Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οποιοσδήποτε φυσιολογικός δημοκράτης, δηλαδή δεξιός, θα άνοιγε διάπλατα την πόρτα του σπιτιού του για να μπει η αστυνομία να καθαρίσει το βόθρο στο διπλανό του οικόπεδο.
Για τους υπόλοιπους, μόνο ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ.
Οποιοσδήποτε φυσιολογικός δημοκράτης, δηλαδή δεξιός, θα άνοιγε διάπλατα την πόρτα του σπιτιού του για να μπει η αστυνομία να καθαρίσει το βόθρο στο διπλανό του οικόπεδο.
Για τους υπόλοιπους, μόνο ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ.
τσιρακι εγω στον εστειλα τον νομο.Ως συνήθως τιτανοτεράστια μαλακία. Δεν λέει πουθενά για νομοθέτηση 13ης σύνταξης,
Τσίπα δεν έχεις επάνω σου ρε λούγκρα;
https://[URL unfurl="true"]www.reader.gr/sites/default/files/sitefiles_2019-12/prothesi1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]παψε ρε κλασομπανιερα να κοινοποιεις τις αηδιες της pulse.
τωρα το γεναρη να δειτε δημοσκοπικα που θα φτασετε.
υπαρχει λαικη οργη και δυσαρεστια του κοσμου για το μερισμα που φετος δεν θα παρουν.
Έτσι. Θα τους ταράξουμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.
παψε ρε κλασομπανιερα να κοινοποιεις τις αηδιες της pulse.
τωρα το γεναρη να δειτε δημοσκοπικα που θα φτασετε.
υπαρχει λαικη οργη και δυσαρεστια του κοσμου για το μερισμα που φετος δεν θα παρουν.
όλα αυτά τυπε είναι στη φαντασια,εχω ζησει στα εξαρχεια και τωρα που πηγαινω δεν φοβούνται καν,σε παρεες που συζητουσα μου ελεγαν ότι τιποτα δεν εχει αλλαξει παρα μονο η εμφανιση των δημοσιογραφων είναι πιο συχνη κάθονται και μονταρουν πλανα ότι καθαριζουν οι μπατσοι τα εξαρχεια.Πώς σας έχει γαμησει έτσι ο Χρυσοχοΐδης ρε πουστηβαγκον,πώς σας έχει πετσοκοψει έτσι;πώς σας έχει βιάσει τη ψυχούλα τόσο άγρια,πώς;