alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.286
- Πόντοι
- 8.006
Οχι απλα επιμενω αλλά θεωρω οτι ηταν η πληρης επιβεβαιωση.τυπε αλεξ επιμενεις μετα τη σημερινη συνεντευξη του απατεωνα στη σταη οτι οι εκλογες θα γινουν οκτωβριο;
Οχι απλα επιμενω αλλά θεωρω οτι ηταν η πληρης επιβεβαιωση.τυπε αλεξ επιμενεις μετα τη σημερινη συνεντευξη του απατεωνα στη σταη οτι οι εκλογες θα γινουν οκτωβριο;
γιατι δεν κοβεις το ποδι σου να παιρνεις 800;έχω κάνει τα χαρτία μου για μονιμοποιηση σαν ΑΜΕΑ
αν μείνω χωρίς εργασιά έχω το δικαίωμα για αναπηρική σύνταξη 400€ το μήνα
Δύο παρατηρησεις.Εχει απαντηθει το ερωτημα. Οι δικοι του του ΣΥΡΙΖΑ ειναι μπετον αρμε, πρωτοφανες μετα απο 4 χρονια κυβερνηση. Και πολλοι ξεμπαρκοι βουλευτες απο τα διαλυμενα κομματα, μερικοι ειπαν ψηφιζουν Πρεσπες. Παπαχριστοπουλος, Χρυσοβελωνη και αλλοι. Μαζι του. Αλλοι ειπαν δε ψηφιζουν Πρεσπες γιατι διαφωνουν, δε ψηφιζουν ομως να πεσει η κυβερνηση γιατι δε γουσταρουν να ερθει ο Μητσοτακης. Αρα μαζι του κι αυτοι. Και αλλοι λιγοτεροι, π.χ. ο Νικολοπουλος ειπε δε ψηφιζει ουτε Πρεσπες ουτε υπερ της κυβερνησης. Αρα ο Τσιπρας εχει τους 151, και ακομα παραπανω. Πολυ σιγουρος, πολυ ανετος στη Σταη. Και ηταν ωραιο και αυτο που ειπε για τον Θεοχαρη. Οτι ανεκαθεν ηταν υπερ της λυσης με τα Σκοπια, υπερ της Συμφωνιας των Πρεσπων, και αξαφνα μολις πηρε μεταγραφη στη ΝΔ, αλλαζει γνωμη. Τους την ειπε κι απο πανω ο Τσιπρας. Αναφερθηκε και στη κωμικη-θλιβερη εκπροσωπο της ΝΔ Σπυρακη που τις τελευταιες ημερες εχει δωσει ρεσιταλ βλακειας. Μια χαρα για τον Τσιπρα πηγε το αποψινο.
σημειωσε τι σου λεει το πουλιΟχι απλα επιμενω αλλά θεωρω οτι ηταν η πληρης επιβεβαιωση.
Θα το δουμε.σημειωσε τι σου λεει το πουλι
πρωτη κυριακη των δημοτικων εκλογων θα γινουν και οι βουλευτικες
δευτερη κυριακη των δημοτικων εκλογων θα γινουν και οι ευρωεκλογες
μαιο ολα
εχει κλειδωσει
το πουλι
Μια χαρα για τον Τσιπρα πηγε το αποψινο.
Είπε ο Τσίπρας ότι εάν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ, αλλά εκείνος στη συνεχεια πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, θα πάει σε εκλογές τον Μάη?
και για να μην αμφιβάλλεται που έλειπα τόσο καιρό
ήμουν στα νοσοκομεία εισήχθη στο νοσοκομείο με 500 ζάχαρο
διεγνώστηκα με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 αυτοάνοσο πέρασα και επιτροπή πήρα 50% ποσοστό αναπηρίας πάω για μονιμοποίηση στην υπηρεσία μου

έχω το δικαίωμα για αναπηρική σύνταξη αλλά δεν με συμφέρει είναι μικρή καλύτερα να εργάζομαι έχω πάρει και ωράριο ινσουλινοεξαρτώμενου
Αρα αν λαβει π.χ. 149 με αποντες τους ΑΝΕΛ, θα παρει ψηφο εμπιστοσυνης αλλά επειδη θα υπαρχει "πολιτικο θεμα" θα παει σε εκλογες αφου ψηφισει ολα οσα εχει υπ' οψη του.Όχι, είπε : Αν ο Καμμένος αποσύρει την στήριξη του στην κυβέρνηση μας, θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή και αν δεν λάβω 151 ψήφους θα πάω εν ευθέτω χρόνω σε πρόωρες εκλογές, αφού όμως πρώτα διευθετήσω εκκρεμεί θέματα.
Για μούφα αναπηρία τον κόβω λέω να βάλουμε δάχτυλο για επανεξέταση σε δικούς μας ιατρούς.και δεν ψόφησες ρε γαμώτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι ο λόγος που γίνεσαι αποδέκτης τέτοιων σχολίων, είναι πως δεν σε θεωρούμε συνάνθρωπό μας.
Και όχι εξαιτίας της ασθένειας που έχεις στο σώμα, αλλά εκείνης στο μυαλό.
Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν απαιτεί 151?Αρα αν λαβει π.χ. 149 με αποντες τους ΑΝΕΛ, θα παρει ψηφο εμπιστοσυνης αλλά επειδη θα υπαρχει "πολιτικο θεμα" θα παει σε εκλογες αφου ψηφισει ολα οσα εχει υπ' οψη του.
Και με ποιον τροπο "συνταγματικα" θα διαλυθει η Βουλη?
Θα παραιτηθει η κυβερνηση? Τοτε πρεπει να αρχισουν διερευνητικες εντολες. Και επιπλεον θα κανει τις εκλογες υπηρεσιακη κυβερνηση.
Μου φαινεται δυσκολο.
Για μούφα αναπηρία τον κόβω λέω να βάλουμε δάχτυλο για επανεξέταση σε δικούς μας ιατρούς.![]()
Οχι. Την απολυτη πλειοψηφια των ΠΑΡΟΝΤΩΝ θελει.Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν απαιτεί 151?
κριμα τετοια λογια . Εχει σοβαρο θεμα ο ανθρωποςκαι δεν ψόφησες ρε γαμώτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λίγη σημασία έχουν αυτά για το μεντράνο που εβγαλε τετραετία.Αρα αν λαβει π.χ. 149 με αποντες τους ΑΝΕΛ, θα παρει ψηφο εμπιστοσυνης αλλά επειδη θα υπαρχει "πολιτικο θεμα" θα παει σε εκλογες αφου ψηφισει ολα οσα εχει υπ' οψη του.
Και με ποιον τροπο "συνταγματικα" θα διαλυθει η Βουλη?
Θα παραιτηθει η κυβερνηση? Τοτε πρεπει να αρχισουν διερευνητικες εντολες. Και επιπλεον θα κανει τις εκλογες υπηρεσιακη κυβερνηση.
Μου φαινεται δυσκολο.
Θα μεινουν μονο στην τετραετια ομως?Λίγη σημασία έχουν αυτά για το μεντράνο που εβγαλε τετραετία.
Μη χαλάς το πληκτρολόγιο
Δηλαδή λες οι ΑΝΕΛ να αποχωρήσουν από την διαδικασία?Οχι. Την απολυτη πλειοψηφια των ΠΑΡΟΝΤΩΝ θελει.
Η προταση μομφης ειναι που θελει 151.