Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.712
- Πόντοι
- 7.046
www.instagram.com
Αφού τα τέλη κυκλοφορίας ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco (δείτε εδώ το πρώτο μέρος) οι πολίτες εμφανίζονται πως θα δαπανήσουν λιγότερα χρήματα στις φετινές γιορτές καθώς η ακρίβειας έχει γονατίσει τα νοικοκυριά.
Συγκεκριμένα για τις φετινές γιορτές το 49% λέει πως θα δαπανήσει λιγότερα με πέρσι, το 37% τα ίδια και μόλις το 8% περισσότερα.

Τόσο τους κόβει τόσα κάνουν! ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ!!!Αρχίζουν και σφίγγουν τα πράγματα!! Πάει για πλήρες κλείσιμο η βάνα του ρώσικου αερίου και ανοίγει αυτή του αμερικάνικου στην ευρωπαϊκή ένωση!!!
Εντάξει όμως υπηρχαν κ οι δυσκολίες σε αυτό...υπηρχαν τα φίλια πυρα ...η γιαγιά μου έκρυβε το διαβατήριο του παπου μου για να μην πάει ανατολικού μπλοκ τοτεΆργησα να γεννηθώ ο γκαντέμης ....
Με φαντάζεσαι να πηγαίνω ρουμανία ουγγαρία με μερικά κοντέηνερ καλσόν , οδοντόκρεμες και μάρλμπορο ;
Και ο αλήτης ο φράνκο .... αν έχανε τον ισπανικό εμφύλιο και είχε μπει και η ισπανια στο μπλοκ .....
φανταζεσαι ποικιλία που θα είχαμε .... μετά το 1990 ;
Θα είχαμε και μεσόγεια νέτα ....
Θα βγει κανείς να πει ότι το αμερικανικό θα είναι πανάκριβο ;Αρχίζουν και σφίγγουν τα πράγματα!! Πάει για πλήρες κλείσιμο η βάνα του ρώσικου αερίου και ανοίγει αυτή του αμερικάνικου στην ευρωπαϊκή ένωση!!!
Θα βγει κανείς να πει ότι το αμερικανικό θα είναι πανάκριβο ;
Κάτι είχε ακουσθει για εμπλοκή Αζέρων στον ενεργειακό εφοδιασμό της Ελλάδος...φαντάζεστε τι θα γίνει αν αυτό εξακολουθήσει να ισχύει σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου;
Θα κλείσουν την παροχή μέσα σε μισή ώρα οι Αζέροι για να μην στενοχωρηθουν τα ξαδέρφια τους με τα οποία θα πολεμάμε...τόσο απλό.Ποιοι " φωτεινοί παντογνώστες " το δέχθηκαν αυτό;Όεο;
Αζερμπαϊτζάν είχα γαμησει μια αλιθωρηνομίζω χρόνια τώρα παίρνουμε αέριο από Αζέρους
Έχεις δίκιο απλώς δεν ενθυμουμαι αν αυτό ξεκίνησε επι μνημονιων η επι Κυριακου.Επι μνημονιων παιρναμε πετρέλαιο από τους Πέρσες και μάλιστα μας έκαναν ευκολίες πληρωμής.νομίζω χρόνια τώρα παίρνουμε αέριο από Αζέρους