Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 243 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 460 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,5%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 66 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 5 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 28 1,6%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 154 8,9%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 120 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.730

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.823
Σκασε ρε βλαροκακι να λες αερολογιες και να παραπληροφορεις εναντιον του συριζα
 

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Μηνύματα
2.490
Like
2.836
Πόντοι
456
Αυτος ο καημος πια, με το τι ψηφισα το 1996...

Κάτσε να μαντέψω. Την είχες ξεγράψει τη νίκη της ΝΔ και ψήφησες Συνασπισμό μη μείνει στην απέξω και πάρει τις έδρες το ΠΑΣΟΚ.

Συγχαρητήρια. Μόνο ένα πραγματικό κομματόσκυλο θα έκανε τέτοια "θυσία".

Το ίδιο κάναν και κάτι τρόμπες το '15 αλλά αυτοί πήραν τον πούλο. Ψήφισαν ΚΙΔΗΣΟ για να κόψουν από το ΣΥΡΙΖΑ και τελικά κατέληξαν να δίνουν ψήφο στον Αλέξη αφού ο Γιωργάκης δε πέρασε στη βουλή.

Τόσο μαλάκες :jerking:

Το 1996 ψηφισα Συνασπισμο επειδη δεν γουσταρα τον Εβερτ.


Και εμεις συριζα επειδη δεν γουσταρουμε τον κουλη



Α μπραβο. Οποτε οταν θα σου φορτωσει αλλους τοσους λαθρο θα βγαζεις το σκασμο σου.

Ελα, ξεκινα και συνθηματακια, πατριδα μας η γη / συνορο μας ο ουρανος.


O ΣΥΡΙΖΑ ανα ετος εκανε περισσοτερες απελασεις απο οτι ο κουλης
Μηπως θες να βαλεις και εσυ στοιχημα οπως ο μπαρμπαγκεουλας
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Είπα εγώ ρε μουλε ότι η ΝΔ έβαλε μέσα τους κανίβαλους? Σου αναφέρω για το Τζάμι στο βοτανικό που ψηφισε το κόμμα σου μαζί με σύριζα και τους άλλους πονεμενους του τόξου.

Τύπε τα πάκια στο κέντρο το '15 με ΣΥΡΙΖΑ μας ήρθαν;
αν τους ρωτησεις μεσο ορο ολοι εχουν πανω απο 10 χρονια στη χωρα,η νδ τους διώχνει μπροστα στις καμερες και απο πισω τους λεει ελατε να τραβηξουμε ξανα την ιδια σκηνη.


Η ΝΔ τους θέλει καθαρά για οικονομικούς λόγους. Δλδ φθηνά εργατικά χέρια. Η αριστερά τους θέλει καθαρά για τους δικούς της ιδεολογικούς και ακόμα ψηφοφορικους λόγους. Τους πρώτους λαθρο τους είχε κουβαλήσει η πασοκαρα. Μκα μεγάλη μερίδα Πακιστανών ήρθε και με σουβλακοφαγο και πάκη:shit::shit::shit:
Oι πρώτοι και δε μιλάμε για λίγους αλλά για χιλιάδες, ήρθαν το 1970 για τις κωλοδουλειές του Σκαραμαγκά και τα χωράφια, αφου οι Έλληνες έφευγαν μετανάστες για καλύτερες δουλειές. Αν όχι καλύτερες, πιο καλοπληρωμένες. Μέχρι το 1974 πρέπει να υπήρχαν εδώ γύρω στις 20.000, χωρίς άδειες παραμονής και εργασίας. Με μισά μεροκάματα φυσικά. Πολλοί απο αυτούς ήταν Πακιστανοί και Αφρικάνοι. Ο Νιάρχος που είχε τα Ναυπηγεία τους έφερνε σωρηδόν, ο ΣΕΒ τους ζητούσε για τα εργοστάσια και πίεζε τη Χούντα για να συνάψει διακρατικές συμφωνίες για 10.000 μετακλητούς, που μάλλον δεν υπήρξαν τέτοιες συμφωνίες και έμπαιναν παράνομα. Το ίδιο συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, με ελεγχόμενο σχετικά αριθμό, ώσπου στις μέρες μας με τις 900.000 της κυρά Τασίας χάθηκε κάθε έλεγχος,
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.319
Like
1.831
Πόντοι
216
Μαρκο πιστευεις οτι στην σημερον εποχη υπαρχει καποια χωρα που μπορει να κρατησει την εθνικη της ταυτοτητα ατοφια??
Ηδη στην ελλαδα εχεις ελληνες μεταναστες δευτερης γενιας που πληθυσμιακα ειναι απο 500 εως 1 εκ πολιτες ειναι τα παιδια των πρωτων μεταναστων,οποτε τι θα γινει μ αυτους?
Οσο και προβλημα να εχεις με το ινδοπακισταν δυστηχως ολες οι χωρες του κόσμου θα εχουν απο δ αυτους μιας και ειναι χωρες εξαγωγης μεταναστων και θα εχεις καθε χρονο εισερχομενους,θα διωχνεις 10 θα σου ερχονται αλλοι 10 οποτε θα μπεις σε φαυλο κυκλο,σκοπος ειναι να μην βρουν εδω καλες συνθηκες και να φυγουν και αυτο γινεται αλλιως η ελλαδα θα ειχε πανω απο 2 εκ πακιστανοινδους,δεν ειμαι ρατσιστης απλα η οικονομικη κατασταση στην ελλαδα δεν επιτρεπει ανεξελεγκτη εισροή μεταναστων και αυτο πολλες φορες το καταλαβαινουν μονοι τους και φευγουν.
Αρχικα θα πρέπει να πεισεις τον εαυτο σου πως αν θες να καθαρίσεις μερικως τη χωρα απο τους μεταναστες θα πρέπει να παραβιασεις καποιους νομους της εε με λιγα λογια να ερθεις σε ρηξη.
Οποτε θελω να μου απαντησεις εισαι υπερ μιας εξοδου απο την εε για να καθαρισει η χωρα απο τους μεταναστες??
Η Αγγλία γ αυτο τον λογο ουσιαστικα εφυγε.


Δεν αναφέρομαι πλέον γι'αυτους που ήρθαν εδώ με την κατάρρευση των σοβιετ.Αυτοι λίγο πολύ έχουν αφομοιωθει. Καλα όχι όλοι, αλλα βλέπεις κάτι ζώα Αλβανοί και ρωσσοποντιοι που τους έβλεπες και έλεγες άνθρωποι των σπηλαίων πλέον βλέπεις οτι τα παιδιά τους αρχίζουν και γινονται Ελληνες. Δουλεύουν, σπουδάζουν, γκομενιαζουν, κάνουν οικογένεια κλπ. Πιστεύεις τώρα εσύ ότι τα κανιβαλα του ισλάμ, οι μουλαδες από το Αφγανιστάν και το Ιράκ έχουν σκοπό να γίνουν κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας? Πιστεύεις ότι θα αφομοιώσεις τους homo sapiens που δέρνουν τις γυναίκες τους και τις έχουν σε χειρότερη μοίρα από τα ζώα? Το ισλάμ στη δυση δεν μπορεί να αφομοιωθει.Τα βλέπω από συγγενείς που έχω Σουηδία και Γερμανία. Με επιδόματα ζούνε, τεμπέληδες, δεν συνεφέρουν πουθενά. Αντίθετα δημιουργούν προβλήματα και είναι υπεύθυνοι για την εγκληματικότητα. Δεν έχει ανάγκη η Ελλάδα και καμιά χώρα σαν την Ελλάδα τέτοιους μετανάστες. Το να μου έρθει ένας Ινδός όπως λες, μορφωμένος και σπουδαγμενος με πτυχίο να τον δεχτώ. Από την στιγμή φυσικά που υπάρχουν δουλειές για τους Έλληνες πρώτα και γενικότερα για τους ντόπιους. Αυτό που λες για ριξη με την Ευρώπη, είναι οτι έχω αναφέρει εδώ μέσα πολακις. Η θα γίνεις Σουηδία-Ολλανδία η θα βρεθεί μία σοβαρή κυβερνηση θα χτύπησει το χέρι στο τραπέζι και θα πει ως εδώ. Όπως κανουν οι χώρες του Βιζεγκραντ. Βλέπεις ότι η Ευρώπη θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε σκουπιδότοπο. Να μείνουν εδώ όλοι αυτοι, διότι η Ευρώπη άλλους δεν δέχεται και δεν τους χρειάζεται. Οπότε τους φορτώνεται ο Έλληνας. Ο στόχος τους είναι να φτιάξουν Hotspot από την επαρχία μέχρι τις πόλεις. Τους παίρνουν από τα νησιά και τους φέρνουν στην ενδοχώρα. Είναι εμφανές ότι όλοι αυτοί που ήρθαν πίσω δεν προκειται να γυρίσουν. Και το αστείο είναι, ότι δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Αρκετοί από αυτούς ίσως να είναι στρατιώτες του ισισ, πράκτορες της Τουρκίας, φυλακοβιοι, εγκληματίες κλπ. Άλλο να έχεις μία υγιή μετανάστευση,εφόσον και χρειάζεσαι μετανάστες κα εργατικά χέρια και άλλο να αφήνεις λαθροεισβολείς να αποίκησουν με το έτσι θέλω επειδή από πίσω είναι οι ΜΚΟ και τα ακουμπάνε. Φυσικά δεν θα αναλύσω το πρόβλημα της υπογεννετικοτητας γιατί θα χρειαστώ άλλη μία σελίδα. Στη δυση αυτή την στιγμή το ισλάμ είναι νουμερο ένα απειλή. Γι'αυτο και βλέπεις οτι ανεβαίνουν ευρωσκεπτιστικα κόμματα με εθνικιστικό και φασιστικό ιδεολογικό πυρήνα. Διότι και ο κουτοΦράγκος άρχισε να νιώθει την απειλή. Αρχίζει και καταλαβαίνει οτι με το ισλάμ οι κοινωνίες ιδίως οι φιλελεύθερες κοινωνίες κινδυνεύουν. Αν έχεις φιλαράκια σε Γαλλία η Ηνωμένο βασίλειο θα σου πούνε για τα γκέτο και ολόκληρες πολεις και χωριά που πέρασαν σε χέρια μουσουλμάνων, με τους ντόπιους να την κοπανάνε. Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και στην Ελλάδα.
και το ντουμπαι είναι μεσα στα μουσλιμια αλλα ολοι πανε και χρησοπληρωνουν τα κερατα τους,το θεμα δεν ειναι η θρησκεια και τα πιστευω τους.
Το θεμα ειναι οτι οι μεταναστες που έρχονται εδω δεν εχουν ειδικευση και δεν βρισκουν σταθερή δουλεια οποτε για να επιβιωσουν στρεφονται στη παρανομια και στο ευκολο χρημα,κανοντας εσενα ως πολιτη να αγανακτεις.
Π.χ αν εισαι περιπτερας να μην πουλας τσιγαρα γτ πουλανε λαθραια αυτοι,αν είσαι πατερας ενος ναρκομανη που του πουλανε τη δοση,αν είσαι ο μαγαζατορας για τα πραγματα που θα σου κλεψουν αν εισαι κοπελα απο το χουφτωμα που θα φαει και ολοι αυτοι οι παραγοντες δημιουργουν ενα ρατσιστικο φαινομενο.


Συγκρίνεις το Ντουμπάι και τα ΗΑΕ που είναι μουσουλμανικη χώρα με άραβες με την Ευρώπη και την δυση? Στ Ντουμπάι πάντως δουλεύουν σαν τα σκυλιά δεν τρώνε επιδόματα. Στην Γερμανια και στην Σουηδια οι βιασμοι είναι φαινόμενο μουσουλμάνων κατά κυρία βάση. Δεν μπορούν να αφομοιωθουν στα Πρότυπα της δύσης. Στις μόνες χώρες που μπορούν να πάνε ως μετανάστες είναι στα πλούσια αραβικά κρατη πουθενά αλλού. Οσο για τις δουλειές που λες στην Ελλάδα. Εδώ καλα καλα δεν έχει δουλειές για τους ίδιους τους Έλληνες οι κυβερνήσεις θα ψάχνουν δουλειά για τον Αλί και τον Χασαν? Είπαμε πρώτα οι Έλληνες και μετα αν έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο. Από την στιγμή πάντως που τους τάιζουν ΜΚΟ ποιος ο λόγος να πάνε για δουλειά. Οι δικές σας οι ΜΚΟ τους σκάνε τα φράγκα για να κάθονται. Πουθενά οι μουσουλμάνοι δεν δουλεύουν η παραγάγουν. Είναι τεμπέληδες και έχουν μάθει να ζουν από επιδόματα. Γι'αυτο και κάνουν πόσα παιδιά, για να έχουν δικαιώματα όπως οι γύφτοι εδώ. Ξες κανέναν γύφτο να δουλεύει?
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.238
Like
21.198
Πόντοι
5.506
Αυτος ο καημος πια, με το τι ψηφισα το 1996...

Κάτσε να μαντέψω. Την είχες ξεγράψει τη νίκη της ΝΔ και ψήφησες Συνασπισμό μη μείνει στην απέξω και πάρει τις έδρες το ΠΑΣΟΚ.

Συγχαρητήρια. Μόνο ένα πραγματικό κομματόσκυλο θα έκανε τέτοια "θυσία".

Το ίδιο κάναν και κάτι τρόμπες το '15 αλλά αυτοί πήραν τον πούλο. Ψήφισαν ΚΙΔΗΣΟ για να κόψουν από το ΣΥΡΙΖΑ και τελικά κατέληξαν να δίνουν ψήφο στον Αλέξη αφού ο Γιωργάκης δε πέρασε στη βουλή.

Τόσο μαλάκες :jerking:

Το 1996 ψηφισα Συνασπισμο επειδη δεν γουσταρα τον Εβερτ.


Και εμεις συριζα επειδη δεν γουσταρουμε τον κουλη



Α μπραβο. Οποτε οταν θα σου φορτωσει αλλους τοσους λαθρο θα βγαζεις το σκασμο σου.

Ελα, ξεκινα και συνθηματακια, πατριδα μας η γη / συνορο μας ο ουρανος.


O ΣΥΡΙΖΑ ανα ετος εκανε περισσοτερες απελασεις απο οτι ο κουλης
Μηπως θες να βαλεις και εσυ στοιχημα οπως ο μπαρμπαγκεουλας



Θα βαλεις πρωτα ανα ετος ποσοι λαθρο μπηκαν στη χωρα και μετα θα πας να ψηφισεις συριζα.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
152.043
Κριτικές
1
Like
29.737
Πόντοι
8.006
Αυτος ο καημος πια, με το τι ψηφισα το 1996...

Κάτσε να μαντέψω. Την είχες ξεγράψει τη νίκη της ΝΔ και ψήφησες Συνασπισμό μη μείνει στην απέξω και πάρει τις έδρες το ΠΑΣΟΚ.

Συγχαρητήρια. Μόνο ένα πραγματικό κομματόσκυλο θα έκανε τέτοια "θυσία".

Το ίδιο κάναν και κάτι τρόμπες το '15 αλλά αυτοί πήραν τον πούλο. Ψήφισαν ΚΙΔΗΣΟ για να κόψουν από το ΣΥΡΙΖΑ και τελικά κατέληξαν να δίνουν ψήφο στον Αλέξη αφού ο Γιωργάκης δε πέρασε στη βουλή.

Τόσο μαλάκες :jerking:

Το 1996 ψηφισα Συνασπισμο επειδη δεν γουσταρα τον Εβερτ.


Και εμεις συριζα επειδη δεν γουσταρουμε τον κουλη



Α μπραβο. Οποτε οταν θα σου φορτωσει αλλους τοσους λαθρο θα βγαζεις το σκασμο σου.

Ελα, ξεκινα και συνθηματακια, πατριδα μας η γη / συνορο μας ο ουρανος.


O ΣΥΡΙΖΑ ανα ετος εκανε περισσοτερες απελασεις απο οτι ο κουλης
Μηπως θες να βαλεις και εσυ στοιχημα οπως ο μπαρμπαγκεουλας
Ρε πιλότε λιγη ντροπη.
Πώς καταντησες ετσι?
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.319
Like
1.831
Πόντοι
216
Μέχρι και ο σπόρος Κουφόντινας πήρε χαμπάρι οτι το γυφτελλαδισταν πάει να γίνει Ιορδανία και Καμπούλ. Έπεσαν φυσικά μετά οι σύντροφοι να τον φάνε αλλά δεν βαριέσαι οι ΜΚΟ του κουλη και του παπασπιτουλη να κονομανε...




Τυπε εισαι βλακας ή μηπως μεγαλος βλακας;
Το 2018 αυτο βεβαια

Ε και? Για χαζο τον έχεις? Πρώτος στο πολυτεχνείο μπήκε. Λες να μην τον κόβει. Εχεξ καταλάβει ότι τα επόμενα χρόνια οι παραδοσιακές αριστερες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας θα γίνουν γκέτο από τους λαθροκανιβαλους. Και εκεί δεν έχει είμαστε φίλοι κλπ. Θα τους πάρουν όλα τα πόστα και μετά αντε γεια. Ούτε να κυκλοφορούν δεν θα μπορούνε. Το ισλάμ δεν μπορεί να συνυπάρξει στον πολιτισμό της δυσης. Ακόμα και οι πιο ακραίοι αριστεροι και προοδευτικοι θα το νιώσουν στο πετσί τους αργά ή γρήγορα.
Καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.
Οι πραγματικοι κομμουνιστες ειναι κατα της λαθρομεταναστευσης επειδη την θεωρουν "εργαλειο του μεγαλου κεφαλαιου".
Κανενας σοβαρος κομμουνιστης δεν ευνοεί την λαθρομεταναστευση.
Ο γιος του Κουφοντινα, απορριπτοντας τους μεταναστες, ειναι συνεπής κομμουνιστης. Οσο κι αν φαινεται περιεργο. Οι απλυτοι που τον κραζουν δεν εχουν καμια πολιτικη λογικη. Γι αυτο τους λεει "το γαμησατε και ψοφησε με την διαλεκτική". Καλα τους λεει. Σου λεει δεν μπορεις να εισαι κομμουνιστης αριστερος και να στηριζεις λαθρομεταναστευση. Και "Αι σιχτιρ, ε ρε Συριζα που σας χρειαζεται".
Εξαλλου και ο πατέρας Κουφοντίνας δηλώνει κομμουνιστης, οχι αναρχικός.
Και οι αναρχικοι στο indymedia πολλές φορες εχουν εκφρασει την αντιθεσή τους στη δραση της 17 Ν.
Μην βλεπετε τωρα που ολα εχουν γινει αχταρμάς. Καποτε υπηρχε μια πολιτικη συνεπεια. Τωρα ολα ειναι μπαρμπούτσαλα.

Εδώ έχεις δίκαιο. Ο κομμουνισμός ειναι κατά των λαθρο, πολύ σωστα.Όπως είναι και κατά της ομοφυλόφιλιας. Τα κομμουνια σε αρκετά κοινωνικά είναι σοβαροί. Ο σύριζα και ο βαρουφακης είναι νεοταξικα κόμματα που προωθούν ανοιχτά σύνορα, ανωμαλία, φεμινισμο κλπ έκφυλα ιδεολογικά απόβλητα της δύσης.
 

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Μηνύματα
2.490
Like
2.836
Πόντοι
456
Μέχρι και ο σπόρος Κουφόντινας πήρε χαμπάρι οτι το γυφτελλαδισταν πάει να γίνει Ιορδανία και Καμπούλ. Έπεσαν φυσικά μετά οι σύντροφοι να τον φάνε αλλά δεν βαριέσαι οι ΜΚΟ του κουλη και του παπασπιτουλη να κονομανε...




Τυπε εισαι βλακας ή μηπως μεγαλος βλακας;
Το 2018 αυτο βεβαια

Ε και? Για χαζο τον έχεις? Πρώτος στο πολυτεχνείο μπήκε. Λες να μην τον κόβει. Εχεξ καταλάβει ότι τα επόμενα χρόνια οι παραδοσιακές αριστερες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας θα γίνουν γκέτο από τους λαθροκανιβαλους. Και εκεί δεν έχει είμαστε φίλοι κλπ. Θα τους πάρουν όλα τα πόστα και μετά αντε γεια. Ούτε να κυκλοφορούν δεν θα μπορούνε. Το ισλάμ δεν μπορεί να συνυπάρξει στον πολιτισμό της δυσης. Ακόμα και οι πιο ακραίοι αριστεροι και προοδευτικοι θα το νιώσουν στο πετσί τους αργά ή γρήγορα.
Καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.
Οι πραγματικοι κομμουνιστες ειναι κατα της λαθρομεταναστευσης επειδη την θεωρουν "εργαλειο του μεγαλου κεφαλαιου".
Κανενας σοβαρος κομμουνιστης δεν ευνοεί την λαθρομεταναστευση.
Ο γιος του Κουφοντινα, απορριπτοντας τους μεταναστες, ειναι συνεπής κομμουνιστης. Οσο κι αν φαινεται περιεργο. Οι απλυτοι που τον κραζουν δεν εχουν καμια πολιτικη λογικη. Γι αυτο τους λεει "το γαμησατε και ψοφησε με την διαλεκτική". Καλα τους λεει. Σου λεει δεν μπορεις να εισαι κομμουνιστης αριστερος και να στηριζεις λαθρομεταναστευση. Και "Αι σιχτιρ, ε ρε Συριζα που σας χρειαζεται".
Εξαλλου και ο πατέρας Κουφοντίνας δηλώνει κομμουνιστης, οχι αναρχικός.
Και οι αναρχικοι στο indymedia πολλές φορες εχουν εκφρασει την αντιθεσή τους στη δραση της 17 Ν.
Μην βλεπετε τωρα που ολα εχουν γινει αχταρμάς. Καποτε υπηρχε μια πολιτικη συνεπεια. Τωρα ολα ειναι μπαρμπούτσαλα.

Εδώ έχεις δίκαιο. Ο κομμουνισμός ειναι κατά των λαθρο, πολύ σωστα.Όπως είναι και κατά της ομοφυλόφιλιας. Τα κομμουνια σε αρκετά κοινωνικά είναι σοβαροί. Ο σύριζα και ο βαρουφακης είναι νεοταξικα κόμματα που προωθούν ανοιχτά σύνορα, ανωμαλία, φεμινισμο κλπ έκφυλα ιδεολογικά απόβλητα της δύσης.


Ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ηθελε μεταναστες στην Ελλαδα.. Διελευση τους εδινε και πιεζε να φυγουν.. αφηνοντας τους στον δρομο
Ο Κουλης προσπαθει να τους κρατησει μοιραζοντας σπιτια
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.319
Like
1.831
Πόντοι
216
Μέχρι και ο σπόρος Κουφόντινας πήρε χαμπάρι οτι το γυφτελλαδισταν πάει να γίνει Ιορδανία και Καμπούλ. Έπεσαν φυσικά μετά οι σύντροφοι να τον φάνε αλλά δεν βαριέσαι οι ΜΚΟ του κουλη και του παπασπιτουλη να κονομανε...




Τυπε εισαι βλακας ή μηπως μεγαλος βλακας;
Το 2018 αυτο βεβαια

Ε και? Για χαζο τον έχεις? Πρώτος στο πολυτεχνείο μπήκε. Λες να μην τον κόβει. Εχεξ καταλάβει ότι τα επόμενα χρόνια οι παραδοσιακές αριστερες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας θα γίνουν γκέτο από τους λαθροκανιβαλους. Και εκεί δεν έχει είμαστε φίλοι κλπ. Θα τους πάρουν όλα τα πόστα και μετά αντε γεια. Ούτε να κυκλοφορούν δεν θα μπορούνε. Το ισλάμ δεν μπορεί να συνυπάρξει στον πολιτισμό της δυσης. Ακόμα και οι πιο ακραίοι αριστεροι και προοδευτικοι θα το νιώσουν στο πετσί τους αργά ή γρήγορα.
Καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.
Οι πραγματικοι κομμουνιστες ειναι κατα της λαθρομεταναστευσης επειδη την θεωρουν "εργαλειο του μεγαλου κεφαλαιου".
Κανενας σοβαρος κομμουνιστης δεν ευνοεί την λαθρομεταναστευση.
Ο γιος του Κουφοντινα, απορριπτοντας τους μεταναστες, ειναι συνεπής κομμουνιστης. Οσο κι αν φαινεται περιεργο. Οι απλυτοι που τον κραζουν δεν εχουν καμια πολιτικη λογικη. Γι αυτο τους λεει "το γαμησατε και ψοφησε με την διαλεκτική". Καλα τους λεει. Σου λεει δεν μπορεις να εισαι κομμουνιστης αριστερος και να στηριζεις λαθρομεταναστευση. Και "Αι σιχτιρ, ε ρε Συριζα που σας χρειαζεται".
Εξαλλου και ο πατέρας Κουφοντίνας δηλώνει κομμουνιστης, οχι αναρχικός.
Και οι αναρχικοι στο indymedia πολλές φορες εχουν εκφρασει την αντιθεσή τους στη δραση της 17 Ν.
Μην βλεπετε τωρα που ολα εχουν γινει αχταρμάς. Καποτε υπηρχε μια πολιτικη συνεπεια. Τωρα ολα ειναι μπαρμπούτσαλα.

Εδώ έχεις δίκαιο. Ο κομμουνισμός ειναι κατά των λαθρο, πολύ σωστα.Όπως είναι και κατά της ομοφυλόφιλιας. Τα κομμουνια σε αρκετά κοινωνικά είναι σοβαροί. Ο σύριζα και ο βαρουφακης είναι νεοταξικα κόμματα που προωθούν ανοιχτά σύνορα, ανωμαλία, φεμινισμο κλπ έκφυλα ιδεολογικά απόβλητα της δύσης.


Ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ηθελε μεταναστες στην Ελλαδα.. Διελευση τους εδινε και πιεζε να φυγουν.. αφηνοντας τους στον δρομο
Ο Κουλης προσπαθει να τους κρατησει μοιραζοντας σπιτια


Τυπε Θα σου πω κάτι. Εγώ μένω πολη άλλα έχω και χωριό να πάω να μεινω. Όσοι έχουμε χωριά θα τη βρούμε την λύση για να ξεφύγουμε από τους λαθροκανίβαλους.Ασε τους αστουληδες του τόξου να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο με τα παιδιά των μουλαδων. Άστους να κυκλοφορούν μαζί τους στις ίδιες γειτονιές, πλατείες, δρόμους κλπ και που ξες μπορεί να τους γαμανε και τις κόρες και τους πουστηδες γιους σε τελική ανάλυση. Σίγα που θα κάτσουμε να σκάσουμε. Όταν δω ότι η Θεσσαλονίκη παει να γίνει Ισλαμαμπάντ, μαζευω τα μπογαλάκια μου και πάω στο ωραιο μου χωριουδάκι. Εκει αν πατήσουν πόδι τους περιμένει καραμπίνα στο κεφάλι. Στις πόλεις ας βγάλουν άκρη οι φιλευσπλαχνοι του τόξου... :alivedick::alivedick::boobies::alivedick:
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.238
Like
21.198
Πόντοι
5.506
Μέχρι και ο σπόρος Κουφόντινας πήρε χαμπάρι οτι το γυφτελλαδισταν πάει να γίνει Ιορδανία και Καμπούλ. Έπεσαν φυσικά μετά οι σύντροφοι να τον φάνε αλλά δεν βαριέσαι οι ΜΚΟ του κουλη και του παπασπιτουλη να κονομανε...




Τυπε εισαι βλακας ή μηπως μεγαλος βλακας;
Το 2018 αυτο βεβαια

Ε και? Για χαζο τον έχεις? Πρώτος στο πολυτεχνείο μπήκε. Λες να μην τον κόβει. Εχεξ καταλάβει ότι τα επόμενα χρόνια οι παραδοσιακές αριστερες γειτονιές του κέντρου της Αθήνας θα γίνουν γκέτο από τους λαθροκανιβαλους. Και εκεί δεν έχει είμαστε φίλοι κλπ. Θα τους πάρουν όλα τα πόστα και μετά αντε γεια. Ούτε να κυκλοφορούν δεν θα μπορούνε. Το ισλάμ δεν μπορεί να συνυπάρξει στον πολιτισμό της δυσης. Ακόμα και οι πιο ακραίοι αριστεροι και προοδευτικοι θα το νιώσουν στο πετσί τους αργά ή γρήγορα.
Καποια στιγμη πρεπει να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.
Οι πραγματικοι κομμουνιστες ειναι κατα της λαθρομεταναστευσης επειδη την θεωρουν "εργαλειο του μεγαλου κεφαλαιου".
Κανενας σοβαρος κομμουνιστης δεν ευνοεί την λαθρομεταναστευση.
Ο γιος του Κουφοντινα, απορριπτοντας τους μεταναστες, ειναι συνεπής κομμουνιστης. Οσο κι αν φαινεται περιεργο. Οι απλυτοι που τον κραζουν δεν εχουν καμια πολιτικη λογικη. Γι αυτο τους λεει "το γαμησατε και ψοφησε με την διαλεκτική". Καλα τους λεει. Σου λεει δεν μπορεις να εισαι κομμουνιστης αριστερος και να στηριζεις λαθρομεταναστευση. Και "Αι σιχτιρ, ε ρε Συριζα που σας χρειαζεται".
Εξαλλου και ο πατέρας Κουφοντίνας δηλώνει κομμουνιστης, οχι αναρχικός.
Και οι αναρχικοι στο indymedia πολλές φορες εχουν εκφρασει την αντιθεσή τους στη δραση της 17 Ν.
Μην βλεπετε τωρα που ολα εχουν γινει αχταρμάς. Καποτε υπηρχε μια πολιτικη συνεπεια. Τωρα ολα ειναι μπαρμπούτσαλα.

Εδώ έχεις δίκαιο. Ο κομμουνισμός ειναι κατά των λαθρο, πολύ σωστα.Όπως είναι και κατά της ομοφυλόφιλιας. Τα κομμουνια σε αρκετά κοινωνικά είναι σοβαροί. Ο σύριζα και ο βαρουφακης είναι νεοταξικα κόμματα που προωθούν ανοιχτά σύνορα, ανωμαλία, φεμινισμο κλπ έκφυλα ιδεολογικά απόβλητα της δύσης.


Ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ηθελε μεταναστες στην Ελλαδα.. Διελευση τους εδινε και πιεζε να φυγουν.. αφηνοντας τους στον δρομο
Ο Κουλης προσπαθει να τους κρατησει μοιραζοντας σπιτια




Εισαι εντελως βλαξ;
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.299
Κριτικές
6
Like
10.327
Πόντοι
3.936
Απο Χρυση Αυγη θα πατε Συριζα.
Δικη σας η ξεφτίλα.
Η καμήλα δε βλέπει την καμπούρα της.. Ενώ εσύ που χρόνια έγλειφες στο πασοκ και μετά το γύρισες σε νδ, νομίζεις είσαι οκ.. :confused:
 
  • Like
Αντιδράσεις: ave.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
66.194
Like
25.967
Πόντοι
5.506
Βλέπω τον δικτάτορα, μια εντελώς χιουμοριστικη ταινία, και περιγράφει ακριβώς ό,τι κάνει η νέα Δημοκρατία.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.299
Κριτικές
6
Like
10.327
Πόντοι
3.936
Σε ζητούν στα σινεμά, στις ειδήσεις των 9! Κλώνε του maximos555 που ψήφιζες Τζήμερο, και σήμερα το γύρισες σε σταυροφόρος της νδ. Πάσχεις και εσύ από το σύνδρομο της Στοκχόλμης :confused:
 

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι η :priest: Δεξιά:vomit: (φασιστική) :shit: σκατο-ΦΑΡΑ :zombie:
:klapste:

 

Συνημμένα

  • ΓΡΟΥΝΙΑ.jpg
    ΓΡΟΥΝΙΑ.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 15
  • EZBROXE.jpg
    EZBROXE.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • ΜΠΑΤΣΟΙ.jpg
    ΜΠΑΤΣΟΙ.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ΠATSABOUPIAalignadis-mpampiniotis.jpg
    ΠATSABOUPIAalignadis-mpampiniotis.jpg
    46,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • KOURADES.jpg
    KOURADES.jpg
    82,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • PESTOkiETSI.jpg
    PESTOkiETSI.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • final948-trump-donald-turd-e1515807037921.png
    final948-trump-donald-turd-e1515807037921.png
    277,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.391
Πόντοι
2.786
Kαι η πραγματικότητα έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

- μπούλης: πάνω από 10% η ύφεση
- fylobios αποτυχημένος μαλάκας: πάνω από 15-20% η ύφεση
- κουράδι 25χρονο: πάνω από 15% η ύφεση
- αρχιμαλάκας αρχηγός τους, ο άχαστος!!!

Και τελικά η ΕΛΣΤΑT ανακοινώνει 8,2%.


Μισό λεπτό λίγο... μαζεύω χλέπα... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

πάμε...

 

Συνημμένα

  • spit.gif
    spit.gif
    696,9 KB · Εμφανίσεις: 26

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.391
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

  • jean_afentres.png
    jean_afentres.png
    784,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Tony xx ☭

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.074
Πόντοι
3.556
Kαι η πραγματικότητα έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

- μπούλης: πάνω από 10% η ύφεση
- fylobios αποτυχημένος μαλάκας: πάνω από 15-20% η ύφεση
- κουράδι 25χρονο: πάνω από 15% η ύφεση
- αρχιμαλάκας αρχηγός τους, ο άχαστος!!!

Και τελικά η ΕΛΣΤΑT ανακοινώνει 8,2%.


Μισό λεπτό λίγο... μαζεύω χλέπα... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

πάμε...
Πρώτον εγώ δεν μίλησα πουθενά για νούμερα, για τα μόνα νούμερα που μίλησα είσαι εσύ.
Ρε αυτιστικέ καραγκιόζη πανηγυρίζεις που έχεις την τρίτη χειρότερη ύφεση στην ΕΕ;

Σου έχω μια πρόταση, μόλις τελειώσει η καραντίνα του μίστερ Μπιν θα σε πάω σε κάνα στριπ-κλαμπ να σε κεράσω να δεις χαρά στα σκέλια σου, τα νεύρα σου δεν είναι καλά τελευταία :tooth: :tooth:
Φτωχομπινέ βρωμιάρη :tooth: :tooth:

Μη ζητήσεις καμιά ποδολαγνεια από τις κοπέλες όμως θα μας κάνεις ρεζίλι
mr. Malaka του bou :tooth:
208 ψηφοι :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom