τω μεταξύ αυτοί συνήθως είναι ανιστόρητοι, έχουν μόνο βεβαιότητες και παρακολουθούν αστεία κανάλια στο You Tube, δήθεν σοβαρα όπως αυτό το κανάλι.

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
325
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους. Κοίταζα για τον Προσωπικό Αριθμό και γενικά όσα αφορά τις νέες ταυτότητες. Δεν έχω βγάλει ακόμα νέα ταυτότητα και μάλλον από του χρόνου θα πάω να βγάλω. Αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσο συνονωμοσιολόγοι υπάρχουν γύρω μας. όλοι αυτοί δεν θα πάρουν τις νέες ταυτότητες; Και τι θα κάνουν; Πώς θα ζουν; Σε σπηλιές.

Εν τω μεταξύ αυτοί συνήθως είναι ανιστόρητοι, έχουν μόνο βεβαιότητες και παρακολουθούν αστεία κανάλια στο You Tube, δήθεν σοβαρα όπως αυτό το κανάλι.

Το τσιπάκι της ταυτότητας τους πείραξε, ενώ την ίδια στιγμή πολλές εφαρμογές στο smartphone που είναι προέκταση του χεριού μας έχουν δικαιώματα σε απίστευτα προσωπικά δεδομένα, χώρια που δείχνει με ακρίβεια μέτρου την τοποθεσία μας.Δυστυχώς οι Έλληνες (όσο και να μην το παραδεχόμαστε), δεν έχουμε και το μεγαλύτερο iq στον κόσμο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.277
Πόντοι
9.931
Το τσιπάκι της ταυτότητας τους πείραξε, ενώ την ίδια στιγμή πολλές εφαρμογές στο smartphone που είναι προέκταση του χεριού μας έχουν δικαιώματα σε απίστευτα προσωπικά δεδομένα, χώρια που δείχνει με ακρίβεια μέτρου την τοποθεσία μας.Δυστυχώς οι Έλληνες (όσο και να μην το παραδεχόμαστε), δεν έχουμε και το μεγαλύτερο iq στον κόσμο.
Δεν ειναι μονο θεμα IQ αλλα και αμορφωσιάς.

Να έχεις Αριθ. Ταυτότητας, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και την ιδια ώρα να είσαι εναντίον του Προσωπικού Αριθμού:confused::idiot::uglystupid::headbang::headbang:

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
552
Πόντοι
81
Με το που θα ανοίξει η πλατφόρμα θα κανω κατευθείαν αίτηση. Η ταυτότητα που εχω είναι 28 χρονων!
Κλασικαη δήλωσε Έλληνα ΗΛΙΘΙΟΥ ΜπράβοΚουλη και αριστερού δήθεν
Και ναι το ξέρω ότι είναι ποστ του 23
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να εχεις Αριθ. Ταυτότητας, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και την ιδια ωρα να εισαι ενάντια του Προσωπικού αριθμού:confused::idiot::uglystupid::headbang::headbang:
ΜΛΜ
Δεν είναι το ίδιο αφενως κι αφετέρου δεν έχει εικόνα ο κάθε τραχανάς μπάτσος τι κάνεις με την υγεία σου την εφορία σου την κατοικία σου κι άλλα πολλα
Ελαφριμυακοι μαλάκες Έλληνες τα λεν αυτά μόνο
Σε πολλές χώρες στην Ευρώπη έχει απορριφθεί από ΝΟΗΜΟΝΕς ΠΟΛΙΤΕΣ, όχι νέο ραγιάδες

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
552
Πόντοι
81
Οι αρνητές(τι σιχαμένο όνομα, των Κουλομέσων και παγκοσμίως) Προσωπικού Αριθμού, κατέχουν Σμάρτ Φόουν; Εντ Οφ Ντισκάσιον.
Δεν είναι έτσι. Μη υποστηρίζεται μλκιες
Το απιο απλό αντεπιχηρημα
Το τηλ αν θες το παρατάς κάπου κάνας όπου θες πχ.. Κι άλλα πολλά

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.697
Πόντοι
6.056

Εν τω μεταξύ αυτοί συνήθως είναι ανιστόρητοι, έχουν μόνο βεβαιότητες και παρακολουθούν αστεία κανάλια στο You Tube, δήθεν σοβαρα όπως αυτό το κανάλι

Εγώ πήγα κι έβγαλα γιατί ήθελα ν'αλλάξω και τη φωτογραφία που ήμουν ακόμα αμούστακο πιτσιρίκι.Τώρα αν μας πουν πάλι να τις αλλάξουμε,να πα να γαμηθούν

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.146
Πόντοι
746
Mεχρι ποτε ειναι η προθεσμια;
Θα βγαλω καποια στιγμη γιατι λογικα θα την χρειαζομαι παντου.. το θεμα ειναι οτι βαριεμαι να παω τωρα.

ananeotikos

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
5.328
Πόντοι
1.056

Να εχεις Αριθ. Ταυτότητας, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και την ιδια ωρα να εισαι ενάντια του Προσωπικού αριθμού:confused::idiot::uglystupid::headbang::headbang:
Δεν είμαι εναντίον των νέων ταυτοτήτων.
Δεν μπορούν να βγάλουν αυτόματα νέες με το ΑΦΜ του καθενός που είναι μοναδικό και δεν αλλάζει?
Θα πρέπει να προσθέσουν και άλλο αριθμό?
Ευρώπη οι πολίτες έχουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.277
Πόντοι
9.931
Δεν είμαι εναντίον των νέων ταυτοτήτων.
Δεν μπορούν να βγάλουν αυτόματα νέες με το ΑΦΜ του καθενός που είναι μοναδικό και δεν αλλάζει?
Θα πρέπει να προσθέσουν και άλλο αριθμό?
Ευρώπη οι πολίτες έχουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Ουτε εγω το καταλαβαίνω γιατι πρέπει να εχω αλλον εναν αριθμό ιδικά απο την στιγμη που δεν καταργούνται όλοι οι αλλοι.
Ισως εχουν σκοπό στον μελλον να τους καταργήσουν σταδιακά και ισως να θέλουν κάποιον χρόνο για αυτο... Θα δούμε τι θα γινει.

Τελευταία τροποποίηση:

ananeotikos

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
5.328
Πόντοι
1.056
Ουτε εγω το καταλαβαίνω γιατι πρέπει να εχω αλλον εναν αριθμό ιδικά απο την στιγμη που δεν καταργούνται όλοι η αλλοι.
Ισως εχουν σκοπό στον μελλον να τους καταργήσουν σταδιακά και ισως να θέλουν κάποιον χρόνο για αυτο... Θα δούμε τι θα γινει.
Αυτό ή θα τα κάνουν όλα ψηφιακά και θα μας μπλοκάρουν όποτε γουστάρουν?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
24.150
Πόντοι
7.046
Στην Τσιπροχώρα, ΓΑΠοχώρα, Κουλοχώρα, πρέπει να υπάρξει και ένας Προσωπικός Αριθμός Πέους, για να ξεχωρίζουν οι έχοντες και οι κατέχοντες.

Επιπλέον, μια καλή ιδεά για είσπραξη επιπλέον φόρων στην Μπανανία, να χρεώσουν μια υποχρεωτική ετήσια συνδρομή για κάθε αριθμό ξεχωριστά. Θα μαεζέψουν 10 δις του χρόνου, ποσό ρεκόρ, ανέβηκε το ΑΕΠ, κ.λ.π. Μετά για να μας γλυκάνουν, θα μοιράσουν και PASS ΠΑρηγοριάς.

ananeotikos

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
5.328
Πόντοι
1.056
Στην Τσιπροχώρα, ΓΑΠοχώρα, Κουλοχώρα, πρέπει να υπάρξει και ένας Προσωπικός Αριθμός Πέους, για να ξεχωρίζουν οι έχοντες και οι κατέχοντες.

Επιπλέον, μια καλή ιδεά για είσπραξη επιπλέον φόρων στην Μπανανία, να χρεώσουν μια υποχρεωτική ετήσια συνδρομή για κάθε αριθμό ξεχωριστά. Θα μαεζέψουν 10 δις του χρόνου, ποσό ρεκόρ, ανέβηκε το ΑΕΠ, κ.λ.π. Μετά για να μας γλυκάνουν, θα μοιράσουν και PASS ΠΑρηγοριάς.
Κάτι σαν το μπεκρή-pass του Κυρανάκη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom