Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μαααααααλιστα. Και το χρέος ποιος το μαγείρεψε ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο;δεν ηρθε μονο του
ο μπουχεσας το ετοιμαζε 5.5 χρονια
και μετα που ηρθε το ταισε ο σαμαρας και τωρα το ζαβο
πως θα ειναι περιπου οι νεες δραχμες?![]()
Μαλάκα φοβάμαι ότι το βράδυ δε θα μπορέσεις να φας και ανησυχώ για την υγεία σου. Φοβάμαι μη μου γίνεις σαν τον Μαρινάκη και συ και χάσεις 100 γραμμάρια
Μαααααααλιστα. Και το χρέος ποιος το μαγείρεψε ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο;
Μαααααααλιστα. Και το χρέος ποιος το μαγείρεψε ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο;
Τον άλλον τον γαμημένο ποιος συμφώνησε να τον φέρει; Ο Μπέννυ δε το τάισε δηλαδή μαζί με τον Σαμαρα;
Ε ρε πούστη και δεν υπάρχει και κανένα καλό Ικαριώτικο να σκάσω ρε πούστη μου
Ο Ακης ειναι μια καλύ λύση τύπε και δεν ειναι αστείο γιατι ο Σημιτης θα εμπνευσει μονο αν οι άπλυτοι κατορθώσουν να μας πάνε ντουγρου για Ουκρανία φάση.
Λογικά για το συστημα μια εναλλακτικη θα ειναι ο Θεοδωράκης αν και εφόσον πάμε στα δύσκολα
Ρε τύπε μηπως ήσουν δημόσιος και εχεις κάνεις κάμμια μπάζα και αρνεισαι τα αυτονόητα?
www.kathimerini.gr/799265/article/epikairothta/ellada/to-prwto-aithma-epistrofhs--twn-klemmenwn-gia-meiwmenh-poinh]Το πρώτο αίτημα επιστροφής των κλεμμένων, για μειωμένη ποινή [/url]
Ιδιωτικός δεν υπάρχει που να μη λέει πισσα και πουπουλα και οτι επιστρεψουν που θα επιστρέψουν πολλά όπως ο Καντάς.
Ανθρωπος που ξερει 5 πραγματα για αυτη τη χωρα και δεν εφαγε απο το σάπιο πολιτικο κατεστημενο ξερει πόσο αναγκαια ειναι η καθαρση οχι για εκδικηση και θεαθήναι αλλά για να ξεριζωθουν οι κλεφτές οι οποιοι ζουν και βασιλευουν και αναμενουν να τα κάνουν πάλι πουτάνα.Η τιμωρία τους ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ θα ειναι το πραγματικο restart για αυτη τη χωρα
που σου προσφεραν αυτοι οι δυο μονο κρατικοι οργανισμοι - συγκρινε το με το μεσο ορο της ευρωπης και μετα μιλαμε για κοστολογηση των εργωνΟ πρώην διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ υποστήριξε με τη σειρά του όλα ήταν προσχεδιασμένα σε ότι αφορά την διόγκωση των ελλειμμάτων επιρρίπτοντας εμπλοκή και προσωπικές ευθύνες στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.Εχεις στοιχεια και αποδειξεις οτι καποιος εφτιαξε το χρεος ωστε να φαινεται μεγαλυτερο ?
Ο ΠΟΤΕ τη θύρα την άνοιγε σε 3 μέρες από τότε που λάμβανε την αίτηση από την εταιρεία σου λέω. Άσε είχα τραβήξει τα πάθη του εβραίου το 07 με την ΟΝ. 2 μήνες παιδευόμουνα. Την αίτηση την είχα κάνει αρχές Φλεβάρη, μέσα Φλεβάρη που έβαλα γνωστό του πατέρα μου στον ΟΤΕ για να δει τι γίνεται μου είχε πει ότι η θύρα ήταν ήδη ανοιχτή και τελικά μπόρεσα και είδα νετ (με ταχύτητες για τον πούτσο) τέλη Μάρτη με την γαμημένη ΟΝ. Το 2012 που έφυγα από την ΟΝ και πήγα στον ΟΤΕ έκανα αίτηση στο κοντινότερο ΟΤΕσοπ σε 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο την επομένη ήρθαν και μου έδωσαν το μόντεμ. Για να μη πω τι γίνεται αν υπάρξει καμία βλάβη. Που με την ΟΝ έκαναν ένα μήνα για να τη φτιάξουν.
BankingNews.gr @bankingnewsgr
Αναζητείται η φόρμουλα συμφωνίας με 6μηνη παράταση – Σύσκεψη στο Μαξίμου - Επικοινωνία Τσίπρα με Merkel, Juncker
Ο πρώην διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ υποστήριξε με τη σειρά του όλα ήταν προσχεδιασμένα σε ότι αφορά την διόγκωση των ελλειμμάτων επιρρίπτοντας εμπλοκή και προσωπικές ευθύνες στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.
Όπως τόνισε, φαίνεται καθαρά ότι έγινε μια προσπάθεια αλλοίωσης των στοιχείων αφού τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2009 το χρέος ήταν οκτώ δισ. και το τελευταίο τρίμηνο εκτινάχθηκε κατά 10 δισ. ευρώ.
«Με το ζόρι έπρεπε να επιτευχθεί αυτό το έλλειμμα, μαγειρεύοντας νούμερα», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Στρόμπλος μίλησε ακόμα για προκλητική ασυλία που είχε απέναντι στους θεσμούς ο κ. Γεωργίου, και πρόσθεσε ότι «προφανώς είχε πολιτική κάλυψη», διαφορετικά, όπως είπε, δεν θα μπορούσε να πάρει αυτές τις αποφάσεις που οδήγησαν σε εκτροχιασμό των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και στο δεύτερο μνημόνιο.
Read more:
Με ένα πολύ απλό γκουγκλάρισμα

Σάββατα δεν πας στο εργοστάσιο?
Αφήνεις τους υποδιευθυντές να κανουν κουμάντο?
Μένει Αγγλία λέει (όχι Λονδίνο) και δεν πιστεύει ότι υπάρχει ανεργία και φτώχεια σε κάποιο ποσοστό του πληθυσμού :-*
Μάλλον θα μένει στο Balmoral
Στ αρχίδια μου αν με πιστεύεις ή όχι. Γκιρίζι
Ο πρώην διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ υποστήριξε με τη σειρά του όλα ήταν προσχεδιασμένα σε ότι αφορά την διόγκωση των ελλειμμάτων επιρρίπτοντας εμπλοκή και προσωπικές ευθύνες στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.
Όπως τόνισε, φαίνεται καθαρά ότι έγινε μια προσπάθεια αλλοίωσης των στοιχείων αφού τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2009 το χρέος ήταν οκτώ δισ. και το τελευταίο τρίμηνο εκτινάχθηκε κατά 10 δισ. ευρώ.
«Με το ζόρι έπρεπε να επιτευχθεί αυτό το έλλειμμα, μαγειρεύοντας νούμερα», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Στρόμπλος μίλησε ακόμα για προκλητική ασυλία που είχε απέναντι στους θεσμούς ο κ. Γεωργίου, και πρόσθεσε ότι «προφανώς είχε πολιτική κάλυψη», διαφορετικά, όπως είπε, δεν θα μπορούσε να πάρει αυτές τις αποφάσεις που οδήγησαν σε εκτροχιασμό των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και στο δεύτερο μνημόνιο.
Read more:
Με ένα πολύ απλό γκουγκλάρισμα
Μένει Αγγλία λέει (όχι Λονδίνο) και δεν πιστεύει ότι υπάρχει ανεργία και φτώχεια σε κάποιο ποσοστό του πληθυσμού :-*
Μάλλον θα μένει στο Balmoral
Δε μπορώ να ξέρω τι πλήρωνε ο πατέρας μου το 90 γιατί δεν μπλεκόμουν στα οικονομικά της οικογένειας. Μπορώ να σου πω τι πλήρωνα το 2000 που ήμουνα Αγγλία για να έχω NTL. Και μπορώ να σου κάνω σύγκριση με αυτά που πληρωνα στην ΟΝ για 5 χρόνια. Ίδιες τιμές. Όπως και ο γείτονάς μου που είναι ΒΤ τ ίδια πλήρωνε με εμένα που είχαν NTL. Αλλά αν πάθαινε μια βλάβη σε 1-2 μέρες ΤΟ ΠΟΛΥ την είχαν φτιάξει και την ίδια βλάβη τη πάθαινα εγώ ήθελα τον διπλάσιο χρόνο. Να σου πω και στην Ελλάδα; Βλάβη με την ΟΝ ένα μήνα χωρίς νετ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ να πληρώσω όμως τον λογαριασμό και ας μην είχα νετ. Όταν ο πατέρας μου έπαθε την ίδια βλάβη 3 εργάσιμες μέρες.το αστειο ΠΟΤΕ δεν βγηκε τυχαια !!
οπως και τα Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο - Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε
ειδικα για την εποχη που ηταν κρατικα μονοπωλια
για πες μας πρωτα τι πληρωνε ο πελατης (εσυ και εγω) για τις παροχεςπου σου προσφεραν αυτοι οι δυο μονο κρατικοι οργανισμοι - συγκρινε το με το μεσο ορο της ευρωπης και μετα μιλαμε για κοστολογηση των εργων
(ενδεικτικα την δεκατια του 90 στην ευρωπη πληρωνες 1/6 της τιμης για παγιο ΠΟΤΕ και 1/3 στις μοναδες )