Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 243 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 460 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,5%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 66 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 5 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 28 1,6%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 154 8,9%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 120 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.730

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.178
Κριτικές
3
Like
1.344
Πόντοι
566
Ειμαι σε χοτέλι στην Γαλλια και εχω ανοιχτή TV για backround
Ο βασιλικος γαμος ειναι ντιγκα στους αραπαδες
Ακομα και ο παπας μαυρος ειναι
Οι μαλακες οι Αγγλοι ειναι χαμενοι

Και η νυφη τυπε κατα 50%... κατσε να δεις να γενναει κανα αραπάκι με κοκκινα μαγουλακια....
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.731
Πόντοι
1.306
θέλουμε ευρώπη των λαών και όχι των πολυεθνικών


[size=20pt]
Κατρούγκαλος:

ο ψαλιδοχερης

1d60069304a98285f8a3ee3cf899e54b.jpg
 

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Μηνύματα
846
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Καλησπέρα βλέπω ο Καμμένου να ρίχνει τη κυβέρνηση πριν την έξοδο από τα μνημόνια για εθνικό η θρησκευτικό θέμα και να το παίζει πατριώτης ώστε να μπει αέρα στη Βουλή και να τραβιξει ψήφους από τη ΝΔ ώστε να κλείσει η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ  ΝΔ
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.103
Like
2.919
Πόντοι
506
Ειμαι σε χοτέλι στην Γαλλια και εχω ανοιχτή TV για backround
Ο βασιλικος γαμος ειναι ντιγκα στους αραπαδες
Ακομα και ο παπας μαυρος ειναι
Οι μαλακες οι Αγγλοι ειναι χαμενοι
Οι Άγγλοι ειναι τελειωμενοι προ πολλου.
Σειρα εχουν οι ιταλοί και μετα βλεπουμε
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
30.069
Κριτικές
1
Like
33.057
Πόντοι
6.256
Νικόλα εγώ και μερικες χιλιαδες εργαζόμαστε σε πολυεθνική και παραγουμε αγαθα
Αφου έχουμε σύριζα και δε συμφέρει να δουλευετε.
Γιατί δε γίνεστε επιδοματίες?
 

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Μηνύματα
441
Like
209
Πόντοι
1
Σύριζα και ΝΔ υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση
Διεθνείς οργανισμοί φερετζέδες της τραπεζικής ολιγαρχίας που κυβερνά τις τύχες των εθνών, μας υποδεικνύουν τον δρόμο της υποταγής στην ηλεκτρονική δικτατορία ως μέσο εκσυγχρονισμού. Ο γνωστός σε όλους ΟΟΣΑ, οργανισμός προκάλυμμα των παγκόσμιων τοκογλύφων, στην ετήσια έκθεσή του αναφορικά με την χώρα μας, την οποία και παρέδωσε πρόσφατα στον πρωθυπουργό, ζητάει την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 71 από τα 68 έτη που είναι σήμερα και συνιστά την εκτεταμένη χρήση πλαστικών καρτών ως μέσο πληρωμής, προτείνοντας τρόπους ώστε να γίνουν περισσότερα προς αυτή την κατεύθυνση.

Προσέξτε το αυτό: ένας παγκόσμιος οργανισμός μας συστήνει να καταργήσουμε τα μετρητά στις συναλλαγές για να έχουμε έσοδα. Και ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι εφόσον, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι Έλληνες επιμένουν στο χρήμα παρά τα κίνητρα που η κυβέρνηση έχει δώσει ώστε να προτιμώνται οι πληρωμές με κάρτες; Μας ζητούν να εφαρμόσουμε τα όσα οργουελικά εφαρμόζονται ήδη στην Σουηδία, στην Φινλανδία και σε άλλες χώρες. Δηλαδή να απαγορευτούν με νόμο εντελώς οι συναλλαγές με χρήμα πάνω από ένα - αρκετά χαμηλό- όριο και να φωτογραφίζονται όσοι σηκώνουν μετρητά από ΑΤΜ ως δυνάμει ύποπτοι για... κάθε είδους αντικοινωνική πράξη.

Είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα το ακούσουμε κι αυτό. Όσοι δεν θα συναλλάσσονται με πλαστικό χρήμα θα θεωρούνται ένα είδος τρομοκράτη, ή δολιοφθορείς της προόδου και αρνητές της παγκοσμιοποίησης. Οπότε και θα στοχοποιούνται. Συνδυάστε τώρα αυτά περί καρτών και μνημονίων με την ηλεκτρονική ταυτότητα, η οποία θα αρχίσει να εκδίδεται από το 2019.

Αυτή θα λειτουργεί με τσιπάκι στο οποίο αρχικώς θα αποθηκευτούν μόνο βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, αλλά στην συνέχεια θα ενσωματωθούν και άλλα όπως το ιατρικό ιστορικό και όλοι οι αριθμοί που απαιτούνται για τις συναλλαγές με το δημόσιο.

Αχρήματη οικονομία λοιπόν. Μια κάρτα για όλα και πληρωμές μόνο με πλαστικό χρήμα. Η Ελλάς πειραματόζωο της νέας τάξης και ο λαός της δεμένος χειροπόδαρα, μέσω των μνημονίων, στην ηλεκτρονική δικτατορία που προωθούν οι παγκοσμιοποιητές.

Ακόμα και ο πρόεδρος του ΣΤΕ με τα όσα είπε μετά από την παραίτησή του επιβεβαιώνει όλους εμάς που από την αρχή κάναμε λόγο για υποκατάσταση του συντάγματος από μια δανειακή σύμβαση, για κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και για σχέδιο άλωσης και φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας.

Οι περιουσίες των Ελλήνων, τα σπιτάκια της μεσαίας τάξης, περνούν κοψοχρονιάς σε ξένα Funds και αγοράζονται από Άραβες, Κινέζους, Τούρκους, Αλβανούς. Ολόκληρες γειτονιές της Αθήνας αφελληνίζονται με τις ευλογίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Άραγε η «μεγάλη πατριωτική - φιλελεύθερη παράταξη» δεν έχει τίποτα να πει για τον αφελληνισμό και την φτωχοποίηση; Η κατάργηση των μετρητών και η μεταφορά όλων των προσωπικών δεδομένων του ατόμου συνάδει με την ελευθερία που υποτίθεται ευαγγελίζεται η ΝΔ;

Ακόμα μια απόδειξη ότι δεν υπάρχουν μεταξύ Σύριζα και ΝΔ ουσιαστικές διαφορές. Είναι και τα δύο κόμματα διαχειριστικά, εντεταλμένα να εφαρμόσουν προγράμματα που έχουν καταρτιστεί στις λέσχες των ελίτ της παγκοσμιοποίησης..
 

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
10.994
Κριτικές
3
Like
10.479
Πόντοι
3.936
Τυπε, ελα, πες την αληθεια, το γουσταρεις πολυ το Χ6 αλλα δε φτανουν τα λεφτα, ε;
Η αλήθεια είναι πως ναι το γουστάρω πολύ ειδικά τα βραδιά στην παραλιακή..!! Όποτε θες σε πάω τσάρκα αλλά να είσαι καθαρός εεε
 

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
10.994
Κριτικές
3
Like
10.479
Πόντοι
3.936
αν βγηκανε τα οργανα παγανια με εντολη να μαζεψουν 100 διπλωματα λογω κρανους ή ζωνης, αδιαφορουν για ολα τα αλλα και σταματανε μονο οσους δεν φορανε ζωνη ή κρανος - αν οι οδηγοι των πορσικων φοραγαν ζωνη δεν ειχαν λογο να τους σταματησουν και εριξαν το βαρος στα μηχανακια
Δλδ το αυτονόητο να φοράς ζώνη κ κράνος δεν περνάει από τον εγκέφαλο σου δλδ; Θες να κράξεις; Πες πχ για πυροσβεστήρα η το φωσφοριζέ τζάκετ άντε τουλάχιστον το φαρμακειο! Πω πω κατά διαόλου πάνε οι δημοσκοπήσεις....τελικά!
 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.736
Like
703
Πόντοι
96
o υλισμος οδηγει στην σημερινη σαπιλα που βιωνουμε σημερα

και μετα απορειτε γιατι οι ελλεινιδες εχουν χαζεψει
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
O Κεμαλιστής Μπουτάρης πήγε στην εκδήλωση μνήμης των σφαγιασμένων.
Δεν υπήρχε κάποιος απο το πολιτικό του περιβάλλον να τον συμβουλέψει
ώστε να μην προκαλέσει με την παρουσία του ?
Πάλι καλά που ο λαός συγκρατήθηκε  και δεν λύντσαρε τον αλητόγερο.
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
Τι συμβαίνει με την περίφημη προτεινόμενη ονομασία της «Μακεδονίας του Ιλιντεν»  («Republika Ilindenska Makedonija»)  που προτείνουν τα Σκόπια ως νέα ονομασία της περιοχής που κάποτε ήταν η «πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας»;

Εγκυροι διπλωματικοί παρατηρητές, δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το σκοπιανό «θράσος» (πρόκειται για μία ονομασία «επιτομή του σκοπιανού αλυτρωτισμού», όπως πολύ σωστά την χαρακτήρισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματα), η οποία είναι εξαιρετικά περίεργο και ασυνήθιστο το πώς κατατέθηκε στην συγκεκριμένη στιγμή από τα Σκόπια.

Οπως τόνιζε  έμπειρος διπλωμάτης «Σε τέτοιες περιπτώσεις διαπραγματεύσεων, είθισται στις τελευταίες φάσεις να υπάρχουν προτάσεις προσέγγισης, γεφύρωσης του χάσματος, όχι διεύρυνσης.

Και η πρόταση για την "Μακεδονία του Ιλιντεν" είναι ιστορικά καταδικασμένη και πρέπει να θεωρείται απίθανο ότι τα Σκόπια πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει δεκτή τέτοια πρόταση από την Ελλάδα».

[size=13pt]Αρα;

«Αρα, πιθανόν να πρόκειται για παιχνίδι, όχι μόνο των Σκοπίων αλλά και της Αθήνας, για την ακρίβεια της Αθήνας. Μας λένε το χειρότερο για να μας έρθει πιο «μαλακά» το μικρότερο κακό. Μια Μακεδονία, πάλι, αλλά όχι του Ιλιντεν, αλλά Νόβα ή Βαρντάρσκα ή «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας» ή «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας» (Nova Macedonia, Gorna Macedonia) ή οτιδήποτε τέτοιο σχετικό».

Συνεπώς αρχίζει και σχηματίζεται η εντύπωση ότι η περίφημη πρόταση για την «Μακεδονία του Ιλιντεν» δεν είναι παρά ελιγμός σε συνεννόηση με την Αθήνα για να περάσει πιο εύκολα-ή έτσι νομίζει τουλάχιστον η κυβέρνηση, μια άλλη «Μακεδονία» κατά την λογική του «Το μη χείρον βέλτιστον»![/size]
 

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Μηνύματα
441
Like
209
Πόντοι
1
Κιοτήδες και βλάσφημοι

Η Ίμβρος είναι από τα μεγάλα και πιο ύπουλα εγκλήματα του τουρκικού ισλαμοφασισμού, που συνθέτουν την Γενοκτονία των Χριστιανών που ζούσαν έως πριν από έναν αιώνα και κάτι στην τουρκική επικράτεια.


Στην Αρμενία, στην Ιωνία, στον Πόντο, σε όλη την Μ. Ασία, όπως και στα Σεπτεμβριανά στην Πόλη, το εργαλείο της Γενοκτονίας ήταν άμεση βία, σφαγές, βιασμοί, λεηλασία. Κρατική πολιτική αλλά και με παλλαϊκή συμμετοχή των τουρκικών πληθυσμών. Εδώ υπάρχει συλλογική ευθύνη του τουρκικού λαού, αφού μεγάλες μάζες του συμμετείχαν στα συλλογικά αυτά εγκλήματα, συχνά κατά αθώων παιδιών, γυναικών και γερόντων.

Στην Ίμβρο ο τουρκισμός, αυτός ο κεμαλικός πρωτοφασισμός, δάσκαλος του ναζισμού και του φασισμού, όπως το έχει παραδεχθεί ο ίδιος ο Χίτλερ σε προσφώνηση του προς τουρκική αντιπροσωπεία που τον επισκέφθηκε για τα γενέθλια του, ακολούθησε μια άλλη ύπουλη και σατανικά δόλια μέθοδο για να ξεκληρίσει τους 12.000 Έλληνες κατοίκους του πανάρχαιου αυτού ελληνικού τόπου.

Την μετέτρεψαν σε ανοιχτή φυλακή, τόπο εξορίας σκληρών ποινικών. Αμόλησαν ανάμεσα στους φιλήσυχους κατοίκους φονιάδες, ληστές, βιαστές, κλέφτες, κάθε είδους κάθαρμα από το κατακάθι του υποκόσμου.

Ήταν κοινωνικοί λύκοι που τους έβαλαν να ζήσουν ανάμεσα στα πρόβατα. Μαζί με την γενικότερη καταπιεστική πολιτική του κράτους – συμμορία, ήρθαν οι φόνοι, οι βιασμοί, οι ληστείες σε βάρος των “γκιαούρηδων” που έδιωξαν κατά κύματα τους Έλληνες κατοίκους, που τώρα ποια είναι λίγες εκατοντάδες, κάτι παραπάνω από 300 με 400.

Περιουσίες εγκαταλείφθηκαν, υφαρπάχθηκαν, λεηλατήθηκαν, χωριά ολόκληρα σωριάστηκαν σε ερείπια, μαζί με τις εκκλησιές μας, όπως το Σχοινούδι.

Το παρεκλήσσι του Αγίου Νικολάου στο Κάστρο, εις δόξαν της “καλής γειτονίας” και της “ελληνοτουρκικής φιλίας” ήταν επί δεκαετίες... δημόσια τουαλέτα. Τώρα πια είναι απλά ένα ερειπιώδες χάλασμα.

Πήγε λοιπόν στην Ίμβρο ο επίδοξος πρωθυπουργός, ο αντζέντης των “δικαιωμάτων” των πιο περίεργων παραδείσιων πτηνών της χώρας, που σφάζει παστή ρέγκα στο γόνατο άμα θίξεις κανάν περίεργο. Και τι βρήκε πει; Πως η Ίμβρος είναι παράδειγμα “ειρηνικής συνύπαρξης” Ελλήνων και Τούρκων! Πήγε στον τόπο της Γενοκτονίας και αυτό βρήκε να πει. Κατάπτυστο κι ανιστόρητο, ενδεικτικό της αντίληψής του για αυτά τα πράγματα.

Ο Τσίπρας είχε πει σύμβολο ελληνοτουρκικής φιλίας την Σμύρνη, την Σμύρνη της σφαγής, όπου μπορούσες να περπατήσεις στην θάλασσα από τα επιπλέοντα τυμπανιαία πτώματα τις ημέρες της καταστροφής και τον είχα κάνει λατέρνα. Όμως ο Τσίπρας είναι τέκνο του βλαπτικού διεθνισμού της Αριστεράς, που υπονόμευε τον πολεμικό αγώνα των παππούδων μου.

Σε τί διαφέρει όμως ο Μητσοτάκης;

Μόνο στο κολωνακιώτικο τουπέ του κολλεγιόπαιδου, αδικαιολόγητο από τα ένσημά του και τις ζαβές ικανότητές του. Η δικαιολογία που δίνουν μερικοί από τους απολογητές του είναι πως “δεν ήθελε να ρίξει λάδι στην φωτιά, του το ζήτησε ο Πατριάρχης” κλπ.

Ο εν ομηρία Πατριάρχης, που ευχήθηκε νίκη στα τουρκικά όπλα στο Αφρίν; Όταν αγνοείς την Ιστορία, τόσο πρόσφατη άλλωστε, κι αρνείσαι να κατονομάσεις το έγκλημα, τον δράστη και να ζητήσεις δικαίωση, τότε είσαι πολιτικά κιοτής κι ανάξιος να διεκδικείς την ηγεσία του Έθνους.

Εκτός όμως από τους κιοτήδες έχουμε και τα γιουσουφάκια, που ανήμερα της 19ης Μαΐου, ημέρα που ο Κεμάλ αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα κι ο κουτσός (Τοπάλ) Οσμάν, ένα κτήνος σπάνιας διαστροφής ξεκίνησε την γενοκτονία του Πόντου, οργάνωσαν στην Θεσσαλονίκη, κάτι άλλα γιουσουφάκια τους έδωσαν άδεια, gay pride.

Δεν μπορούν να βάλουν τα παρδαλά τους, τα φτερά και τα στρας και να κουνήσουν την ουρά τους άλλη μέρα για να μας τρίψουν στην μούρη τα αποκλίνοντα γούστα τους και τους ανύπαρκτους κινδύνους για τα “δικαιώματα” τους. Πρέπει αυτό το καρναβάλι να γίνει στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, πράξη που συνιστά εμπτυσμό της μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας και των απογόνων τους αλλά και κάθε Έλληνα με αισθήματα πατριωτισμού και αυτοσεβασμού.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει και τους κιοτήδες και τους βλάσφημους. Οι βλαπτικές δηλώσεις των μεν και οι αισχρές και βέβηλες πράξεις των δε αντανακλούν το δημόσιο ήθος μιας ψευτοελίτ που δεν σέβεται κανέναν και τίποτε, που έχει συμφέροντα αντίθετα με του Έθνους.

Γι’ αυτό χρέος κάθε πατριώτη είναι να τους καθαιρέσουμε από κάθε αξίωμα και επιρροή και να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια της κοινωνίας, τιμώντας τους νεκρούς μας και διεκδικώντας την αποκατάσταση των δικαίων του Ελληνισμού και των σταθερών συμφερόντων του έναντι κάθε εχθρού.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
%25CF%2586%25CE%25B4.jpg


993869_1061399677238762_5255389472888219163_n.jpg


Τις θέλει τις ροχάλες του αλα μπουτάρης κι αυτός ο ξεκολιάρης :s&m_2:
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
62.258
Like
21.204
Πόντοι
5.506
Το αμαξι δεν νομιζω. Το μπρελοκ ομως ανετα στον κωλο σου πισογλεντι μου.



Μεταφραση : θα ηθελες λυσσασμενα να εχεις ενα Χ6, ενα Χ5, ενα Tiguan, εστω ενα Lada Niva, αλλα που βρε κακομοιρη. Και φυσικα οσα δε φτανεις βρε αλεπου (που τον παιρνεις που και που) τα κανεις κρεμασταρια.
 

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
10.994
Κριτικές
3
Like
10.479
Πόντοι
3.936
Μεταφραση : θα ηθελες λυσσασμενα να εχεις ενα Χ6, ενα Χ5, ενα Tiguan, εστω ενα Lada Niva, αλλα που βρε κακομοιρη. Και φυσικα οσα δε φτανεις βρε αλεπου (που τον παιρνεις που και που) τα κανεις κρεμασταρια.
Θα ηθελες να ισχυουν τα οσα γραφεις αλλα δεν εχει καμια μα απολυτως καμια σημασια αγαπητε πισογλεντι. Θα στο εβγαζα μια φωτο αλλα δεν αξιζεις ουτε αυτο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom