Επισκέπτης
Υπαινίσσεσαι δηλαδή πως εγώ ΔΕΝ είμαι δημοκράτης; Και γιατί δεν μας κάνεις πιο λιανό ΤΙ ακριβώς δημοκράτης είσαι ρε μεγάλε; Πασόκος, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, τι;
Υπαινίσσεσαι δηλαδή πως εγώ ΔΕΝ είμαι δημοκράτης; Και γιατί δεν μας κάνεις πιο λιανό ΤΙ ακριβώς δημοκράτης είσαι ρε μεγάλε; Πασόκος, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, τι;
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά πιστευω οτι σου επιτρεπόταν σε ίδια αναλογία με τα Κομμουνιστικά καθεστώτα(Ολοκληρωτικά και τα δύο κατά τη γνώμη μου).Τουλάχιστον στη Μακρόνησο δεν είχε -40
Εν πρώτοις, παρατηρώ οτι αποφεύγεις να μας πεις ΤΙ ακριβώς δημοκράτης είσαι. Δεξιός, αριστερός, κεντρώος;
Εν δευτέροις, μην ταυτίζεις την αριστερά με το έκτρωμα του σταλινισμού. Γιατί αν ήταν έτσι, θα ταύτιζα κι εγώ τη δεξιά με όλες τις χούντες του κόσμου, οπότε ...δεν θα γινόταν συζήτηση. Λοιπόν, τι πρεσβεύεις; Γίνεται να μάθουμε;
Δεν αμφιβάλλω γι αυτό που λες, αλλά είναι τουλάχιστον ανιστόρητο να θεωρείς οτι όλοι οι αριστεροί είναι υπέρ των γκουλάγκ, όπως δεν είναι απαραίτητο όλοι οι δεξιοί να είναι και χουντικοί. Συμφωνούμε τουλάχιστον σ αυτό;
Με δουλεύεις έτσι?
Σε ευχαριστώ θερμότατα για τις υγειές μου....
Αυτό που μάλλον όμως δεν μπορείς να καταλάβεις, είναι ότι αυτό το σύστημα που κατηγορείς, σε αφήνει (και όλους όσους έχουν άλλη άποψη) όχι μόνο να την εκφράζεις, αλλά και πολλά παραπάνω. Σε αφήνει ακόμη και να του επιτίθεσαι, να το βρίζεις δημόσια και άλλα πολλά...
Αυτό όμως το σύστημα που πιθανοτατα πρεσβεύεις (και λέω πιθανότατα γιατί δεν μας είπες τι πρεσβεύεις...) όχι μόνο διαφωνούντες δεν ανεχόταν, αλλά τους μεταχειριζόταν με απίστευτους τρόπους...που σε καμία περίπτωση δεν συνάντησες εσύ ως "αντι-οτιδήποτε" στην Ελλάδα.
Αυτά περί τι αντιπροσωπεύει τον καθένα...
Aυτά περί ξυλοδαρμών μεταναστών στην Ελλάδα είναι το λιγότερο γραφικά.